- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #217.901
3 gün olmadı mı daha
valla heryer öyle cukom sadece oraya özgü değil.. burda gecekondu die adlandırdık evlere 1000 tl ister olmuşlar şaka gibi..
ama şöyle dönüp bakıorm millet gayet lüks yaşıyor yani
bence sorun bizde
bize olduda ona olmadı pariş
Az kaldıı cumartesi
Yazık valla ya
Az kaldı az ama geçmiyo zaman
cumartesi günüde iş arkadaşımın embriyoları 5. güne gittimi gitmedimi belli olacak
kutsal cumartesi
valal o gün dröt gözle sizlerden gelecek haberi bekliecemAyy hadi inşallahhh güzel haberlerle gelirim, arkadaşından da güzel haberler alalımmm
Ne bitmez üç günmüş yavAz kaldıı cumartesi
Yazık valla ya
Az kaldı az ama geçmiyo zaman
Ne bitmez üç günmüş yav
Acayip merak ediyorum. Tüm duam senle
Senin mevkin de benim gönlümdür
Gözün aydın kuzucukCok stres yapmistim ya, neyseki ev satilmadi
Kız fenalardayızzzzznie kız
Beybim
KeşkeGözün aydın kuzucuk
Kız fenalardayızzzzz
Üst katımızı 10 bine kiraya koymuşlar internette. Biz 2.200'e oturuyorduk göz korkusundan 3.500 yaptık. Ev sahibi 4.000 istemişti de bizim maaşlarımız o kadar artmadı dedik. Hayır rest çekim ev değiştirim desen mümkün değil.
Bayılazaım artıkkişki hepimizin evi olaydı da hiçbirimiz kira vermeseydik
ne kanı kızzzzzzzzzzzSenin mevkin de benim gönlümdür
İyilik baluşum kan verdim yarın çıkacakmış
yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecekKız fenalardayızzzzz
Üst katımızı 10 bine kiraya koymuşlar internette. Biz 2.200'e oturuyorduk göz korkusundan 3.500 yaptık. Ev sahibi 4.000 istemişti de bizim maaşlarımız o kadar artmadı dedik. Hayır rest çekim ev değiştirim desen mümkün değil.
Baluş 12 gündür regl olamıyorum shjsjsjs en azından söktürücü kullanırım dedim. Negatifse tabine kanı kızzzzzzzzzzz
yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecek
bu devirde zor kendimden biliyorum
Allah yardımcınız olsun
bizde ilk evlendiğimzde ev sahibi olmasaydık olamazdık yani mümkün değil
İnşallah değildir be minikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkBaluş 12 gündür regl olamıyorum shjsjsjs en azından söktürücü kullanırım dedim. Negatifse tabi
İnşallah bu zor günlerde bayram sevinci gibi olur hepimize agsjskdkdİnşallah değildir be minikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi bizi sevindirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet suan ev resmen koli doluToparlandınız mı tamamen? Ay ne heyecanlıdır şimdi
İnşallah cikommHemsirecik gözünüz aydınnn hadii kolay gelsin güzel güzel yerleşinn yeni şehir size mis gibi gelsiiin
Sagol yavrumGözün aydın kuzucuk
Kız fenalardayızzzzz
nie kız
Burada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancakİstanbul uçuyo baluuuş ne ev alabilirsin ne kiraya cıkabilirsinnnn sokaklarda yaşancak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?