Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
3 gün olmadı mı daha

Az kaldıı cumartesi

Yazık valla ya

Az kaldı az ama geçmiyo zaman

Cok stres yapmistim ya, neyseki ev satilmadi
Gözün aydın kuzucuk
Kız fenalardayızzzzz
Üst katımızı 10 bine kiraya koymuşlar internette. Biz 2.200'e oturuyorduk göz korkusundan 3.500 yaptık. Ev sahibi 4.000 istemişti de bizim maaşlarımız o kadar artmadı dedik. Hayır rest çekim ev değiştirim desen mümkün değil.
Bayılazaım artık kişki hepimizin evi olaydı da hiçbirimiz kira vermeseydik

Keşke

Senin mevkin de benim gönlümdür

İyilik baluşum kan verdim yarın çıkacakmış
ne kanı kızzzzzzzzzzz

yaa kıyamam katroş bide hamilesin... bebeğin masraflarıda eklenecek
bu devirde zor kendimden biliyorum
Allah yardımcınız olsun
bizde ilk evlendiğimzde ev sahibi olmasaydık olamazdık yani mümkün değil

Baluş 12 gündür regl olamıyorum shjsjsjs en azından söktürücü kullanırım dedim. Negatifse tabi

Toparlandınız mı tamamen? Ay ne heyecanlıdır şimdi
Evet suan ev resmen koli dolu muhtemelen 10 gune gelir esyalar, toplamak zevkli degil ama yerlestirme iyi oluyor
Hemsirecik gözünüz aydınnn hadii kolay gelsin güzel güzel yerleşinn yeni şehir size mis gibi gelsiiin
İnşallah cikomm
Sagol yavrum 10binmi. Saray yavrusu falan herhal
Ben manisada arabayi satip ev almayi planlıyorum. Küçük mucuk bi evim olsun, kirasi kredisini oder en azından

İstanbul uçuyo baluuuş ne ev alabilirsin ne kiraya cıkabilirsinnnn sokaklarda yaşancak artık
Burada 1000 tl'ye evin kapısını bile kiralayamazsın. Bizim kira 2700'den 3600'e çıktı. 2+1. Burada boş ev yok. Eski binada bile yok artık. Boşalan evi 9000-10.000'e veriyorlar. O da 30-40 yıllık binada 2+1. Bizim paramız ancak 1+1 almaya yetmişti. Onu kirası, bizim kiranın 1/3'i falan ediyor ancak

cukulatam Black Light Hadi güzel haberlerle gelin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…