Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kazanlı ütü ilerde alırım diyordum heves geçiyor demek ki..Valla burası da öyle 36 dereceydi.bu sıcakta insanın bir şey yapası gelmiyor.soğuk sulara atlayasım var
Memeyi kendi bırakmasını beklersen çok beklersin 10dakika sonra uyanması normal 4.aydan sonra başlıyordu sanırım kısa uykudan derin uykuya geçişi yapamıyorlarmış destek gerekiyormuş.uyanınca yine sen devreye gir uykusunu uzat. En az 45 dakika uyuması lazımmış.uykularını alınca nasıl da mutlu uyanıyorlar
O aylarda da atak haftası var mı ya gözüm korktu

bence benmkine özel atak bu
çıldırmış

Her bebek emeklemez ki kimisi birden yürürmüş.zorlaması çok saçma..koltuk altlarından tutup dikerek adım çalışması yapabilirsiniz.benim de temizlik olmuyor.zaman olunca kendime ayırıyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum.yoksa bunalıyorum
çıldırmış
Ne yaptın da kızı çıldırttın rüya mı gördü acep

hiç anlamadm normalde böyle bi bebe değil
şer uyandı
delimi ne
hyr genç kız olsa regl oldu diecem
oda değil

nie anası bakmıo daylerin
Annesi ablasınınkine bakıyordu galiba. dayler dayler gel aydınlat bizi
Bana niye bu atakları önceden demediniz. Hayret bir şey
Dün kendimi parktaki süs havuzuna atmamak için zor tuttum
Kazanlı ütüyü seneler önce ablam yurt dışından anneme getirmişti. O zamanlar evde ütüyü ben yapardım. Çok kolaylık sağlıyor evet ama aşırı hantal ya. Feci de yer kaplıyor. Sevmiyorum. Evdeki lüzumlu eşyaları bile atasım var yer kaplıyor diye
çıldırmış
Limited edition atak

kazanlı ütü olmasa kafayı yerdim sanırım
valla üretenden allah razı olsun

ben bildiğin bimden 3 boyutlu bir sürü kitap almıştım
bayada büyük ve çok ilgisini çekiyor çok eğleniyoruz zaten anladığından değil ama kitaba alışması (babası açısından) oldukça önemli
Çocuk Gezegeni Hayvanlar Ilk Kitaplarım Seti 0-3 Yaş bunuda almıştık netten
bunlarıda cok seviyor

Bim'de bize hep kız çocuk kitapları kalmıştı prensesli falan

Bim'de bize hep kız çocuk kitapları kalmıştı prensesli falan
ben gittiğimde kmse 3 boyutlu kitaplarn yüzüne bakmamıştı olduğu gibi ne varsa aldım
kasadaki kız şaşkınlıkla hepsimiiiiiiii dedi
bende hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm dedm

ben gittiğimde kmse 3 boyutlu kitaplarn yüzüne bakmamıştı olduğu gibi ne varsa aldım
kasadaki kız şaşkınlıkla hepsimiiiiiiii dedi
bende hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm dedm
Aa bir de İş Bankası Kültür Yay. kitapları geliyor Bim'e. Onlar da güzel ama şu an bize fazla ileri seviye onlar

Aa bir de İş Bankası Kültür Yay. kitapları geliyor Bim'e. Onlar da güzel ama şu an bize fazla ileri seviye onlar
evet bi ara bakmştmda oo dedm o yaşa gelene kadar
aslında artık sanal oldu herşey
kitapları bile tlfonda okuyorlar ama ben o kadarınıda öyle yapsın istemiorum
tabi büyüdüğü zaman benm fikrimi çok sallarmı sanmıorum

nie taşınmak zorunda kaldı
sana yakın oturuosa eğer başı şişmiştir senden
ondanmı
Yav he he, kiskaniyon dimi kaynana gelin iliskimizibdshhddj. Ev sahibi danasi oglu temmuzda evlencek diye aniden mayis basinda soyledi ve hemen cik dedi, ev tadilata gircekmis aniden evlenecegi belli oldu sanki, bana kalsa uğrasirdim da, annemler ses etmedi.
Torununa bakıyor. Kaçma lüksü yok gibi. Sen çok yanlış gelmişin kardeş
He ya, birak ya kiskanyo ahdhshdh
nie anası bakmıo daylerin
Annem ablamin kizi ve ogluna bakıyor, ablamin kaynanasi vs yok, var da yok gorusmuyo ogluyla, ogullarini cocuk esirgemeye bırakmış zamaninda vs. Kayinvalidem musait. Ayrıca anneanne bakacak diye bir kaide mi var hi?
Iste bak, bilen biliyo, canim neosum ahdhshf

evet var ben öyle istiyorum

Genetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar
güzel olacakkkkkkkkkkkkkk
ben haklı çıkacam
neden?
çünkü ben ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…