How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aç Tırtıl'a verdiğim para beni elli defa düşündürmüştü. Dev bir kitap gelecek sandım. Elim kadar gelince hayallerim kırıldı. Süper Patates'in kitap inceleme videolarına bakmıştım. Beni neden tatmin etmedi o kitap ya :/

O zaman biz zepzekiyiz 😎🤣 Bence ben de bırakırım yanında. Dün temmuz ortası gibiydi hava. Buhar kazanlı ütü eskiden severdim, artık sevmiyorum

Dalıyor ya, memeyi kendi bırakana kadar bekliyorum. Kendim çekersem de uyuyor oluyor ama 5-10 dk.lık dandik bir uyku. Sadece bir kez yarım saat uyumuştu
Kazanlı ütü ilerde alırım diyordum heves geçiyor demek ki..Valla burası da öyle 36 dereceydi.bu sıcakta insanın bir şey yapası gelmiyor.soğuk sulara atlayasım var 🙁
Memeyi kendi bırakmasını beklersen çok beklersin 😅 10dakika sonra uyanması normal 4.aydan sonra başlıyordu sanırım kısa uykudan derin uykuya geçişi yapamıyorlarmış destek gerekiyormuş.uyanınca yine sen devreye gir uykusunu uzat. En az 45 dakika uyuması lazımmış.uykularını alınca nasıl da mutlu uyanıyorlar 🙈
sen 10 aylık bebesin yani derdin ne...
sabah ne güzel uyurken sabaın 6sında çığlık atarak uyanmak nedir...
taşıdım susmaz
oturturum çıplık atar
onu geçtim eline en sevdiği oyuncağı verdim
suratıma attı
onuda geçtim gözlerimin içine gözünü kırpmadan bakıp eehhhhhhhhhhhh die bağırmak nedir...

ergenlik yaşımı düştü
sevgilindenmi ayrılın
bebenmi aç
ne yani neeee
O aylarda da atak haftası var mı ya gözüm korktu 😅

Kazanlı ütü ilerde alırım diyordum heves geçiyor demek ki..Valla burası da öyle 36 dereceydi.bu sıcakta insanın bir şey yapası gelmiyor.soğuk sulara atlayasım var 🙁
Memeyi kendi bırakmasını beklersen çok beklersin 😅 10dakika sonra uyanması normal 4.aydan sonra başlıyordu sanırım kısa uykudan derin uykuya geçişi yapamıyorlarmış destek gerekiyormuş.uyanınca yine sen devreye gir uykusunu uzat. En az 45 dakika uyuması lazımmış.uykularını alınca nasıl da mutlu uyanıyorlar 🙈

bence benmkine özel atak bu :D
çıldırmış :D

Ne güzel kitap okuyorsunuz. Ben de okuyordum ama kız hafiften konuşmaya başlayınca o taraf ağır bastı. Oturup sohbet ediyoruz. Yolda giderken, evde, mama hazırlarken, aklınıza gelen her vakitte. Beni dinlemesi hoşuma gidiyor sanirim.
Çaktırmadan tv ye bakma olayı bizde de var, ben de doğru düzgün izleyemez oldum bu sayede. Baktığını gördüğüm an kapatıyorum.
O kadar tembel ki bir türlü bi yerlerini kaldırıp emekleyemedi. Gün içinde oyun halisinin üzerindeyiz genelde
Biraz çabalasın istiyorum ama maalesef tüm oyuncakları istediği an önüne koymamıza çok alışkın olduğu için bir iki debelenip ağlamaya başlıyor. Ben de ağlayıp ortalığı birbirine katana kadar zorlamıyorum.
Ama Kayinvalidem geldiğinde zorla emekletmeye çalışıyor çocuğu bir türlü rahat bırakmıyor. Arkadan ayaklarını itiyor. Çocuk anlamiyo ağlıyo. Umrunda bile olmuyo ağlaması devam ediyor. Iyi ki ayda bir kere görüşüyoruz yoksa fena kavga ederdik sanirim.
Annem de bugün sardı bayağı. Temizlik yapicakmisim da temizlikçi gelmeyecekmiş eve ne gerek varmış dağınıkmışım.
Sen 30 yıldır yapıyorsun anne hani madalyaların nerde dedim. Konu harika bir biçimde kapandı. Yani başkasının düzeni neden bu kadar dert oluyor insanlara? Çocukla istediğim gibi olmuyor işte temizliği ütüsü. Önceki halim yok. Ben doğuma evi silip süpürüp gitmiş insanım ama şimdi olmuyor işte.
Her bebek emeklemez ki kimisi birden yürürmüş.zorlaması çok saçma..koltuk altlarından tutup dikerek adım çalışması yapabilirsiniz.benim de temizlik olmuyor.zaman olunca kendime ayırıyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum.yoksa bunalıyorum
bence benmkine özel atak bu :KK70:
çıldırmış :KK70:
Ne yaptın da kızı çıldırttın 😂 rüya mı gördü acep 😅

Her bebek emeklemez ki kimisi birden yürürmüş.zorlaması çok saçma..koltuk altlarından tutup dikerek adım çalışması yapabilirsiniz.benim de temizlik olmuyor.zaman olunca kendime ayırıyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum.yoksa bunalıyorum

Ne yaptın da kızı çıldırttın 😂 rüya mı gördü acep 😅
hiç anlamadm normalde böyle bi bebe değil :D
şer uyandı
delimi ne :D
hyr genç kız olsa regl oldu diecem
oda değil :D

nie anası bakmıo daylerin
Annesi ablasınınkine bakıyordu galiba. dayler dayler dayler dayler gel aydınlat bizi

Bana niye bu atakları önceden demediniz. Hayret bir şey 🙄
Dün kendimi parktaki süs havuzuna atmamak için zor tuttum
Kazanlı ütüyü seneler önce ablam yurt dışından anneme getirmişti. O zamanlar evde ütüyü ben yapardım. Çok kolaylık sağlıyor evet ama aşırı hantal ya. Feci de yer kaplıyor. Sevmiyorum. Evdeki lüzumlu eşyaları bile atasım var yer kaplıyor diye
bence benmkine özel atak bu :KK70:
çıldırmış :KK70:
Limited edition atak 🤣🤣

kazanlı ütü olmasa kafayı yerdim sanırım
valla üretenden allah razı olsun :D

Aç Tırtıl'a verdiğim para beni elli defa düşündürmüştü. Dev bir kitap gelecek sandım. Elim kadar gelince hayallerim kırıldı. Süper Patates'in kitap inceleme videolarına bakmıştım. Beni neden tatmin etmedi o kitap ya :/

O zaman biz zepzekiyiz 😎🤣 Bence ben de bırakırım yanında. Dün temmuz ortası gibiydi hava. Buhar kazanlı ütü eskiden severdim, artık sevmiyorum

Dalıyor ya, memeyi kendi bırakana kadar bekliyorum. Kendim çekersem de uyuyor oluyor ama 5-10 dk.lık dandik bir uyku. Sadece bir kez yarım saat uyumuştu
ben bildiğin bimden 3 boyutlu bir sürü kitap almıştım
bayada büyük ve çok ilgisini çekiyor :KK70: çok eğleniyoruz zaten anladığından değil ama kitaba alışması (babası açısından) oldukça önemli :KK70:
Çocuk Gezegeni Hayvanlar Ilk Kitaplarım Seti 0-3 Yaş bunuda almıştık netten
bunlarıda cok seviyor

ben bildiğin bimden 3 boyutlu bir sürü kitap almıştım
bayada büyük ve çok ilgisini çekiyor :KK70: çok eğleniyoruz zaten anladığından değil ama kitaba alışması (babası açısından) oldukça önemli :KK70:
Çocuk Gezegeni Hayvanlar Ilk Kitaplarım Seti 0-3 Yaş bunuda almıştık netten
bunlarıda cok seviyor
Bim'de bize hep kız çocuk kitapları kalmıştı prensesli falan

Bim'de bize hep kız çocuk kitapları kalmıştı prensesli falan
ben gittiğimde kmse 3 boyutlu kitaplarn yüzüne bakmamıştı olduğu gibi ne varsa aldım
kasadaki kız şaşkınlıkla hepsimiiiiiiii dedi
bende hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm dedm :D

ben gittiğimde kmse 3 boyutlu kitaplarn yüzüne bakmamıştı olduğu gibi ne varsa aldım
kasadaki kız şaşkınlıkla hepsimiiiiiiii dedi
bende hepsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cnm dedm :KK70:
Aa bir de İş Bankası Kültür Yay. kitapları geliyor Bim'e. Onlar da güzel ama şu an bize fazla ileri seviye onlar

Aa bir de İş Bankası Kültür Yay. kitapları geliyor Bim'e. Onlar da güzel ama şu an bize fazla ileri seviye onlar
evet bi ara bakmştmda oo dedm o yaşa gelene kadar :D
aslında artık sanal oldu herşey
kitapları bile tlfonda okuyorlar ama ben o kadarınıda öyle yapsın istemiorum
tabi büyüdüğü zaman benm fikrimi çok sallarmı :D sanmıorum :D

nie taşınmak zorunda kaldı
sana yakın oturuosa eğer başı şişmiştir senden
ondanmı :KK70:
Yav he he, kiskaniyon dimi kaynana gelin iliskimizibdshhddj. Ev sahibi danasi oglu temmuzda evlencek diye aniden mayis basinda soyledi ve hemen cik dedi, ev tadilata gircekmis aniden evlenecegi belli oldu sanki, bana kalsa uğrasirdim da, annemler ses etmedi.
Torununa bakıyor. Kaçma lüksü yok gibi. Sen çok yanlış gelmişin kardeş
He ya, birak ya kiskanyo ahdhshdh
nie anası bakmıo daylerin
Annem ablamin kizi ve ogluna bakıyor, ablamin kaynanasi vs yok, var da yok gorusmuyo ogluyla, ogullarini cocuk esirgemeye bırakmış zamaninda vs. Kayinvalidem musait. Ayrıca anneanne bakacak diye bir kaide mi var hi?
Annesi ablasınınkine bakıyordu galiba. dayler dayler dayler dayler gel aydınlat bizi

Bana niye bu atakları önceden demediniz. Hayret bir şey 🙄
Dün kendimi parktaki süs havuzuna atmamak için zor tuttum
Kazanlı ütüyü seneler önce ablam yurt dışından anneme getirmişti. O zamanlar evde ütüyü ben yapardım. Çok kolaylık sağlıyor evet ama aşırı hantal ya. Feci de yer kaplıyor. Sevmiyorum. Evdeki lüzumlu eşyaları bile atasım var yer kaplıyor diye

Limited edition atak 🤣🤣
Iste bak, bilen biliyo, canim neosum ahdhshf

Yav he he, kiskaniyon dimi kaynana gelin iliskimizibdshhddj. Ev sahibi danasi oglu temmuzda evlencek diye aniden mayis basinda soyledi ve hemen cik dedi, ev tadilata gircekmis aniden evlenecegi belli oldu sanki, bana kalsa uğrasirdim da, annemler ses etmedi.

He ya, birak ya kiskanyo ahdhshdh

Annem ablamin kizi ve ogluna bakıyor, ablamin kaynanasi vs yok, var da yok gorusmuyo ogluyla, ogullarini cocuk esirgemeye bırakmış zamaninda vs. Kayinvalidem musait. Ayrıca anneanne bakacak diye bir kaide mi var hi?

Iste bak, bilen biliyo, canim neosum ahdhshf
evet var :D ben öyle istiyorum :D

Genetikçiyle konuştuk. Rapor bu hafta içinde, en geç gelecek hafta başında çıkarmış. Bize dua edin kızlar
güzel olacakkkkkkkkkkkkkk
ben haklı çıkacam
neden?
çünkü ben ben :cool:

Back