- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.267
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.261
Kazanlı ütü ilerde alırım diyordum heves geçiyor demek ki..Valla burası da öyle 36 dereceydi.bu sıcakta insanın bir şey yapası gelmiyor.soğuk sulara atlayasım varAç Tırtıl'a verdiğim para beni elli defa düşündürmüştü. Dev bir kitap gelecek sandım. Elim kadar gelince hayallerim kırıldı. Süper Patates'in kitap inceleme videolarına bakmıştım. Beni neden tatmin etmedi o kitap ya :/
O zaman biz zepzekiyiz Bence ben de bırakırım yanında. Dün temmuz ortası gibiydi hava. Buhar kazanlı ütü eskiden severdim, artık sevmiyorum
Dalıyor ya, memeyi kendi bırakana kadar bekliyorum. Kendim çekersem de uyuyor oluyor ama 5-10 dk.lık dandik bir uyku. Sadece bir kez yarım saat uyumuştu
Memeyi kendi bırakmasını beklersen çok beklersin 10dakika sonra uyanması normal 4.aydan sonra başlıyordu sanırım kısa uykudan derin uykuya geçişi yapamıyorlarmış destek gerekiyormuş.uyanınca yine sen devreye gir uykusunu uzat. En az 45 dakika uyuması lazımmış.uykularını alınca nasıl da mutlu uyanıyorlar
O aylarda da atak haftası var mı ya gözüm korktusen 10 aylık bebesin yani derdin ne...
sabah ne güzel uyurken sabaın 6sında çığlık atarak uyanmak nedir...
taşıdım susmaz
oturturum çıplık atar
onu geçtim eline en sevdiği oyuncağı verdim
suratıma attı
onuda geçtim gözlerimin içine gözünü kırpmadan bakıp eehhhhhhhhhhhh die bağırmak nedir...
ergenlik yaşımı düştü
sevgilindenmi ayrılın
bebenmi aç
ne yani neeee