How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her bebek emeklemez ki kimisi birden yürürmüş.zorlaması çok saçma..koltuk altlarından tutup dikerek adım çalışması yapabilirsiniz.benim de temizlik olmuyor.zaman olunca kendime ayırıyorum sevdiğim şeyleri yapıyorum.yoksa bunalıyorum

Ne yaptın da kızı çıldırttın 😂 rüya mı gördü acep 😅
Oluyor da beklentileri karşılamıyor. Günlük temizlik oluyor. Halıları 15 günde bir anca silkeleyebiliyorum mesela

hiç anlamadm normalde böyle bi bebe değil :KK70:
şer uyandı
delimi ne :KK70:
hyr genç kız olsa regl oldu diecem
oda değil :KK70:
Kıyamam kuzuma her gün sağdan kalkacak değil ya 😄 regl ağrısını bilmem umarım kızlarımız da ağrı çekmez 🙈
Annesi ablasınınkine bakıyordu galiba. dayler dayler dayler dayler gel aydınlat bizi

Bana niye bu atakları önceden demediniz. Hayret bir şey 🙄
Dün kendimi parktaki süs havuzuna atmamak için zor tuttum
Kazanlı ütüyü seneler önce ablam yurt dışından anneme getirmişti. O zamanlar evde ütüyü ben yapardım. Çok kolaylık sağlıyor evet ama aşırı hantal ya. Feci de yer kaplıyor. Sevmiyorum. Evdeki lüzumlu eşyaları bile atasım var yer kaplıyor diye

Limited edition atak 🤣🤣
sormadın ki 😂 her gelişim gösterdiğin de bir atak bekle 😂 bak bizim geçen haftaydı sabaha kadar milyon kez kalkıp durdum 🤪 ben de parkta süs havuzunun kenarına oturup suyu gösteriyorum kızıma 😃
Aynengereksiz eşya sevmiyorum ama hayatı kolaylaştıran her şeye bayılıyorum 😃 bu arada dualarım sizinle inşallah temiz çıkacak sonuçlar 🤲🏻🌸
kazanlı ütü olmasa kafayı yerdim sanırım
valla üretenden allah razı ol
Değil mi darısı bana 😃
Oluyor da beklentileri karşılamıyor. Günlük temizlik oluyor. Halıları 15 günde bir anca silkeleyebiliyorum mesela
bu söylediklerin çok ütopik geliyor 🙈

sormadın ki 😂 her gelişim gösterdiğin de bir atak bekle 😂 bak bizim geçen haftaydı sabaha kadar milyon kez kalkıp durdum 🤪 ben de parkta süs havuzunun kenarına oturup suyu gösteriyorum kızıma 😃
Ya ben bilmediğim şeyi nasıl sorayım. Bilsem oturur kendimi ona hazırlarım. Siz söyleyeceksiniz. Bak diyeceksiniz bu çocuk diyeceksiniz neredeyse her ay bir şekil şükül huy değiştirecek diyeceksiniz hazır ol diyeceksiniz 🤣
Aynengereksiz eşya sevmiyorum ama hayatı kolaylaştıran her şeye bayılıyorum 😃 bu arada dualarım sizinle inşallah temiz çıkacak sonuçlar 🤲🏻🌸
Allah razı olsun. İnşallah
Cümledeki gizli özneye rağmen Miss Bride Miss Bride 'a "halıyı kim silkeliyor?" diye sorasım geldi okuyunca. Sonra dedim sen kendi işine bak hadi 🤣

Kıyamam kuzuma her gün sağdan kalkacak değil ya 😄 regl ağrısını bilmem umarım kızlarımız da ağrı çekmez 🙈

Değil mi darısı bana 😃

inşallah bulutum

Ay ne kadar güzel soyluyo ya😂
ağzımdan bal damlıor :D
ne bu kaynanalarınızla mıck mıck mıck :D

Diğer tarafta da mı ev aldınız len? Hiç de söylemiyor bak bak bak
ev arsa yazlar katlar
bu tarafta yapamadıklarımı orda tatmin ediom :D

Öğlen olmuş günaydın diyor ya
Doktor kontrolünden çıktık. 4. ay aşılarını da oldu. Wilms tümörü riski için batın ultrasonu takibini hematoloji ve onkoloji yapsın dedi. Onlar da demişti ki "Bir daha bize gelmenize gerek yok". Çocuk göz de diyor ki çocuk doktoru takip etsin. Kafam yandı. Otrera Otrera 'nın da fikrini alalım. Kim takip etmeli?

Öğlen olmuş günaydın diyor ya
Doktor kontrolünden çıktık. 4. ay aşılarını da oldu. Wilms tümörü riski için batın ultrasonu takibini hematoloji ve onkoloji yapsın dedi. Onlar da demişti ki "Bir daha bize gelmenize gerek yok". Çocuk göz de diyor ki çocuk doktoru takip etsin. Kafam yandı. Otrera Otrera 'nın da fikrini alalım. Kim takip etmeli?
otrera'yı uzaktan okuyorum hiç tanışmadık ama keşke tüm drlar bu kadar sempatik olsa
birgün gerçekten karakolluk olcam :D

Ya ben bilmediğim şeyi nasıl sorayım. Bilsem oturur kendimi ona hazırlarım. Siz söyleyeceksiniz. Bak diyeceksiniz bu çocuk diyeceksiniz neredeyse her ay bir şekil şükül huy değiştirecek diyeceksiniz hazır ol diyeceksiniz 🤣

Allah razı olsun. İnşallah

Cümledeki gizli özneye rağmen Miss Bride Miss Bride 'a "halıyı kim silkeliyor?" diye sorasım geldi okuyunca. Sonra dedim sen kendi işine bak hadi 🤣
Haklısın pardon geç kaldım 😂 ama 5te rahattık diye hatırlıyorum tadını çıkar 😃 6 ay dolunca atak geçirdik.bir de her gün ne yemek yapsam derdi çıktı.bugün pazara çıkıcam ev bomboş akşama doğru yediririm artık 🙈
Halıyı kim silkeliyordan ziyade neden silkelendiğini merak ettim sonra bulut kendi işine bak dedim 🤣

Kucuk halulari tek basima, buyuk halilari yardima gelen hanimla birlikte silkeliyoruz.
Ah ne güzel bir akşam. İlaç saatimi bekliyorum, gözlerim kapalı. 😒

ağzımdan bal damlıor :KK70:
ne bu kaynanalarınızla mıck mıck mıck :KK70:
Ben samimiyeti hic sevmem kimseyle. Ama oyle bi aileye dustum ki, her an gorusmek istiyorlar. Surekli telefon ellerinde birbirlerini ariyorlar. Kucuk gorumcem nişanlıyken niye onu aramiyomusum diye trip atmıştı. Gerci onun durumu da farkli. Kavga çıkarmak için hep bahane aradı. Hamileyken onun yüzünden ne kavgalar ettik, kanamalarım oldu.
Benim yanimda esime bi sarilmalar, ustunu duzeltmeler, eliyle yemek yedirmeler, saçını düzeltmeler. Dışardan biri görse beni görümce onu da gelin zanneder. Benim yanimda ozellikle sever yani boyle seyleri.

Paresilaaa Paresilaaa bu şarkıda senin aklıma gelmen peki :KK36::KK36::KK36::KK36:

Pandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin
Haklısın pardon geç kaldım 😂 ama 5te rahattık diye hatırlıyorum tadını çıkar 😃 6 ay dolunca atak geçirdik.bir de her gün ne yemek yapsam derdi çıktı.bugün pazara çıkıcam ev bomboş akşama doğru yediririm artık 🙈
Halıyı kim silkeliyordan ziyade neden silkelendiğini merak ettim sonra bulut kendi işine bak dedim 🤣
Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acaba 🙈
Kucuk halulari tek basima, buyuk halilari yardima gelen hanimla birlikte silkeliyoruz.
Ah ne güzel bir akşam. İlaç saatimi bekliyorum, gözlerim kapalı. 😒
Ne ilacı?

Ben samimiyeti hic sevmem kimseyle. Ama oyle bi aileye dustum ki, her an gorusmek istiyorlar. Surekli telefon ellerinde birbirlerini ariyorlar. Kucuk gorumcem nişanlıyken niye onu aramiyomusum diye trip atmıştı. Gerci onun durumu da farkli. Kavga çıkarmak için hep bahane aradı. Hamileyken onun yüzünden ne kavgalar ettik, kanamalarım oldu.
Benim yanimda esime bi sarilmalar, ustunu duzeltmeler, eliyle yemek yedirmeler, saçını düzeltmeler. Dışardan biri görse beni görümce onu da gelin zanneder. Benim yanimda ozellikle sever yani boyle seyleri.
bişi derdimde işte enişte die diemiom :D

Pandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin

Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acaba 🙈

Ne ilacı?
valla bu şarkının o diziye bağlanacağını düşünmemiştim :D

Back