- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.301
giniydinnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söylemedim mi oyy.Pandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin
Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acaba
Ne ilacı?
inşallah düzelmiştir cnmSöylemedim mi oyy.
Zehirli guatr çıktı bende. O yüzden birden o kadar kilo vermişim. Bir türlü de alamıyorum. Yarın kontrolüm var dua edin inşallah değerlerim düzelmiş olsun ya.
İlk defa dinledim ve çok güzelmiş
şükür kavuşturanaGünaydınnnnnnnnnn
He ya şükür valla gelmek isteyipte gelememek çok çok zormuş
şükür kavuşturana
Attığın sahne diziden?bişi derdimde işte enişte die diemiom
valla bu şarkının o diziye bağlanacağını düşünmemiştim
Ne zaan la ben yokken mi? Geçmiş olsun. İnşallah düzelmiştirSöylemedim mi oyy.
Zehirli guatr çıktı bende. O yüzden birden o kadar kilo vermişim. Bir türlü de alamıyorum. Yarın kontrolüm var dua edin inşallah değerlerim düzelmiş olsun ya.
Yine neyin peşindesin allasenkimin adı fatmaydı açıklasın
aramızdaki fatma kimmmmmmmmmmm
bizi özledinHe ya şükür valla gelmek isteyipte gelememek çok çok zormuş
he öyleymişAttığın sahne diziden?
Ne zaan la ben yokken mi? Geçmiş olsun. İnşallah düzelmiştir
Yine neyin peşindesin allasen
Tabiki özledim... uzaktan uzağa sanki banlı gibi izlemek koydu hebizi özledin
he öyleymiş
ben bişeyin peşinde değelem onlar benm peşimde neoş
banlıyken daha zor paremTabiki özledim... uzaktan uzağa sanki banlı gibi izlemek koydu he
Allah bir daha yaşatmasın datlumbanlıyken daha zor parem
yaşayan bilir
Noldu kiTabiki özledim... uzaktan uzağa sanki banlı gibi izlemek koydu he
Giremedim siteye sistem attı beni..şifremi giriyorum kabul etmedi. Maile yönlendiriyorum mailimi kabul etmiyor. Nicki yazıyorum yine kabul etmedi. Yöneticilere yazdık. Ama sanırım sistemde sorun vardı bugün denedim oldu.Noldu ki
Mantıklı yapılır yapan arkadaşlar ama biz yazın doğru düzgün sebze yemiyoruz ki.bir gün kızartma bir gün pilav tavuk bir gün makarna bir gün fasulye ya da nohut( yağsız salçasız bir şeye benzemez) kızın yiyeceği hiçbir şey yapmıyorum çorba falan yapınca verebilirizPandemide oturdum baştan sona izledim. Bir daha izleyesimi getirdin
Ben o kadar üşengeç bir insanım ki ek gıdayı düşününce diyorum ki ona kendi yemeğimizden veremeyeceğime göre bir süre biz de tuzsuz, yağsız, salçasız yesek ne olur acaba
Ne ilacı?
eşim dedi de süper dedim.ne süperi diyor bir şeyler değişse artık şu ülkededoğalgaza %30
elektriğe %15 zam gelmiş
Anaam neler olmuş öyle. Neyse geçmiş gitmiş hallolmasına sevindimGiremedim siteye sistem attı beni..şifremi giriyorum kabul etmedi. Maile yönlendiriyorum mailimi kabul etmiyor. Nicki yazıyorum yine kabul etmedi. Yöneticilere yazdık. Ama sanırım sistemde sorun vardı bugün denedim oldu.
Ha ben çorba, sebze severim yaMantıklı yapılır yapan arkadaşlar ama biz yazın doğru düzgün sebze yemiyoruz ki.bir gün kızartma bir gün pilav tavuk bir gün makarna bir gün fasulye ya da nohut( yağsız salçasız bir şeye benzemez) kızın yiyeceği hiçbir şey yapmıyorum çorba falan yapınca verebiliriz
eşim dedi de süper dedim.ne süperi diyor bir şeyler değişse artık şu ülkede
İnşallah düzelmiştir. Çok küçükler. Kanda çıkıyor mu kiAlerji için 3 tüp kan verdik öğleden sonra çıkacakmış dua edin bize inşallah geçmiştir
biri 15 gün sonra çıkacakmış.damar yolu hemen bulamadılar iğneyi iyice içinde gezdirdiler