How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burası da öyle aslında ama gece biraz serin oluyor
Bizim de daha birkaç gundur gece de sicak olmaya basladi, gece uzun kollu giydiriyordum ben de, 2 gecedir filan kisa kol artık.
Ben anladm ki lena karanlık olduğu kdar uyuyo :KK70:
Güneş erken doğduğu için artk erken uyanıo
İsyan :KK70:

Allah analı babalı büyütsün balımmmm ♥️♥️♥️
Sen iyimisinnn

Ne sandn tabi var...
İstemediği bişi oldğjda hayrrr die parmağını sallıo
Tutup o parmağı ısırasm var :KK70:
Yerimmmm, bizimki de istemeyince I-Ihhhhhhhhh diyo esek ya dhshdhshdhd
Ben kendimizden pay biçiyorum.yorganı kaldırdık cam açmazsak terliyoruz.tüm gün kısa kolluyla bile terliyorum atletle dolanıyorum.aynı şekilde kuzucuğumun da terlediğini ya da ateş gibi olduğunu gördüm çıtçıtlı ile dolanıp yatmaya başladık.uyanınca serin olursa kısa kollu ve şort giydiriyorum

Yellendirici güzel isim 🤣🤣🤣geçen sene hep onla yapışıktım ama şimdi camı açınca esiyor henüz çıkarmanın vakti gelmedi 😅saç genetik desene ne güzel havaya kaldırıp şekil verirsiniz 😃 alem çocuk suda mı uyudu 😂 geçmiş olsun dişi hemen çıksın da rahatlasın yakışıklı ❤️ burası da öyle sıcak.zıbınla yattığı halde ıslak ıslak oluyor akşama doğru esmeye başlıyor.her gün banyo yaptırsam iyi olacak isilikler çıktı hafiften 😬
'Yellendircek' liffen dogru kullanalim turkcemizi djshdhdhd. Hahha ay evet ya, keselim diyorlar kiyamiyorum hic, haberm olmadan keserseniz oturur aglarim sakın kesmeyin dedim 🤭
Ay alt disler ne guzel çabucak cikmisti, 2 aydir ust disler bizi mahvetti ara ara atak yapıyor, artik iyice kizardi ucu beyazladi, bi patlamasi kaldi ama yetti canimiza, amin insallah yaa.. yaa kıyamam, bizimkiler kış bebesi, Yaz bilmiyorlar garip geliyodur onlara kesin, ne bu yapis yapis diye 🤭 klima da yok 🥴

Resmen ayrı eve çıkmış. HaYin ve de gaddar ve de oğlunu evden kovan bir baba. Püü
Beninki de sabah babynest'i koydu aramıza. "Koy ya buna yatır, belki uyur" dedi
Not: 4.45'ten beri uyanık
Biz kızımla beraber yatıyoruz valla. Babası da yok nasılsa. 😅
Süt danasi öyle bi yatiyo ki. bi ayak bi yerde öteki ayak üstümde. 😂🤣

Amin
Zavallı anneanneler. Alt katta da bir bebe var. Anneanne ve dedesi karşı dairelerinde oturuyor ve çocuk sürekli "Dedeeeeeğ" diyor 😒

Var mı o seçenek? Ben de istiyorum
Bizimki anane dede ve anne diyo. Bi de mama.
Sadece baba dedirtemedi eşim aylardır uğraşıyo .
Ahahahshdfg

Kız anne derse oturur 1 hafta ağlarm :KK70:
Baba ne ya baba ne tabii ki anne diyecek. Bana demeyi unutsun
İşte terliyorsa yaz moduna geçmenin zamanıdır.kışın terlesin üşümesin modundaydık ama şimdi ter olunca isilik oluyorlar 🙈 gece için rahat etmezse üstüne penye battaniye ört ama İstanbul da sıcaktır herhalde
Bizim de daha birkaç gundur gece de sicak olmaya basladi, gece uzun kollu giydiriyordum ben de, 2 gecedir filan kisa kol artık.
Hala uzun ve ince müslin var. Pişirmesem bari çocuğu. Yarın bakacağım. Osbir derece olacakmış
Biz kızımla beraber yatıyoruz valla. Babası da yok nasılsa. 😅
Süt danasi öyle bi yatiyo ki. bi ayak bi yerde öteki ayak üstümde. 😂🤣
Yiaaa yerim büyüdü di mi 😍
Bizimki anane dede ve anne diyo. Bi de mama.
Sadece baba dedirtemedi eşim aylardır uğraşıyo .
Ahahahshdfg
Helal olsun beee işte bu beee işte bu ahshhshs

Ben anladm ki lena karanlık olduğu kdar uyuyo :KK70:
Güneş erken doğduğu için artk erken uyanıo
İsyan :KK70:

Allah analı babalı büyütsün balımmmm ♥️♥️♥️
Sen iyimisinnn

Ne sandn tabi var...
İstemediği bişi oldğjda hayrrr die parmağını sallıo
Tutup o parmağı ısırasm var :KK70:
Karartmali güneşlik candır, aşırı en faydali bi sey, yıllardır kullanıyoruz mikkkemmmelll 😎

Hala uzun ve ince müslin var. Pişirmesem bari çocuğu. Yarın bakacağım. Osbir derece olacakmış

Bizim ozzuç derece 🥴

'Yellendircek' liffen dogru kullanalim turkcemizi djshdhdhd. Hahha ay evet ya, keselim diyorlar kiyamiyorum hic, haberm olmadan keserseniz oturur aglarim sakın kesmeyin dedim 🤭
Ay alt disler ne guzel çabucak cikmisti, 2 aydir ust disler bizi mahvetti ara ara atak yapıyor, artik iyice kizardi ucu beyazladi, bi patlamasi kaldi ama yetti canimiza, amin insallah yaa.. yaa kıyamam, bizimkiler kış bebesi, Yaz bilmiyorlar garip geliyodur onlara kesin, ne bu yapis yapis diye 🤭 klima da yok 🥴
Pardon yellendircek 🤣 ben de saça kıyamıyorum iki tutam saçı var sıfıra vur dediler.kel görsem ağlarım herhalde 🙈 sizin dişler erken çıktı.ona da size de zor oluyordur bakalım biz de yaşayacağız bol sabır dicez 😅 bizde de klima yok.şimdi misafirliğe gittik alnımızdan ter akıyor pintiler klimayı çalıştırmadı.açsa mıydık falan diyip kestirip attılar 🥴

İşte terliyorsa yaz moduna geçmenin zamanıdır.kışın terlesin üşümesin modundaydık ama şimdi ter olunca isilik oluyorlar 🙈 gece için rahat etmezse üstüne penye battaniye ört ama İstanbul da sıcaktır herhalde

Abooo maşallah süphanallah mama diyen dillerini yesinler 🧿🧿😍😍 her şeyi öğrenmiş daha 10 aylık değil mi 😃 güzel ilgilenmişsiniz darısı benim kıza 🥰
Ever bulutum bebekkenden beri sürekli sohbet edioruz büyük biriymil gibi
Bide kitap cok okuyoruz ona ondanda olabilir
Tlf tv kesinlikle yk..
Eminim senin kızda öyle olacak
Fıstık annesi var ♥️

En azndan damadım ı ıhhhhh dioda
Susturuo seni :D
Çöm otur kenarda :D

Hakikaten baba ne ya
Baba neeeee offf :(

Karartmali güneşlik candır, aşırı en faydali bi sey, yıllardır kullanıyoruz mikkkemmmelll 😎

Bizim ozzuç derece 🥴
Bende cock odasına ondan almayı düşünüyorm

Tlf tv kesinlikle yk..
Fıstık annesi var ♥️

Susturuo seni :KK70:
Çöm otur kenarda :KK70:

Hakikaten baba ne ya
Baba neeeee offf :KK43:

Yaa o senin fıstıklığın 😍😍😍 ben kitap okumuyorum ne zaman başladınız okumaya, ne zaman dinlemeye başladı? Şimdi okusam elimden çekip ağzına alır.resimli kitaplarına öyle yaptı.ama hep konuşuyorum ne yapsam anlatıyorum.telefon vermiyorum ama evde sessiz çok sıkıcı oluyor diye tv açıyorum.oyalasam da arada bakıyor
Giniydinnnnnnn ifinimmmmm :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
good morning ❤️❤️❤️

Giniydinnnnnnn ifinimmmmm :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:
Biz bugün öğlene kadar uyuduk. 6.30'da uyandı
Yaa o senin fıstıklığın 😍😍😍 ben kitap okumuyorum ne zaman başladınız okumaya, ne zaman dinlemeye başladı? Şimdi okusam elimden çekip ağzına alır.resimli kitaplarına öyle yaptı.ama hep konuşuyorum ne yapsam anlatıyorum.telefon vermiyorum ama evde sessiz çok sıkıcı oluyor diye tv açıyorum.oyalasam da arada bakıyor

good morning ❤️❤️❤️
Bizde tv açık ya şarkıları falan da oradan açıyorum. Arada bakıyor ama izletmiyorum. Kitap ben de okuyorum

good morning ❤️❤️❤️
Ben bebelikten beri okuorm cnm
Aslında kitap okumayı ben pek sevmem ama eşim srviyor o alıştırdı
Ama evet oda böyle resimleri çekiyor felan
Önemli olan onun varlığını bilmeleri şimdilik cnm..
Tv konusunda baktırma bulutum.. Ciddi anlamda zararları var
En azndan 2 yaşına kdar

Kahkaha attm :D :D :D :D
Ahahahhahahaha herif bakıo iyimisin neye gülüosn dio :D :D :D :D

En azndan 2 yaşına kdar

Kahkaha attm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahahhahahaha herif bakıo iyimisin neye gülüosn dio :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
"İyiyim cnm bi arkadaş delirmiş de..."

04.45'ten sonra 06.30 öğlen gibi. Şu saatte 1305. rüyasını gören ben uyandım, besledim, temizledim, babasına bıraktım, yemek yaptım, çamaşırları makineye attım, kuruyanları katladım, ütüledim, yeni yıkananları astım. Saat daha 10.00.
ON 🤦🏻‍♀️

Bizde tv açık ya şarkıları falan da oradan açıyorum. Arada bakıyor ama izletmiyorum. Kitap ben de okuyorum
Ne okuyorsun masal mı dinliyor mu
En azndan 2 yaşına kdar

Kahkaha attm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahahhahahaha herif bakıo iyimisin neye gülüosn dio :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ben okumayı aşırı severdim ama üniversiteden sonra bıraktım.derslerden çok sıkıldım galiba 😂 bir sürü kitap aldım öyle okunmayı bekliyor.sizin evde bi kişi seviyormuş en azından benim eşim hiç hiç sevmez kullanma klavuzlarını bile okumaz 😅 tv zararlı biliyorum baktırmamaya elbette özen gösteriyorum ama çaktırmadan bakıyor işte 😄 o zaman kapatıyorum öyle bakışıyoruz 😄

04.45'ten sonra 06.30 öğlen gibi. Şu saatte 1305. rüyasını gören ben uyandım, besledim, temizledim, babasına bıraktım, yemek yaptım, çamaşırları makineye attım, kuruyanları katladım, ütüledim, yeni yıkananları astım. Saat daha 10.00.
ON 🤦🏻‍♀️
vay be baya hızlısın ben bu saydıklarını tüm günde bitiremiyorum dolapta çamaşır kalmayınca katlıyorum 🤣 ama bizde erkenciyiz 6 7 de uyanıyor alıştım artık onu uyutup tv de yaprak dökümünü izliyorum 🤣

ON 🤦🏻‍♀️
:D ne kadar hamarat bi hatun :D
Bende kocama evi sildirip balkon yıkattm :D

ben okumayı aşırı severdim ama üniversiteden sonra bıraktım.derslerden çok sıkıldım galiba 😂 bir sürü kitap aldım öyle okunmayı bekliyor.sizin evde bi kişi seviyormuş en azından benim eşim hiç hiç sevmez kullanma klavuzlarını bile okumaz 😅 tv zararlı biliyorum baktırmamaya elbette özen gösteriyorum ama çaktırmadan bakıyor işte 😄 o zaman kapatıyorum öyle bakışıyoruz 😄

vay be baya hızlısın ben bu saydıklarını tüm günde bitiremiyorum dolapta çamaşır kalmayınca katlıyorum 🤣 ama bizde erkenciyiz 6 7 de uyanıyor alıştım artık onu uyutup tv de yaprak dökümünü izliyorum 🤣
:D cok fenalar bulutum
Şu çaktırmadan yaptıklarnda komik oluolar
Sanıolarki görmüorus :D

:KK70: ne kadar hamarat bi hatun :KK70:
Bende kocama evi sildirip balkon yıkattm :KK70:
Yemek dediğim tarhana ve patates püresi (teşekkürler düdüklü), kuruyanlar bebeğin eşyaları, onlar genelde düz parça zaten katlayarak ütülüyorum öyle ince ütü yapacak vakit de güç de yok. Ütülenenlerin yarısı tek kişilik yatağın üstündeki hurçların üstünde, yarısı ütü masasının üstünde. Bir şeyleri dolaba yerleştirmeyeli uzun zaman oldu. Ben dünyanın en ağır iş yapan insanıyım ya. Bir de öyle bir şey ki çocuğu dizlerinde sallayarak uyutuyor. Bir yere bırakırsak uyanıyor. O uyku süresi 5 dk da olabiliyor 1 saat de. Bunu önceden kestirmek mümkün olmadığı için mesela kişisel temizliğim aldı başını gitti. Rezil durumdayım

Sincap Kitap'ın Bu Gözler Kimin serisinde Balık Noni var. Kocaman gözler var o ilgisini çekti. Yanına yatıyorum. Onu okuyorum, ne kadar görüyor bilmiyorum ama ona da gösteriyorum sayfalarını. Abartılı sesler çıkararak okuyorum, yansıma sesleri ilgisini çekiyor. Bir de kedi sesi çıkaran bir kitabı var. Arada o kediyi miyavlatarak o kitabı okuduğumda da dinliyor

:KK70: ne kadar hamarat bi hatun :KK70:
Bende kocama evi sildirip balkon yıkattm :KK70:

:KK70: cok fenalar bulutum
Şu çaktırmadan yaptıklarnda komik oluolar
Sanıolarki görmüorus :KK70:
Çok doğru dedin o kadar fenalar ki bir de masum masum bakıyorlar 😂😂 bazen istediğini vermeyince kızıyor kızarıyor daha 6.5 aylık bebe 🤣
Yemek dediğim tarhana ve patates püresi (teşekkürler düdüklü), kuruyanlar bebeğin eşyaları, onlar genelde düz parça zaten katlayarak ütülüyorum öyle ince ütü yapacak vakit de güç de yok. Ütülenenlerin yarısı tek kişilik yatağın üstündeki hurçların üstünde, yarısı ütü masasının üstünde. Bir şeyleri dolaba yerleştirmeyeli uzun zaman oldu. Ben dünyanın en ağır iş yapan insanıyım ya. Bir de öyle bir şey ki çocuğu dizlerinde sallayarak uyutuyor. Bir yere bırakırsak uyanıyor. O uyku süresi 5 dk da olabiliyor 1 saat de. Bunu önceden kestirmek mümkün olmadığı için mesela kişisel temizliğim aldı başını gitti. Rezil durumdayım

Sincap Kitap'ın Bu Gözler Kimin serisinde Balık Noni var. Kocaman gözler var o ilgisini çekti. Yanına yatıyorum. Onu okuyorum, ne kadar görüyor bilmiyorum ama ona da gösteriyorum sayfalarını. Abartılı sesler çıkararak okuyorum, yansıma sesleri ilgisini çekiyor. Bir de kedi sesi çıkaran bir kitabı var. Arada o kediyi miyavlatarak o kitabı okuduğumda da dinliyor
oy maşallah masal dinlemesini sevsinler 😍 ben de alayım bakalım ilgisini çekecek mi.arada evde miyavlıyorum bakıyor 🤣
öyle deme tarhana ve patttes de de zahmetli yemekler 😅 ben de düz pilav ve salata yaptım geçen günden bakla vardı.tembellikte aynı seviyede olduğumuzu düşünüyorum 🤣 ben de kurutmalığın üstünde bırakıyorum yenileri yıkanınca oradakileri alıp dolaplara asıyorum.katlama özürlüsüyüm asmak kolayıma geliyor.Diğerleri dağılıyor tabiki..bebeğin ütü işini 4.ayda bıraktım vücudu tepki vermedi çok şükür 🤲🏻
Benim kızda yatırdığımda uyanıyor ama onunla beraber yatarak emzirip uyutursam öyle yattığı yerde kalıyor.bir de öyle dene istersen

Pardon yellendircek 🤣 ben de saça kıyamıyorum iki tutam saçı var sıfıra vur dediler.kel görsem ağlarım herhalde 🙈 sizin dişler erken çıktı.ona da size de zor oluyordur bakalım biz de yaşayacağız bol sabır dicez 😅 bizde de klima yok.şimdi misafirliğe gittik alnımızdan ter akıyor pintiler klimayı çalıştırmadı.açsa mıydık falan diyip kestirip attılar 🥴
Haahha evet ya kiyamiyorum ben de sıfir gorunce bebelerin saclarini 🤭
Ya bu sicakta klima varsa neden acmazlar diyecem de, elektrik faturasindan kaciyolardir hahaahha ama bende olsa kapamam herhalde 🥴
Bu arada çocuk kitapları kesinlikle tavsiye ederim. Dogdugundan beri okuyoruz, o kadar uzun uzun bakıyor inceliyor dinliyor ki, cok hosuma gidiyor. Bizde de agza atma durumu var her seyi ama kitaplara alisti bir sekilde biraz baksa bile kardır. Öneride bulunabilirim dilersen.
Tlf tv kesinlikle yk..
Fıstık annesi var ♥️

Susturuo seni :KK70:
Çöm otur kenarda :KK70:

Hakikaten baba ne ya
Baba neeeee offf :KK43:

Sus kız, bi bana diil herkese yabiyo bikerem xhshdhsh.
Cocuk odasi yatak odasi ve mutfakta var, cok cok memnunuz 😍😍

Haahha evet ya kiyamiyorum ben de sıfir gorunce bebelerin saclarini 🤭
Ya bu sicakta klima varsa neden acmazlar diyecem de, elektrik faturasindan kaciyolardir hahaahha ama bende olsa kapamam herhalde 🥴
Bu arada çocuk kitapları kesinlikle tavsiye ederim. Dogdugundan beri okuyoruz, o kadar uzun uzun bakıyor inceliyor dinliyor ki, cok hosuma gidiyor. Bizde de agza atma durumu var her seyi ama kitaplara alisti bir sekilde biraz baksa bile kardır. Öneride bulunabilirim dilersen.

Sus kız, bi bana diil herkese yabiyo bikerem xhshdhsh.
Cocuk odasi yatak odasi ve mutfakta var, cok cok memnunuz 😍😍
Klima olsa ben de kapamazdım bakalım bu yaz bellki alırız 🤷🏻‍♀️ Maşallah oğluşuna 🧿☺️ Olur öneri alayım siz neler okudunuz? alayım kızıma yaşına kadar alıştırıyım 🥰

Ne okuyorsunuz? Ben evi kitap doldurdum. Gözüm doymuyor. Kendime alıyor gibiyim. Çocuk kitapları çok güzel 🤩
oy maşallah masal dinlemesini sevsinler 😍 ben de alayım bakalım ilgisini çekecek mi.arada evde miyavlıyorum bakıyor 🤣
Kesin çeker. Garip seslere daha çok dikkat kesiliyorlar zaten. Biraz taklitle okursan çok sever eminim
öyle deme tarhana ve patttes de de zahmetli yemekler 😅 ben de düz pilav ve salata yaptım geçen günden bakla vardı.tembellikte aynı seviyede olduğumuzu düşünüyorum 🤣 ben de kurutmalığın üstünde bırakıyorum yenileri yıkanınca oradakileri alıp dolaplara asıyorum.katlama özürlüsüyüm asmak kolayıma geliyor.Diğerleri dağılıyor tabiki..bebeğin ütü işini 4.ayda bıraktım vücudu tepki vermedi çok şükür 🤲🏻
Benim kızda yatırdığımda uyanıyor ama onunla beraber yatarak emzirip uyutursam öyle yattığı yerde kalıyor.bir de öyle dene istersen
Ben bazen nevresim takımlarına bile o dediğini yapıyorum. Dolaba koymadan hop kurutmalıktan yatağa 😂 Her şeyini ütülemiyorum aslında ama ağız mendilleri, havlular, müslinler, çıtçıtlı zıbınlar falan. Ütülüyormuşum asddfgg Arada bazı parçaları seçip "Buna gerek yok" diyorum 🙈 Ya yanına yatıp emzirince uyuyor, memeyi bıraktıktan beş dk sonra uyanıyor 🤦🏻‍♀️
Kizlar ya, mantar için fitil kullanildiginda hafif kanamasi olan varmi? Ben en son 3 sene once kullandim hatirlamiyorum olmusmuydu
Bana hiç olmadı ama prospektüsüne baktın mı?

Back