- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #217.221
Bizim de daha birkaç gundur gece de sicak olmaya basladi, gece uzun kollu giydiriyordum ben de, 2 gecedir filan kisa kol artık.Burası da öyle aslında ama gece biraz serin oluyor
Yerimmmm, bizimki de istemeyince I-Ihhhhhhhhh diyo esek ya dhshdhshdhdBen anladm ki lena karanlık olduğu kdar uyuyo
Güneş erken doğduğu için artk erken uyanıo
İsyan
Allah analı babalı büyütsün balımmmm
Sen iyimisinnn
Ne sandn tabi var...
İstemediği bişi oldğjda hayrrr die parmağını sallıo
Tutup o parmağı ısırasm var
'Yellendircek' liffen dogru kullanalim turkcemizi djshdhdhd. Hahha ay evet ya, keselim diyorlar kiyamiyorum hic, haberm olmadan keserseniz oturur aglarim sakın kesmeyin dedimBen kendimizden pay biçiyorum.yorganı kaldırdık cam açmazsak terliyoruz.tüm gün kısa kolluyla bile terliyorum atletle dolanıyorum.aynı şekilde kuzucuğumun da terlediğini ya da ateş gibi olduğunu gördüm çıtçıtlı ile dolanıp yatmaya başladık.uyanınca serin olursa kısa kollu ve şort giydiriyorum
Yellendirici güzel isim geçen sene hep onla yapışıktım ama şimdi camı açınca esiyor henüz çıkarmanın vakti gelmedi saç genetik desene ne güzel havaya kaldırıp şekil verirsiniz alem çocuk suda mı uyudu geçmiş olsun dişi hemen çıksın da rahatlasın yakışıklı burası da öyle sıcak.zıbınla yattığı halde ıslak ıslak oluyor akşama doğru esmeye başlıyor.her gün banyo yaptırsam iyi olacak isilikler çıktı hafiften
Ay alt disler ne guzel çabucak cikmisti, 2 aydir ust disler bizi mahvetti ara ara atak yapıyor, artik iyice kizardi ucu beyazladi, bi patlamasi kaldi ama yetti canimiza, amin insallah yaa.. yaa kıyamam, bizimkiler kış bebesi, Yaz bilmiyorlar garip geliyodur onlara kesin, ne bu yapis yapis diye klima da yok