- 28 Eylül 2020
- 3.603
- 7.007
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.681
ara sıra şansımı denemeye devam edecemAhhsahdhs hazir diilim ahdhhfh
yuupiiiiiiiiiiiiDün gittim, 8 gün sonra çağırdı bidaha4’ünde yani, o zaman karar verilcek sanırım transfer tarihine ilaçsız devam ediyoruz herşey yolundaymış
Çok heyecanlıyım aşkoara sıra şansımı denemeye devam edecem
çarkıfelek gibi çarkı çevircem
yuupiiiiiiiiiiii
Kim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.ben sana küsüm
geçmiş olsun cnm.. bu işin en güzel kısmı kilo vermek olmuş sanırım
tiroidimi düşüresim geldi.. nasıl düşüyor bu
neal oğlunu kontrole götürmeye devam ediyor
sonuçları bekliyorlar cnm
ben senden daha heycanlıııııııııııııııııııııııııııııııÇok heyecanlıyım aşko
90 60 90 olmuşsn kız işteKim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.
Hamileyken 14 kilo aldım doğurdum 22 kilo verdim çöp gibi kaldım. Boyum da 180e yakın.
Cok gecmis olsun kuzumKuzum dün sabah dışardayken aniden yoğun kanamam başladı benim, doktorum hastaneye yatış verdi. Bebek yüzde 70 düşecek dediler kürtaja hazırlık için yemek bile vermiyorlardı. Kesem bebeğe ve haftasına göre hep geriden geliyordu biraz. Doktor keseyi takip ediyordu. Bu sabah taburcu oldum. Kesem gelişim göstermiş kanama alanım da çok küçülmüş. Yüzde 30 düşük ihtimali var diyebiliriz artık dedi doktor. Evde dinleniyorum, sadece tuvalete kalkıyorum, tekrar progestan iğneye başladım aktif kanamam az da olsa devam ediyor çünkü, fitil alamıyorum. Bende durumlar çok karışık yani baluşum foruma girebilsem de pek aktif değilim bazen bir şeyler araştırmak için giriyorum anca. Sen nasılsın iyi misin kuzucum?
En son durumda bir değişiklik yoktu kuzu. Kan ve idrarda bir sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum
Kafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir haldeyinemi ya
bizide haberdar et diecem ama bir ben varımKafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir haldebi Pamugun wc sini temizliyorum baskada bisey yapamiyorum esim sagolsun elinden geleni yapiyor
Bugun ilk kontrole gidecegiz onun heyecanindan hic uyuyamadim zaten
Maşallah baya boyluymuşsun bizim nasibimizi çaldın demekKim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.
Hamileyken 14 kilo aldım doğurdum 22 kilo verdim çöp gibi kaldım. Boyum da 180e yakın.
ben de varım beni de haberdar et çok heyecanlıKafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir haldebi Pamugun wc sini temizliyorum baskada bisey yapamiyorum esim sagolsun elinden geleni yapiyor
Bugun ilk kontrole gidecegiz onun heyecanindan hic uyuyamadim zaten
bizide haberdar et diecem ama bir ben varım
bni haberdar et
Haberdar ederim tabiii etmem miMaşallah baya boyluymuşsun bizim nasibimizi çaldın demekgeçmiş olsun kızçene de sana da Alerji diyeti verdi mi doktor? Bir de probiyotik öneriyorlar diye duydum verdi mi doktorunuz
ben de varım beni de haberdar et çok heyecanlı
Mama verdi sadece. Ek gıdada da dikkat ediyorum. Bütün elbiseler.kisa geliyo özenmeyin o kadarMaşallah baya boyluymuşsun bizim nasibimizi çaldın demekgeçmiş olsun kızçene de sana da Alerji diyeti verdi mi doktor? Bir de probiyotik öneriyorlar diye duydum verdi mi doktorunuz
ben de varım beni de haberdar et çok heyecanlı
Sen yemene dikkat ediyor musun? Mama neden acaba gerekli kalsiyumu alsın diye mi kiMama verdi sadece. Ek gıdada da dikkat ediyorum. Bütün elbiseler.kisa geliyo özenmeyin o kadar
Bi elbise aliyorum mankenin üzerinde bileğe geliyo. Benim diz altında. O bisey değil kolları kısa gelmese.Sen yemene dikkat ediyor musun? Mama neden acaba gerekli kalsiyumu alsın diye mi kikim ne derse desin boylu insana elbise yakışıyor ben 1,58 halimle kaldıramıyorum gerçi mini falan diyorsan onları bilmem
nealin soranlara selamı var bulutum
gözün aydın kuzumEvettt ve eve geldik ilk fotografimizida cektik
Boyutu 0,53cm kalbi cok guzel atiyor boyuna gore 6+1 deyim su an dogum tarihi 21-12-2022 diye hesaplandi. Benim hesabimla 11-12-2022 cikmisti ama olsun su an icin kalbi guzel atiyor ve bi sorun gorunmedi
Bal0ncuk DusunceBulutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?