Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gittim, 8 gün sonra çağırdı bidaha 4’ünde yani, o zaman karar verilcek sanırım transfer tarihine ilaçsız devam ediyoruz herşey yolundaymış

Kim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.
Hamileyken 14 kilo aldım doğurdum 22 kilo verdim çöp gibi kaldım. Boyum da 180e yakın.

Cok gecmis olsun kuzum

Kafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir halde bi Pamugun wc sini temizliyorum baskada bisey yapamiyorum esim sagolsun elinden geleni yapiyor

Bugun ilk kontrole gidecegiz onun heyecanindan hic uyuyamadim zaten
bizide haberdar et diecem ama bir ben varım
bni haberdar et

Kim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.
Hamileyken 14 kilo aldım doğurdum 22 kilo verdim çöp gibi kaldım. Boyum da 180e yakın.
Maşallah baya boyluymuşsun bizim nasibimizi çaldın demek geçmiş olsun kızçene de sana da Alerji diyeti verdi mi doktor? Bir de probiyotik öneriyorlar diye duydum verdi mi doktorunuz
Kafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir halde bi Pamugun wc sini temizliyorum baskada bisey yapamiyorum esim sagolsun elinden geleni yapiyor

Bugun ilk kontrole gidecegiz onun heyecanindan hic uyuyamadim zaten
ben de varım beni de haberdar et çok heyecanlı

Mama verdi sadece. Ek gıdada da dikkat ediyorum. Bütün elbiseler.kisa geliyo özenmeyin o kadar

Mama verdi sadece. Ek gıdada da dikkat ediyorum. Bütün elbiseler.kisa geliyo özenmeyin o kadar
Sen yemene dikkat ediyor musun? Mama neden acaba gerekli kalsiyumu alsın diye mi ki kim ne derse desin boylu insana elbise yakışıyor ben 1,58 halimle kaldıramıyorum gerçi mini falan diyorsan onları bilmem

Evettt ve eve geldik ilk fotografimizida cektik
Boyutu 0,53cm kalbi cok guzel atiyor boyuna gore 6+1 deyim su an dogum tarihi 21-12-2022 diye hesaplandi. Benim hesabimla 11-12-2022 cikmisti ama olsun su an icin kalbi guzel atiyor ve bi sorun gorunmedi
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. DusunceBulutu

Sen yemene dikkat ediyor musun? Mama neden acaba gerekli kalsiyumu alsın diye mi ki kim ne derse desin boylu insana elbise yakışıyor ben 1,58 halimle kaldıramıyorum gerçi mini falan diyorsan onları bilmem
Bi elbise aliyorum mankenin üzerinde bileğe geliyo. Benim diz altında. O bisey değil kolları kısa gelmese.
Yarın doktora gidicigim. Durduk yere tiroit hastası oldum yea

Katre_g nasılsınız
N Neal sizi de çok merak ediyorum inşallah iyisinizdir
nealin soranlara selamı var bulutum

gözün aydın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…