- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.721
Hayırlı bayramlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışıyor gsgdgsgsgHemsirecik kulaklık ne alemde
Geldim kuzum öyle araştırma yapıyorum ya napam sizler napiosunuz nasılsınız lenosum napiyoNurzfr gelmişsinnnn
Muah muah can haticem, gozleri ceylan haticem ahdhshDayloş dayloş gelem mi
Yanağndan öpem mi
dayloş ist ziyaretine gelecemMuah muah can haticem, gozleri ceylan haticem ahdhsh
bulutum nasılsın sesin çıkmıyiiiiiiiiiiiiHayırlı bayramlar
çok şükür bide onun depresyonunu yaşamayakÇalışıyor gsgdgsgsg
nurum özledik buralarda olmanıHerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
Geldim kuzum öyle araştırma yapıyorum ya napam sizler napiosunuz nasılsınız lenosum napiyo
Nereye ahshahhddayloş ist ziyaretine gelecem
eve okula artık nere olursaNereye ahshahhd
Buyir bacimmm, seve seveeve okula artık nere olursa
Napsin, alt disleri laylaylom cikarmistik da, ustler zorladi, habire kasiniyo yavrukusummm, bi de salyalar
bizdede üst dişler daha çıkmadıNapsin, alt disleri laylaylom cikarmistik da, ustler zorladi, habire kasiniyo yavrukusummm, bi de salyalar
Ahagysysys ay cok üzülürdum bozulsaydi ya malum her sey ates pahasibulutum nasılsın sesin çıkmıyiiiiiiiiiiii
çok şükür bide onun depresyonunu yaşamayak
nurum özledik buralarda olmanı
artık ateş pahası lafı bile az kalıyorAhagysysys ay cok üzülürdum bozulsaydi ya malum her sey ates pahasi
Suan hayat cok zor gerçekten, tasinicaz 2 aya, yazdigimiz yerlerde kiralara bakıyorum evler kucuk fiyatlar büyük insan utanir o evlere o paralari istemeye gerçekten. Taşınırken esyalarin basina bir sey gelir diye korkuyorum cunku yenisini alamayız bi tasinaydik hayirlisiylaartık ateş pahası lafı bile az kalıyor
belli oldumu neresiSuan hayat cok zor gerçekten, tasinicaz 2 aya, yazdigimiz yerlerde kiralara bakıyorum evler kucuk fiyatlar büyük insan utanir o evlere o paralari istemeye gerçekten. Taşınırken esyalarin basina bir sey gelir diye korkuyorum cunku yenisini alamayız bi tasinaydik hayirlisiyla
Ay sonu belli olurmusbelli oldumu neresi
Ilaç kullanıyorum baby. Bi değişiklik yok pek.
20-22 civarı kilo verdim cidden öyle. Bakalım inşallah toparlarız ya.Benim abimin esinde de vardi, ilacla epey gecmisti ancak o ihmal edip sonrasinda yıllarca doktora gitmedi, nodulleri aşırı büyümüştü. Bu sebeple ihmal etmezsen her sey yolunda gider merak etme cnm. 2 de cocugu var. Cok gecmis olsun. Zayiflik ve asiri sinir yapar.