• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay evet cidden kuduruk mudur nedir sürekli bir aksiyon var. Dediğin gibi Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. çok uzun sürmedi, doktorlar ümitli değildi ama ilaçlar hızlı etki etti allahtan. Bu sabah kanama açısından daha da iyi uyandım. Kırmızılar gitti kahveler geldi şükür. Sağolun kızlar ya hep bir tetikte kalma modumuz var. İnş sorunsuz sıkıntısız olsun bundan sonrası.
Benim o kahveler 3.5 ay sürdü 🤣🤣🤣

Ben hala regl bekliyorum beybiiii
2-3 gün var gecikme olmazsa 🤲🏼🤲🏼
Son reglmi bacııııı

Kiz valla oructan bayiliyom ben gsgsgsgs

İnşallah sıkıntısız gelirde bugunlerin hesabini sorarsin 😂😂
Affedem mi?

Ben de bir hafta tuvalet dışında kalkmamıştım şükür sağlıcakla doğdu senin bebişte inşallah sağlıcakla zamanında gelsin 🤲🏻 Progestan fitil neden kullanmıyorsun

ederim inşallah tertemiz çıkar bütün sonuçlar 🤲🏻
Evet artık havalar baya ısındı senin mevsim geldi 🙈
Kuzum aslında dün sabah itibariyle kahve gelmeye başladı ama doktor beni taburcu ederken hala kırmızı kanamam vardı ve ultrasonda kanama alanı görüyordu. Kanamam olduğu için fitil kullanamıcamı o yüzden iğneye geçicemi söyledi geçene kadar.
Benim o kahveler 3.5 ay sürdü 🤣🤣🤣

Son reglmi bacııııı

Affedem mi?
Ay allah inş herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin ama şimdi siz benim şöyle oldu böyle oldu, sonra da sorunsuz sıkıntısız sağlıkla doğdu diyince benim de içim rahatlıyor. İnsan böyle şeylerin olabileceğini bilse bile yine de bir huzursuzlanıyor yaşayınca.

Son düzenleme:
Kuzum aslında dün sabah itibariyle kahve gelmeye başladı ama doktor beni taburcu ederken hala kırmızı kanamam vardı ve ultrasonda kanama alanı görüyordu. Kanamam olduğu için fitil kullanamıcamı o yüzden iğneye geçicemi söyledi geçene kadar.

Ay allah inş herkese sorunsuz sağlıklı gebelik nasip etsin ama şimdi siz benim şöyle oldu böyle oldu, sonra da sorunsuz sıkıntısız sağlıkla doğdu diyince benim de içim rahatlıyor. İnsan böyle şeylerin olabileceğini bilse bile yine de bir huzursuzlanıyor yaşayınca.
Kahve gelmesi iyi durmaya başladı demek ki.yakında tamamen geçer 🤲🏻 Kaç haftalık gözüküyor şimdi 8 mi? 🧿
İyi geceler bulutum :KK70:
İyi geceler bal0ncuğum 😂

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :KK37::KK37::KK37:

cumartesi günü bizim miniğin ilk 23 nisanıydı, çocuk şenliğine gittik :D çocuklar gibi şendik :D (itiraf etmeliyim ben daha çok eğlendim) :D
ama özlüyorum eski bayramları :( eski neşeyi coşkuyu :( umarım bu şekilde kalmaz.. :(

bu arada cuma günün menenjit aşımız vardı... 3 doz vurulduk.. 1 kaldı die düşünürken 2 tane daha varmış :D kara haberi aldım :D herşey ateş pahası :(
muayne, aşı, ilaçlar hepsi 1200 tl tuttu :( gerçekten ne olacak böyle halimiz :(

cumartesi günü bizim miniğin ilk 23 nisanıydı, çocuk şenliğine gittik :KK70: çocuklar gibi şendik :KK70: (itiraf etmeliyim ben daha çok eğlendim) :KK70:
ama özlüyorum eski bayramları :KK43: eski neşeyi coşkuyu :KK43: umarım bu şekilde kalmaz.. :KK43:

bu arada cuma günün menenjit aşımız vardı... 3 doz vurulduk.. 1 kaldı die düşünürken 2 tane daha varmış :KK70: kara haberi aldım :KK70: herşey ateş pahası :KK43:
muayne, aşı, ilaçlar hepsi 1200 tl tuttu :KK43: gerçekten ne olacak böyle halimiz :KK43:

Güzel başladı kötü bitti aaagagsgsgs paraso çohmuş hakkaten🥲🥲🥲 neyse şifa olsunda❤️

Kahve gelmesi iyi durmaya başladı demek ki.yakında tamamen geçer 🤲🏻 Kaç haftalık gözüküyor şimdi 8 mi? 🧿

İyi geceler bal0ncuğum 😂
Canım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.

cumartesi günü bizim miniğin ilk 23 nisanıydı, çocuk şenliğine gittik :KK70: çocuklar gibi şendik :KK70: (itiraf etmeliyim ben daha çok eğlendim) :KK70:
ama özlüyorum eski bayramları :KK43: eski neşeyi coşkuyu :KK43: umarım bu şekilde kalmaz.. :KK43:

bu arada cuma günün menenjit aşımız vardı... 3 doz vurulduk.. 1 kaldı die düşünürken 2 tane daha varmış :KK70: kara haberi aldım :KK70: herşey ateş pahası :KK43:
muayne, aşı, ilaçlar hepsi 1200 tl tuttu :KK43: gerçekten ne olacak böyle halimiz :KK43:
Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor ki :mad:
İlk 23 nisanınız kutlu olsun, eğlenmiştir lenoş da :KK9:

Canım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.

tşk ederiz teyzesi :KK37:

Yesin teyzesi onu gümbür gümbür🥲❤️

Back