• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:KK70: bizde büyütüos ama gelios gelin hanımmmmmmm

2 gün bakamadım bulutum yaaa
nasılsın
İyiyiz çok şükür kızı banyo yaptırdım bakınıyoruz etrafa öyle ☺️ Sen nasılsın geçmiş olsun aşı olmuş lenacım şifa olsun ☺️ Dışarı çıkmak iyi geliyor gerçekten ben de dün parka çıkardım markete gittik geldik.eşimle bir yerlere gitmeyeli uzun zaman oldu 🙈
Canım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.

Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor ki :mad:
İlk 23 nisanınız kutlu olsun, eğlenmiştir lenoş da :KK9:
oy hareketlere bile başlamış yesinler maşallah sağlıcakla gelişsin inş 🥰 doktor sıkıntı yapmadıysa sen de rahat ol 🥰 kalp atışı hareket diyince hamileliğimi özledim işe bak 🙈

İyiyiz çok şükür kızı banyo yaptırdım bakınıyoruz etrafa öyle ☺️ Sen nasılsın geçmiş olsun aşı olmuş lenacım şifa olsun ☺️ Dışarı çıkmak iyi geliyor gerçekten ben de dün parka çıkardım markete gittik geldik.eşimle bir yerlere gitmeyeli uzun zaman oldu 🙈

oy hareketlere bile başlamış yesinler maşallah sağlıcakla gelişsin inş 🥰 doktor sıkıntı yapmadıysa sen de rahat ol 🥰 kalp atışı hareket diyince hamileliğimi özledim işe bak 🙈
Bulutum havalar iyiden ısınıor
Beybilerde büyiyor
Artık bol bol cıkarsın

ben isyan etmiecem :KK70: kışı sevmediğim için yazın kavurucu sıcağına razıyım :KK70:
Bu nasıl yaz aşkı yaz severleri anlamıyorum 😃 sıcaktan ölmezsem iyidir yüzüm kararıyor eriyorum burda 😃 yazın en güzel yanı deniz sanırım kızı sokmak istiyorum 🥰 lena hiç denize girmedi dimi ufaktı daha

Bu nasıl yaz aşkı yaz severleri anlamıyorum 😃 sıcaktan ölmezsem iyidir yüzüm kararıyor eriyorum burda 😃 yazın en güzel yanı deniz sanırım kızı sokmak istiyorum 🥰 lena hiç denize girmedi dimi ufaktı daha
ay cok seviorum bulutum
efil efil elbiseler babetler sandaletler :D
kışın resmen üstümde fil ölüsü var sanırom :D
yok cnm ilk kez girecek bikinimiz güneş kremimiz hazır :D

ay cok seviorum bulutum
efil efil elbiseler babetler sandaletler :KK70:
kışın resmen üstümde fil ölüsü var sanırom :KK70:
yok cnm ilk kez girecek bikinimiz güneş kremimiz hazır :KK70:
Uzun bir yaz bizi bekliyor hadi iyisin 😂 Hiç sandalet giymezdim bu sene denicem bende 😄 oy o minicik bikinisini yesinler 😍 bende bizim ufaklığa bakayım 😄 güneş kremi ne kullanıyorsunuz

Ay inanmıyorum biri beni hatırlamış. 🤦🏻‍♀️
Göğsüm fibrokistik, kontrolüm vardi. Rutin kan tahlillerimde tiroid dusuk cikti, o yuzden fazla kilo verdim sanurim. Bir de plt 364 cikti. Yuksekmis. Daha doktora göstermedim. Kendi teshislerim bunlar. Prof. 'üm ya ben. 😂 Bayram hazırlıkları kızımla kombin telaşı. Bi de uykusuzluk. Kizimda süt alerjisi cikti. Alerji mamasiba basliyoruz. Daha da bisey yok hayatımda değişik. Siz napiyosunuz kızlar.
O değil de ben konuyu okuyamıyorum neoş ne yaptı.

ben sana küsüm

Ay inanmıyorum biri beni hatırlamış. 🤦🏻‍♀️
Göğsüm fibrokistik, kontrolüm vardi. Rutin kan tahlillerimde tiroid dusuk cikti, o yuzden fazla kilo verdim sanurim. Bir de plt 364 cikti. Yuksekmis. Daha doktora göstermedim. Kendi teshislerim bunlar. Prof. 'üm ya ben. 😂 Bayram hazırlıkları kızımla kombin telaşı. Bi de uykusuzluk. Kizimda süt alerjisi cikti. Alerji mamasiba basliyoruz. Daha da bisey yok hayatımda değişik. Siz napiyosunuz kızlar.
O değil de ben konuyu okuyamıyorum neoş ne yaptı.
geçmiş olsun cnm.. bu işin en güzel kısmı kilo vermek olmuş sanırım
tiroidimi düşüresim geldi.. nasıl düşüyor bu :D :D :D :D :D :D
neal oğlunu kontrole götürmeye devam ediyor
sonuçları bekliyorlar cnm

Back