• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün gittim, 8 gün sonra çağırdı bidaha🤩 4’ünde yani, o zaman karar verilcek sanırım transfer tarihine🤩 ilaçsız devam ediyoruz herşey yolundaymış

ben sana küsüm

geçmiş olsun cnm.. bu işin en güzel kısmı kilo vermek olmuş sanırım
tiroidimi düşüresim geldi.. nasıl düşüyor bu :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
neal oğlunu kontrole götürmeye devam ediyor
sonuçları bekliyorlar cnm
Kim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.
Hamileyken 14 kilo aldım doğurdum 22 kilo verdim çöp gibi kaldım. Boyum da 180e yakın.

😴😴😴😴😴
Kuzum dün sabah dışardayken aniden yoğun kanamam başladı benim, doktorum hastaneye yatış verdi. Bebek yüzde 70 düşecek dediler kürtaja hazırlık için yemek bile vermiyorlardı. Kesem bebeğe ve haftasına göre hep geriden geliyordu biraz. Doktor keseyi takip ediyordu. Bu sabah taburcu oldum. Kesem gelişim göstermiş kanama alanım da çok küçülmüş. Yüzde 30 düşük ihtimali var diyebiliriz artık dedi doktor. Evde dinleniyorum, sadece tuvalete kalkıyorum, tekrar progestan iğneye başladım aktif kanamam az da olsa devam ediyor çünkü, fitil alamıyorum. Bende durumlar çok karışık yani baluşum foruma girebilsem de pek aktif değilim bazen bir şeyler araştırmak için giriyorum anca. Sen nasılsın iyi misin kuzucum? 🎈

En son durumda bir değişiklik yoktu kuzu. Kan ve idrarda bir sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum 🙏🏻
Cok gecmis olsun kuzum 🥺🥺🥰

Kafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir halde😭 bi Pamugun wc sini temizliyorum baskada bisey yapamiyorum esim sagolsun elinden geleni yapiyor 🥺🥺

Bugun ilk kontrole gidecegiz onun heyecanindan hic uyuyamadim zaten 😂😂
bizide haberdar et diecem ama bir ben varım :D
bni haberdar et :D

Kim bilir ne zamandan düşük. Doktor bakmadı gerek yok diye hamileyken.
Hamileyken 14 kilo aldım doğurdum 22 kilo verdim çöp gibi kaldım. Boyum da 180e yakın.
Maşallah baya boyluymuşsun bizim nasibimizi çaldın demek 😂 geçmiş olsun kızçene de sana da 🤲🏻 Alerji diyeti verdi mi doktor? Bir de probiyotik öneriyorlar diye duydum verdi mi doktorunuz
Kafami kaldiracak halim yok evi gorsen batmis bir halde😭 bi Pamugun wc sini temizliyorum baskada bisey yapamiyorum esim sagolsun elinden geleni yapiyor 🥺🥺

Bugun ilk kontrole gidecegiz onun heyecanindan hic uyuyamadim zaten 😂😂
ben de varım beni de haberdar et çok heyecanlı 😍

Maşallah baya boyluymuşsun bizim nasibimizi çaldın demek 😂 geçmiş olsun kızçene de sana da 🤲🏻 Alerji diyeti verdi mi doktor? Bir de probiyotik öneriyorlar diye duydum verdi mi doktorunuz

ben de varım beni de haberdar et çok heyecanlı 😍
Mama verdi sadece. Ek gıdada da dikkat ediyorum. Bütün elbiseler.kisa geliyo özenmeyin o kadar😂

Mama verdi sadece. Ek gıdada da dikkat ediyorum. Bütün elbiseler.kisa geliyo özenmeyin o kadar😂
Sen yemene dikkat ediyor musun? Mama neden acaba gerekli kalsiyumu alsın diye mi ki 🤔 kim ne derse desin boylu insana elbise yakışıyor ben 1,58 halimle kaldıramıyorum 😅 gerçi mini falan diyorsan onları bilmem 😅

Evettt ve eve geldik ilk fotografimizida cektik 😁😁
Boyutu 0,53cm kalbi cok guzel atiyor boyuna gore 6+1 deyim su an dogum tarihi 21-12-2022 diye hesaplandi. Benim hesabimla 11-12-2022 cikmisti ama olsun su an icin kalbi guzel atiyor ve bi sorun gorunmedi 😍😍😍
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. DusunceBulutu DusunceBulutu

Sen yemene dikkat ediyor musun? Mama neden acaba gerekli kalsiyumu alsın diye mi ki 🤔 kim ne derse desin boylu insana elbise yakışıyor ben 1,58 halimle kaldıramıyorum 😅 gerçi mini falan diyorsan onları bilmem 😅
Bi elbise aliyorum mankenin üzerinde bileğe geliyo. Benim diz altında. O bisey değil kolları kısa gelmese.
Yarın doktora gidicigim. Durduk yere tiroit hastası oldum yea🤦🏻‍♀️

Katre_g Katre_g nasılsınız ❤️
N Neal sizi de çok merak ediyorum inşallah iyisinizdir ❤️
nealin soranlara selamı var bulutum

Evettt ve eve geldik ilk fotografimizida cektik 😁😁
Boyutu 0,53cm kalbi cok guzel atiyor boyuna gore 6+1 deyim su an dogum tarihi 21-12-2022 diye hesaplandi. Benim hesabimla 11-12-2022 cikmisti ama olsun su an icin kalbi guzel atiyor ve bi sorun gorunmedi 😍😍😍
Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. DusunceBulutu DusunceBulutu
gözün aydın kuzum

Back