- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 33
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.701
Tesekkurler kuzumnealin soranlara selamı var bulutum
gözün aydın kuzum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler kuzumnealin soranlara selamı var bulutum
gözün aydın kuzum
Oy maşallah miniminnoşaEvettt ve eve geldik ilk fotografimizida cektik
Boyutu 0,53cm kalbi cok guzel atiyor boyuna gore 6+1 deyim su an dogum tarihi 21-12-2022 diye hesaplandi. Benim hesabimla 11-12-2022 cikmisti ama olsun su an icin kalbi guzel atiyor ve bi sorun gorunmedi
Bal0ncuk
DusunceBulutu
Aleykümselamnealin soranlara selamı var bulutum
gözün aydın kuzum
Nabıosn beybiiiAşkummm![]()
İnşallah bulutumOy maşallah miniminnoşasağlıcakla gelsin
Aleykümselaminşallah hemen gelir
mayısta sonuç çıkacaktı güzel haberlerle
![]()
Nabıosn beybiii
İnşallah bulutum
Allah kimseyi evladıyla sınamasın![]()
Uykusuz aksi lanetİyiyim canısıı sen nasılsınn
Amin düşünmesi bile yürek yakıyor Allah ferahlık versin neal eNabıosn beybiii
İnşallah bulutum
Allah kimseyi evladıyla sınamasın![]()
aynı uykusuzluk bende de var sabahın 5in de kalktı hala uyumadıUykusuz aksi lanet![]()
Uykusuz aksi lanet![]()
Al sende kalsnLenoşşş mu uyutmuyoooyesin teyzesi onuuu
Geçmiş olsn cnmZehirli guatr çıktı bende kızlar ya.
Bir buçuk yıl ilaç kullanicaksin dedi doktor.
Bir buçuk yıl ilaç kullanicaksin dedi doktor. O zayifligin sebebi oymuş. Bilmiyorum ki. Zaten bana iki yıl çocuk yasak da inşallah ilaç tedavisi ise yarar.Al sende kalsn
Geçmiş olsn cnm
İlk defa duyuyorm o neymiş ya..
Gebeliğe engelmi peki
Sen 2.yi düşünüodn sanırım yada enişte
İlaç çözüm mü sordnmu cnmBir buçuk yıl ilaç kullanicaksin dedi doktor. O zayifligin sebebi oymuş. Bilmiyorum ki. Zaten bana iki yıl çocuk yasak da inşallah ilaç tedavisi ise yarar.
Sormadim ama ilaçla geçen de varmış. %50si ilaçla geciyomusİlaç çözüm mü sordnmu cnm
Benim abimin esinde de vardi, ilacla epey gecmisti ancak o ihmal edip sonrasinda yıllarca doktora gitmedi, nodulleri aşırı büyümüştü. Bu sebeple ihmal etmezsen her sey yolunda gider merak etme cnm. 2 de cocugu var. Cok gecmis olsun. Zayiflik ve asiri sinir yapar.Bir buçuk yıl ilaç kullanicaksin dedi doktor. O zayifligin sebebi oymuş. Bilmiyorum ki. Zaten bana iki yıl çocuk yasak da inşallah ilaç tedavisi ise yarar.
Iyi bayramlar guzummmİyi bayramlar minnoşlarım![]()
Dayloş dayloş gelem miIyi bayramlar guzummm![]()