Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizde büyütüos ama gelios gelin hanımmmmmmm

2 gün bakamadım bulutum yaaa
nasılsın
İyiyiz çok şükür kızı banyo yaptırdım bakınıyoruz etrafa öyle Sen nasılsın geçmiş olsun aşı olmuş lenacım şifa olsun Dışarı çıkmak iyi geliyor gerçekten ben de dün parka çıkardım markete gittik geldik.eşimle bir yerlere gitmeyeli uzun zaman oldu
oy hareketlere bile başlamış yesinler maşallah sağlıcakla gelişsin inş doktor sıkıntı yapmadıysa sen de rahat ol kalp atışı hareket diyince hamileliğimi özledim işe bak

Bulutum havalar iyiden ısınıor
Beybilerde büyiyor
Artık bol bol cıkarsın

ben isyan etmiecem kışı sevmediğim için yazın kavurucu sıcağına razıyım
Bu nasıl yaz aşkı yaz severleri anlamıyorum sıcaktan ölmezsem iyidir yüzüm kararıyor eriyorum burda yazın en güzel yanı deniz sanırım kızı sokmak istiyorum lena hiç denize girmedi dimi ufaktı daha

ay cok seviorum bulutum
efil efil elbiseler babetler sandaletler
kışın resmen üstümde fil ölüsü var sanırom
yok cnm ilk kez girecek bikinimiz güneş kremimiz hazır

ay cok seviorum bulutum
efil efil elbiseler babetler sandaletler
kışın resmen üstümde fil ölüsü var sanırom
yok cnm ilk kez girecek bikinimiz güneş kremimiz hazır
Uzun bir yaz bizi bekliyor hadi iyisin Hiç sandalet giymezdim bu sene denicem bende oy o minicik bikinisini yesinler bende bizim ufaklığa bakayım güneş kremi ne kullanıyorsunuz

Ay inanmıyorum biri beni hatırlamış.
Göğsüm fibrokistik, kontrolüm vardi. Rutin kan tahlillerimde tiroid dusuk cikti, o yuzden fazla kilo verdim sanurim. Bir de plt 364 cikti. Yuksekmis. Daha doktora göstermedim. Kendi teshislerim bunlar. Prof. 'üm ya ben. Bayram hazırlıkları kızımla kombin telaşı. Bi de uykusuzluk. Kizimda süt alerjisi cikti. Alerji mamasiba basliyoruz. Daha da bisey yok hayatımda değişik. Siz napiyosunuz kızlar.
O değil de ben konuyu okuyamıyorum neoş ne yaptı.

ben sana küsüm

geçmiş olsun cnm.. bu işin en güzel kısmı kilo vermek olmuş sanırım
tiroidimi düşüresim geldi.. nasıl düşüyor bu
neal oğlunu kontrole götürmeye devam ediyor
sonuçları bekliyorlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…