- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.661
İyiyiz çok şükür kızı banyo yaptırdım bakınıyoruz etrafa öylebizde büyütüos ama gelios gelin hanımmmmmmm
2 gün bakamadım bulutum yaaa
nasılsın
oy hareketlere bile başlamış yesinler maşallah sağlıcakla gelişsin inşCanım 8+4 oldum. Bugün gittim doktora kontrol için hala az biraz kanama alanı görüyor ama çok sorun etmedi. Kesem hala normale göre çok büyük değilmiş ama bebekle birlikte gelişiyor. O ilerleyen dönemde bir sorun olacak mı bilemiyoruz hiç, kafamız karışık o konuda. Ama doktor şu an sağlıklı görünüyor kalp atışları gümbür gümbür, bebeğin hareketleri var bu da iyi dedi.
Her şey öyle yaaa hiçbir şeye para yetmiyor ki
İlk 23 nisanınız kutlu olsun, eğlenmiştir lenoş da
Bulutum havalar iyiden ısınıorİyiyiz çok şükür kızı banyo yaptırdım bakınıyoruz etrafa öyleSen nasılsın geçmiş olsun aşı olmuş lenacım şifa olsun Dışarı çıkmak iyi geliyor gerçekten ben de dün parka çıkardım markete gittik geldik.eşimle bir yerlere gitmeyeli uzun zaman oldu
oy hareketlere bile başlamış yesinler maşallah sağlıcakla gelişsin inşdoktor sıkıntı yapmadıysa sen de rahat ol kalp atışı hareket diyince hamileliğimi özledim işe bak
Çıkarım ama İzmir’de yazın hava alev atıyor 40dereceyi geçiyor nasıl çıkarım bilmemBulutum havalar iyiden ısınıor
Beybilerde büyiyor
Artık bol bol cıkarsın
ben isyan etmiecemÇıkarım ama İzmir’de yazın hava alev atıyor 40dereceyi geçiyor nasıl çıkarım bilmemilkbaharın tadını çıkartalım artık
Bu nasıl yaz aşkı yaz severleri anlamıyorumben isyan etmiecemkışı sevmediğim için yazın kavurucu sıcağına razıyım
ay cok seviorum bulutumBu nasıl yaz aşkı yaz severleri anlamıyorumsıcaktan ölmezsem iyidir yüzüm kararıyor eriyorum burda yazın en güzel yanı deniz sanırım kızı sokmak istiyorum lena hiç denize girmedi dimi ufaktı daha
Uzun bir yaz bizi bekliyor hadi iyisinay cok seviorum bulutum
efil efil elbiseler babetler sandaletler
kışın resmen üstümde fil ölüsü var sanırom
yok cnm ilk kez girecek bikinimiz güneş kremimiz hazır
ecowell kullanıyoruz cnmUzun bir yaz bizi bekliyor hadi iyisinHiç sandalet giymezdim bu sene denicem bende oy o minicik bikinisini yesinler bende bizim ufaklığa bakayım güneş kremi ne kullanıyorsunuz
Nabuyon yevrrmmm
Ne yapmamı isterdin yivrimmmmNabuyon yevrrmmm
Beni sevmeniNe yapmamı isterdin yivrimmmm
Ay inanmıyorum biri beni hatırlamış.
ben sana küsümBeni sevmeni
geçmiş olsun cnm.. bu işin en güzel kısmı kilo vermek olmuş sanırımAy inanmıyorum biri beni hatırlamış.
Göğsüm fibrokistik, kontrolüm vardi. Rutin kan tahlillerimde tiroid dusuk cikti, o yuzden fazla kilo verdim sanurim. Bir de plt 364 cikti. Yuksekmis. Daha doktora göstermedim. Kendi teshislerim bunlar. Prof. 'üm ya ben.Bayram hazırlıkları kızımla kombin telaşı. Bi de uykusuzluk. Kizimda süt alerjisi cikti. Alerji mamasiba basliyoruz. Daha da bisey yok hayatımda değişik. Siz napiyosunuz kızlar.
O değil de ben konuyu okuyamıyorum neoş ne yaptı.
Noldu gizzzzzben sana küsüm
geçmiş olsun cnm.. bu işin en güzel kısmı kilo vermek olmuş sanırım
tiroidimi düşüresim geldi.. nasıl düşüyor bu
neal oğlunu kontrole götürmeye devam ediyor
sonuçları bekliyorlar cnm
senceNoldu gizzzzz
Ahhsahdhs hazir diilim ahdhhfh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?