- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.621
ne ettin son durumlar neeeeeeeeeeeeeeeCanım balım baluşum![]()
anlatmıosun heeeçççççççççççç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ettin son durumlar neeeeeeeeeeeeeeeCanım balım baluşum![]()
Tünaydın canısıgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
kalp kalbe karşıymışTünaydın canısı![]()
Ritim calismasi yaptırıyorm çocuklara, beynim ağrıdı, 23 nisana
Kızı parka götürdüm eve yeni geldik bugün hava çok güzelkalp kalbe karşıymışbende deli gibi tek başıma konuşuodum
![]()
Kuzum dün sabah dışardayken aniden yoğun kanamam başladı benim, doktorum hastaneye yatış verdi. Bebek yüzde 70 düşecek dediler kürtaja hazırlık için yemek bile vermiyorlardı. Kesem bebeğe ve haftasına göre hep geriden geliyordu biraz. Doktor keseyi takip ediyordu. Bu sabah taburcu oldum. Kesem gelişim göstermiş kanama alanım da çok küçülmüş. Yüzde 30 düşük ihtimali var diyebiliriz artık dedi doktor. Evde dinleniyorum, sadece tuvalete kalkıyorum, tekrar progestan iğneye başladım aktif kanamam az da olsa devam ediyor çünkü, fitil alamıyorum. Bende durumlar çok karışık yani baluşum foruma girebilsem de pek aktif değilim bazen bir şeyler araştırmak için giriyorum anca. Sen nasılsın iyi misin kuzucum?
En son durumda bir değişiklik yoktu kuzu. Kan ve idrarda bir sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum
Cok gecmis olsun, insallah saglikla tutunacak annesine kuzucuk. Dinlen bol bol annesiKuzum dün sabah dışardayken aniden yoğun kanamam başladı benim, doktorum hastaneye yatış verdi. Bebek yüzde 70 düşecek dediler kürtaja hazırlık için yemek bile vermiyorlardı. Kesem bebeğe ve haftasına göre hep geriden geliyordu biraz. Doktor keseyi takip ediyordu. Bu sabah taburcu oldum. Kesem gelişim göstermiş kanama alanım da çok küçülmüş. Yüzde 30 düşük ihtimali var diyebiliriz artık dedi doktor. Evde dinleniyorum, sadece tuvalete kalkıyorum, tekrar progestan iğneye başladım aktif kanamam az da olsa devam ediyor çünkü, fitil alamıyorum. Bende durumlar çok karışık yani baluşum foruma girebilsem de pek aktif değilim bazen bir şeyler araştırmak için giriyorum anca. Sen nasılsın iyi misin kuzucum?
En son durumda bir değişiklik yoktu kuzu. Kan ve idrarda bir sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum![]()
Sağol canım benim inşCok gecmis olsun, insallah saglikla tutunacak annesine kuzucuk. Dinlen bol bol annesi![]()
İnşallah simdiden sonra sakin sakin saglikla büyüyecek o minnos kuduruk bebis, annesini hic uzmeyecekSağol canım benim inşbaşımızdan aksiyon eksik olmuyor ama buna da şükür
sen nasılsın dayloşum iyi misin? Bir sıkıntı yok inşallah?
Gecmis olsun kusum❤ bebene soyle rahat dursunSağol canım benim inşbaşımızdan aksiyon eksik olmuyor ama buna da şükür
sen nasılsın dayloşum iyi misin? Bir sıkıntı yok inşallah?
banada öğretseneRitim calismasi yaptırıyorm çocuklara, beynim ağrıdı, 23 nisana![]()
ayyy artık havalar ısınıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasınKızı parka götürdüm eve yeni geldik bugün hava çok güzelsen ne yapıyorsun işte misin?
cnm şuan hala takip ediyorlar kan tahlilleri doktorlar felan
bana sırıtma cezalısın
İnşallah simdiden sonra sakin sakin saglikla büyüyecek o minnos kuduruk bebis, annesini hic uzmeyecek
İyiym cnm çok şükür, her şey yolundayogunluk var sadece. Su 23 nisan bir gecsin rahatlayacagim inşallah
![]()
Gecmis olsun kusum❤ bebene soyle rahat dursun![]()
Ay evet cidden kuduruk mudur nedir sürekli bir aksiyon var. Dediğin gibibanada öğretsene
ayyy artık havalar ısınıorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaşasın
süreç devam ediyor
bol bol dua edin minnoşa
bana sırıtma cezalısın
Katre_g kız alıntıladım çıkmamış... benimde ilk başta öyledi.. haftasıyla uyumluydu ama ayaklarımdan kanlar boşaldı bide 2 kere hastaneye yattım ben birinde 1 hafta hastanede kaldım
ötekinde 3 günbence tüp bebeklerin yeni modası anneleri korkutmak
senin maceran çok şükr kısa sürmüş
ne ettin son durumlar neeeeeeeeeeeeeee
anlatmıosun heeeçççççççççççç
Kiz valla oructan bayiliyom ben gsgsgsgsbanada öğretsene
süreç devam ediyor
bol bol dua edin minnoşa
bana sırıtma cezalısın
Katre_g kız alıntıladım çıkmamış... benimde ilk başta öyledi.. haftasıyla uyumluydu ama ayaklarımdan kanlar boşaldı bide 2 kere hastaneye yattım ben birinde 1 hafta hastanede kaldım
İnşallah sıkıntısız gelirde bugunlerin hesabini sorarsinAy evet cidden kuduruk mudur nedir sürekli bir aksiyon var. Dediğin gibiBal0ncuk çok uzun sürmedi, doktorlar ümitli değildi ama ilaçlar hızlı etki etti allahtan. Bu sabah kanama açısından daha da iyi uyandım. Kırmızılar gitti kahveler geldi şükür. Sağolun kızlar ya hep bir tetikte kalma modumuz var. İnş sorunsuz sıkıntısız olsun bundan sonrası.
Ben de bir hafta tuvalet dışında kalkmamıştım şükür sağlıcakla doğdu senin bebişte inşallah sağlıcakla zamanında gelsinKuzum dün sabah dışardayken aniden yoğun kanamam başladı benim, doktorum hastaneye yatış verdi. Bebek yüzde 70 düşecek dediler kürtaja hazırlık için yemek bile vermiyorlardı. Kesem bebeğe ve haftasına göre hep geriden geliyordu biraz. Doktor keseyi takip ediyordu. Bu sabah taburcu oldum. Kesem gelişim göstermiş kanama alanım da çok küçülmüş. Yüzde 30 düşük ihtimali var diyebiliriz artık dedi doktor. Evde dinleniyorum, sadece tuvalete kalkıyorum, tekrar progestan iğneye başladım aktif kanamam az da olsa devam ediyor çünkü, fitil alamıyorum. Bende durumlar çok karışık yani baluşum foruma girebilsem de pek aktif değilim bazen bir şeyler araştırmak için giriyorum anca. Sen nasılsın iyi misin kuzucum?
En son durumda bir değişiklik yoktu kuzu. Kan ve idrarda bir sorun çıkmamıştı diye hatırlıyorum![]()
ederim inşallah tertemiz çıkar bütün sonuçlarbanada öğretsene
süreç devam ediyor
bol bol dua edin minnoşa
bana sırıtma cezalısın