Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Frenle tebii kiiiii, suan cok erken, kalp atisi duyunca daha rahatlar için. İnsallah hayırlısıyla her sey yoluna girecek. Her ihtimale hazir olmali fakat ici de cok karartmamali, yoksa gunler gecmez cnm

Sağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his var

İçimdeki umudu hiç kaybetmemiştim sen ve bebişin için şimdi herşey daha güzel ilerleyecek heyecanla bekleyeceğiz seninde doğumunu Beybimsu geliyo

Bilmiyorum balus ya bıkkınlık var artik bende, haketmeyen insanlar bolluk bereket icinde yaşıyor her istediklerini elde ediyorlar bizde sürünüyoruz gordukce dahada mutsuz oluyorum
ahh :) bazen dibe çöktüğümde bende aynı hisse kapılıyorum
sonra bu hissin ne kadar yanlış olduğunu düşünüp silkeleniyorum
bal0ncuksun sen kendine gel diye..
yeterince adaletsizlik içerisinde yaşıyoruz bide böyle düşünerek kendimizi dibe çekeriz..
hiç gerek yok aşkoş..
sende toparlan

kesinlikle bulutum... ne olursa olsun insan akşam ohh be diyip ayaklarını uzatıyor
bizim saat aralığımız gündüz son uykusuna bağlı olarak değişiyor.. genelde 20-21:30 arası uyuyoruz ama.. 4. aydan beri bu şekilde ama illa yeri gelecek bozulacak kuzum... önemli olan sürekli olup olmayacağı
akşamları onlarda dinlendikçe daha iyi oluyor...
benm kısa sürede alıştırmamın etkisi emmeyişiydi.. bazen diyorum keşke emseydide varsın geç yatsaydı

ohh süper olmuş
bu demek oluyorki haftada 2 gün kafan dağılacak
kalan 3 günü bizimle dağıt katroş : D

İçimdeki umudu hiç kaybetmemiştim sen ve bebişin için şimdi herşey daha güzel ilerleyecek heyecanla bekleyeceğiz seninde doğumunu Beybimsu geliyo
Su çok güzel sen de gelsene
ahahah aynen sizsiz olmaz yavrum. Kalan 2 gün hafta sonu da kocamla kafa dağıtırım artık

Çok yorma kendini
Hiç öyle düşünme.geç yatınca insan mahvoluyor sinir stres yorgunluk oluyor.prenses sağlıcakla büyüyor ya ona bakalım.hem bir minnoş daha gelirse o emer üzmez annesini Bizim de böyle uyumaya 3,5ayda başladı.dediğin gibi inşallah sürekli olarak bozulmaz da böyle gider ayak uzatmak lüks oldu tembel olduğum günleri özledim

Su çok güzel sen de gelsene

ahahah aynen sizsiz olmaz yavrum. Kalan 2 gün hafta sonu da kocamla kafa dağıtırım artık
kafasını dağıtmada

bulutum hatırlıorum sen hep uyuyordun

Nasilsin askom❤
Hic iyi şeyler gorup duymuyoruzki iyi olalim ya, her sey pahali ayrica iş yok memur olmak zor bebemde olmuyor kabullendim artık

Aaaa ama yedennnn
Kpss çalışıyorum daylos ama hic umidim yok, bebek isinide saldim artik cok sıkıldım yoruldum. Cok umitsiz hissediyorum
Ohooo gemileri batirmisssin sen yahuuuuuu, kendine gelir misin acabaaaaa
Ohh super, çalışmak ve farkli bir ortamda bulunmak kesinlikle iyi gelecek canimm

Nasilsin askom❤

Hic iyi şeyler gorup duymuyoruzki iyi olalim ya, her sey pahali ayrica iş yok memur olmak zor bebemde olmuyor kabullendim artık
Aşkoşum uğraşıp duruyorum, sen nasılsın konuşamıyoruz? Ders mi çalışıyorsun bakim sen hep?

Nasilsin askom❤

Saçmalamaaaaaa.....!!!!
Ne demek bebem olmuor kabullendim
Bu nasıl laf ya...
Aaaa ama yedennnn

Ohooo gemileri batirmisssin sen yahuuuuuu, kendine gelir misin acabaaaaa

Ohh super, çalışmak ve farkli bir ortamda bulunmak kesinlikle iyi gelecek canimm

kafasını dağıtmada

bulutum hatırlıorum sen hep uyuyordun
Valla ya öğlene kadar yatıyordum çocuk olduktan sonra bekarlık bitiyor derlerdi doğruymuş Yalan yok bu bir iki aya kadar da iyi uyuyordum emip geri yatıyordu rahattım.ne olduysa artık uyumaz oldu büyüdüğü için sanırım etrafı keşfetti çevreyi izliyor.gece 5te karanlıkta ne görecekse bakıyor öyle

Biraz zor gibi askosum sen nassin
Aaa, tamam dönem dönem olur bu buhran hali, bi de bahar geldi şimdi, mevsim geçişi iyice olur bu haller, sana 2 hafta vereyruuum, sooora hemmen benim minnoş hemsirosum olacaksinnnn
Saçmalamaaaaaa.....!!!!
Ne demek bebem olmuor kabullendim
Bu nasıl laf ya...

Sen Lena'ya ornek olacaksin aaaa ne demek dil cikarmak, coğayibbbbsbdbsbbd

dünyayı keşfediyor

Katı atık gibiyim ne olsun sen nasılsın minik kuzun nasıl bakalım

Ben bu adliyede çalıştığım sürece bahar falan gelmiyor be bal0ncuğum
ah parem ya
şarkımızı atınca neşelenirsin sandım
şu çakılı kadro olayı biran önce bitmeli

damadımı görene kadar sana pas yok hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…