- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.481
Canım Katre hiç canını sıkma bak görürsün sağlıklı ilerleyecek gebeliğin. Benim değerim düşük başladığında tüp bebek doktoru telefonda takip edeceğiz sizin değerlerde yüzde 65-70 canlı doğum oluyor dedi. Çok üzülmüştüm ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor. İçini ferah tut.
ohhh yaaa
bizim yerimizede gez cukommmmmmm
benm gebeliğim hep sorunluydu son ay atağa geçti benm kızım.. 9. ay cennet gibiydivay be dedim yani şükür rahat nefes alabildim
hiç sorunsuz olan bir gebelikte Allah korusun kötüde sonuçlanabiliyor
ben çok ağladım cok yıprandım ama şimdiki aklım olsaydı yapmazdım
çünkü gerçekten hamileliğin birgünü birgününü tutmuyor bana göre..
o yüzden kötüyü düşünerek moralini bozma..
onca uğraş emekten sonra gebesin..
ben en baştan beri değerlerin iyi diyordum zaten hatırla.. yani şahsen ben bi sorun görememiştim ama doktorda değiliz elbet.. ben 2. doktoruna katılıorum.. hiç bir doktor sorun varken yok demez.. olsaydı söylerdi.. ha ama ilerde ne yaşarsın kimse bilemez... sebepte bu olamaz.. 10. haftadan snra ne yapacaksın?
bunla yaşanmaz yani
uyku eğitimi vermelisin gelinim
Frenle tebii kiiiii, suan cok erken, kalp atisi duyunca daha rahatlar için. İnsallah hayırlısıyla her sey yoluna girecek. Her ihtimale hazir olmali fakat ici de cok karartmamali, yoksa gunler gecmez cnm
Sağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his varBurnunun içine nasıl sokuyor acabaakşam yıkamak mantıklıymış oh mışıl mışıl uyur Ben de ışığı kapatıp 9da kızla yatağa geçiyorum daha iyi oluyor.gerçi dün misafir gelince 10a sarktı..bence tüm gün olsan da sabırlı olurdun bu minnoşu az beklemedik ki kıymetlimiss
oley be sonunda güzel haberi aldıkdarısı kalp atışına Bence de kızlar haklı.her şeye hazırlıklı ol ama pozitif düşün.cumartesiye kadar kafanı meşgul et duam seninle
Sağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his var
ahh :) bazen dibe çöktüğümde bende aynı hisse kapılıyorumBilmiyorum balus ya bıkkınlık var artik bende, haketmeyen insanlar bolluk bereket icinde yaşıyor her istediklerini elde ediyorlar bizde sürünüyoruz gordukce dahada mutsuz oluyorum
kesinlikle bulutum... ne olursa olsun insan akşam ohh be diyip ayaklarını uzatıyorYaşayıp görcezbenim kızda lena ablasına çekmiş dışarıda uyusa bile hemen uyanıyor rahat edemiyor.robot değiller haklısın ama saat de sarkıyor düzen değişiyor.yanlış yazmışım dün değil önceki gündü 10da yatırdım dün yine 10da uyudu.gerçi 10da fena değil ama umarım 11e sarkmaz sabah 6 7den beri çocuk bakınca akşam ne kadar erken uyusa o kadar rahat ediyorsun.sevsem de yoruluyorum
ohh süper olmuşSağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his var
Su çok güzel sen de gelseneİçimdeki umudu hiç kaybetmemiştim sen ve bebişin içinşimdi herşey daha güzel ilerleyecek heyecanla bekleyeceğiz seninde doğumunu Beybimsu geliyo
ahahah aynen sizsiz olmaz yavrum. Kalan 2 gün hafta sonu da kocamla kafa dağıtırım artıkahh :) bazen dibe çöktüğümde bende aynı hisse kapılıyorum
sonra bu hissin ne kadar yanlış olduğunu düşünüp silkeleniyorum
bal0ncuksun sen kendine gel diye..
yeterince adaletsizlik içerisinde yaşıyoruz bide böyle düşünerek kendimizi dibe çekeriz..
hiç gerek yok aşkoş..
sende toparlan
kesinlikle bulutum... ne olursa olsun insan akşam ohh be diyip ayaklarını uzatıyor
bizim saat aralığımız gündüz son uykusuna bağlı olarak değişiyor.. genelde 20-21:30 arası uyuyoruz ama.. 4. aydan beri bu şekilde ama illa yeri gelecek bozulacak kuzum... önemli olan sürekli olup olmayacağı
akşamları onlarda dinlendikçe daha iyi oluyor...
benm kısa sürede alıştırmamın etkisi emmeyişiydi.. bazen diyorum keşke emseydide varsın geç yatsaydı
ohh süper olmuş
bu demek oluyorki haftada 2 gün kafan dağılacak
kalan 3 günü bizimle dağıt katroş: D
Çok yorma kendiniSağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his var
Hiç öyle düşünme.geç yatınca insan mahvoluyor sinir stres yorgunluk oluyor.prenses sağlıcakla büyüyor ya ona bakalım.hem bir minnoş daha gelirse o emer üzmez annesiniahh :) bazen dibe çöktüğümde bende aynı hisse kapılıyorum
yeterince adaletsizlik içerisinde yaşıyoruz bide böyle düşünerek kendimizi dibe çekeriz..
hiç gerek yok aşkoş..
sende toparlan
kesinlikle bulutum... ne olursa olsun insan akşam ohh be diyip ayaklarını uzatıyor
bizim saat aralığımız gündüz son uykusuna bağlı olarak değişiyor.. genelde 20-21:30 arası uyuyoruz ama.. 4. aydan beri bu şekilde ama illa yeri gelecek bozulacak kuzum... önemli olan sürekli olup olmayacağı
benm kısa sürede alıştırmamın etkisi emmeyişiydi.. bazen diyorum keşke emseydide varsın geç yatsaydı
ohh süper olmuş
kafasını dağıtmadaSu çok güzel sen de gelsene
ahahah aynen sizsiz olmaz yavrum. Kalan 2 gün hafta sonu da kocamla kafa dağıtırım artık
bulutum hatırlıorum sen hep uyuyordunÇok yorma kendini
Hiç öyle düşünme.geç yatınca insan mahvoluyor sinir stres yorgunluk oluyor.prenses sağlıcakla büyüyor ya ona bakalım.hem bir minnoş daha gelirse o emer üzmez annesiniBizim de böyle uyumaya 3,5ayda başladı.dediğin gibi inşallah sürekli olarak bozulmaz da böyle gider ayak uzatmak lüks oldu tembel olduğum günleri özledim
Nasilsin askom❤Sağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his var
Hic iyi şeyler gorup duymuyoruzki iyi olalim ya, her sey pahali ayrica iş yok memur olmak zorahh :) bazen dibe çöktüğümde bende aynı hisse kapılıyorum
hiç gerek yok aşkoş..
sende toparlan
ohh süper olmuş
Aaaa ama yedennnnküstüm
Ohooo gemileri batirmisssin sen yahuuuuuu, kendine gelir misin acabaaaaaKpss çalışıyorum daylos ama hic umidim yok, bebek isinide saldim artik cok sıkıldım yoruldum. Cok umitsiz hissediyorum
Ohh super, çalışmak ve farkli bir ortamda bulunmak kesinlikle iyi gelecek canimmSağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his var
Biraz zor gibi askosumAaaa ama yedennnn
Ohooo gemileri batirmisssin sen yahuuuuuu, kendine gelir misin acabaaaaa
Ohh super, çalışmak ve farkli bir ortamda bulunmak kesinlikle iyi gelecek canimm
Aşkoşum uğraşıp duruyorum, sen nasılsın konuşamıyoruz? Ders mi çalışıyorsun bakim sen hep?Nasilsin askom❤
Hic iyi şeyler gorup duymuyoruzki iyi olalim ya, her sey pahali ayrica iş yok memur olmak zorbebemde olmuyor kabullendim artık
Ders çalışıyorum maalesefAşkoşum uğraşıp duruyorum, sen nasılsın konuşamıyoruz? Ders mi çalışıyorsun bakim sen hep?
Saçmalamaaaaaa.....!!!!Nasilsin askom❤
Hic iyi şeyler gorup duymuyoruzki iyi olalim ya, her sey pahali ayrica iş yok memur olmak zorbebemde olmuyor kabullendim artık
Aaaa ama yedennnn
Ohooo gemileri batirmisssin sen yahuuuuuu, kendine gelir misin acabaaaaa
Ohh super, çalışmak ve farkli bir ortamda bulunmak kesinlikle iyi gelecek canimm
Hepimiz dua grubunda gibiyiz bir nevi zatenDers çalışıyorum maalesefburda dua grubundayim bir de hayat boyle gidiyor iste
Valla ya öğlene kadar yatıyordum çocuk olduktan sonra bekarlık bitiyor derlerdi doğruymuşkafasını dağıtmada
bulutum hatırlıorum sen hep uyuyordun
Katı atık gibiyim ne olsunPsssttt balusssss, nabuyon gizzzzz
Bal0ncuk
Paresilaaa parem biz senle ne zamandir konusamiyoz ya nasilsinnnn
Hemsirecik canimm, nasil gidiyor hayattt seninle de gorusemiyoz ki hiccc
Ben bu adliyede çalıştığım sürece bahar falan gelmiyor be bal0ncuğum
Aaa, tamam dönem dönem olur bu buhran hali, bi de bahar geldi şimdi, mevsim geçişi iyice olur bu haller, sana 2 hafta vereyruuum, sooora hemmen benim minnoş hemsirosum olacaksinnnnBiraz zor gibi askosumsen nassin
Sen Lena'ya ornek olacaksin aaaa ne demek dil cikarmak, coğayibbbbsbdbsbbdSaçmalamaaaaaa.....!!!!
Ne demek bebem olmuor kabullendim
Bu nasıl laf ya...
Ama nedennnnnKatı atık gibiyim ne olsunsen nasılsın minik kuzun nasıl bakalım
İnşallah daylosummAaa, tamam dönem dönem olur bu buhran hali, bi de bahar geldi şimdi, mevsim geçişi iyice olur bu haller, sana 2 hafta vereyruuum, sooora hemmen benim minnoş hemsirosum olacaksinnnn
Sen Lena'ya ornek olacaksin aaaa ne demek dil cikarmak, coğayibbbbsbdbsbbd
dünyayı keşfediyorValla ya öğlene kadar yatıyordum çocuk olduktan sonra bekarlık bitiyor derlerdi doğruymuşYalan yok bu bir iki aya kadar da iyi uyuyordum emip geri yatıyordu rahattım.ne olduysa artık uyumaz oldu büyüdüğü için sanırım etrafı keşfetti çevreyi izliyor.gece 5te karanlıkta ne görecekse bakıyor öyle
ah parem yaKatı atık gibiyim ne olsunsen nasılsın minik kuzun nasıl bakalım
damadımı görene kadar sana pas yok hıhAaa, tamam dönem dönem olur bu buhran hali, bi de bahar geldi şimdi, mevsim geçişi iyice olur bu haller, sana 2 hafta vereyruuum, sooora hemmen benim minnoş hemsirosum olacaksinnnn
Sen Lena'ya ornek olacaksin aaaa ne demek dil cikarmak, coğayibbbbsbdbsbbd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?