- 21 Temmuz 2020
- 5.324
- 9.268
- 148
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.501
İyi akşamlargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Sende olmasan bulutumİyi akşamlar
Yağzikklaağrimm ossunnnnSende olmasan bulutum
Bunlar çingen
İş yeri fazla zorluyor beniAma nedennnnn uzdun smdi beni
10 yıldır kadrolu memurum. 10 yıldır aynı mahkemede zabıt katibiyim. Eski köklü mahkeme. Hakimin tavrından, insanlara bakış açılarından, insanları sadece mevkileri ile yargılamasından aşağı gördü insanları hor gormesinden, 70 yaşındaki insanlari çocuk azarlar gibi azarlamasindan, yaptırdığı işlerden bıktım bıktım bıktım.... Daha da saymimdünyayı keşfediyor
ah parem ya
şarkımızı atınca neşelenirsin sandım
şu çakılı kadro olayı biran önce bitmeli
damadımı görene kadar sana pas yok hıh
Of yaa, nefret ediyorum boyle gereksiz insanlardan, o kadar canım sıkılıyor ki! Böyle insanlar, böyle oldugu için mi daha yuksek mevkilere çıkıyor, nasil oluyor bu isler gerçekten sinirim bozuluyor. Hiçbir yaptırımi da olmuyor. Sozum ona adalet insani he?İş yeri fazla zorluyor beni
10 yıldır kadrolu memurum. 10 yıldır aynı mahkemede zabıt katibiyim. Eski köklü mahkeme. Hakimin tavrından, insanlara bakış açılarından, insanları sadece mevkileri ile yargılamasından aşağı gördü insanları hor gormesinden, 70 yaşındaki insanlari çocuk azarlar gibi azarlamasindan, yaptırdığı işlerden bıktım bıktım bıktım.... Daha da saymim
Bugün keşif yaptık ortaligi yıktı. vatandaş en son; bizi apartmana rezil ettiniz teşekkür ederim dedi kaç kere onun azarladigi bilirkişilerden özür diledimOf yaa, nefret ediyorum boyle gereksiz insanlardan, o kadar canım sıkılıyor ki! Böyle insanlar, böyle oldugu için mi daha yuksek mevkilere çıkıyor, nasil oluyor bu isler gerçekten sinirim bozuluyor. Hiçbir yaptırımi da olmuyor. Sozum ona adalet insani he?
Cok uzgunum kuzum, keske gitse ya da sen yer degistirebilsen de kurtulsan. Yok mu hic ihtimal?Bugün keşif yaptık ortaligi yıktı. vatandaş en son; bizi apartmana rezil ettiniz teşekkür ederim dedi kaç kere onun azarladigi bilirkişilerden özür diledim
İnan bilmiyorum bu mevkilere nasıl geliyorlar!!!
Gitmesi için dua ediyorum. İstinafa gitmek istiyor. Beni yollamiyorlar. Benim gibi enayi bulmuşlar yollarlar mı!!! Bak uyuya kalmışım farkında bile değilim bir haftadır kafam hop gidiyor. İnsanın uykusu gelince kafası gider gelir ne bilim anlarsın uykunun geldiğini ben hicbirsey hatırlamıyorum saat olmasa uyuduğumu bile anlamayacağım. Kafam o kadar gidik.Cok uzgunum kuzum, keske gitse ya da sen yer degistirebilsen de kurtulsan. Yok mu hic ihtimal?
Yasattiklarini kat kat yasasin insallah, pislik... Ne kolay insanlarin sagligiyla duzeniyel psikolojisiyle oynamak ya.. gitsin insallah. Kac kisi çekiyor onun tafrasini?Gitmesi için dua ediyorum. İstinafa gitmek istiyor. Beni yollamiyorlar. Benim gibi enayi bulmuşlar yollarlar mı!!! Bak uyuya kalmışım farkında bile değilim bir haftadır kafam hop gidiyor. İnsanın uykusu gelince kafası gider gelir ne bilim anlarsın uykunun geldiğini ben hicbirsey hatırlamıyorum saat olmasa uyuduğumu bile anlamayacağım. Kafam o kadar gidik.
5 katip 2 mübaşir 1 müdür... 8 kişiyi delirtti. Aminnnn bilirkişiler bizle calismak istemiyor. Dosyayı verecek adam bulamıyorum. Sabrım da enerjim de kalmadı. Her gün işe giderken bu sefer ne çıkacak diye gidiyorum...Yasattiklarini kat kat yasasin insallah, pislik... Ne kolay insanlarin sagligiyla duzeniyel psikolojisiyle oynamak ya.. gitsin insallah. Kac kisi çekiyor onun tafrasini?
Sadece bir konumla neler yapabiliyor insan ya, sonsuz hak görüyor kendinde5 katip 2 mübaşir 1 müdür... 8 kişiyi delirtti. Aminnnn bilirkişiler bizle calismak istemiyor. Dosyayı verecek adam bulamıyorum. Sabrım da enerjim de kalmadı. Her gün işe giderken bu sefer ne çıkacak diye gidiyorum...
haklıyımYağzikklaağrimm ossunnnn
peki onların eşlerinin havalarıİş yeri fazla zorluyor beni
10 yıldır kadrolu memurum. 10 yıldır aynı mahkemede zabıt katibiyim. Eski köklü mahkeme. Hakimin tavrından, insanlara bakış açılarından, insanları sadece mevkileri ile yargılamasından aşağı gördü insanları hor gormesinden, 70 yaşındaki insanlari çocuk azarlar gibi azarlamasindan, yaptırdığı işlerden bıktım bıktım bıktım.... Daha da saymim
Diyilsin diyiliz diyillar ahdhshhdhaklıyım
peki onların eşlerinin havaları
onlardan biride bizde de
ego tavan
bekliyorumDiyilsin diyiliz diyillar ahdhshhd
Ulasir canim tasmasinda numaramiz var ama iyi birine denk gelirse ararlar
off yaaUlasir canim tasmasinda numaramiz var ama iyi birine denk gelirse ararlar
Evet dusunduk onuda ama kiraciyiz ve duvarin delinmesi lazim ev sahibi izin vermiyoroff yaa
bu kız niye böyle yapıyor
sizin balkona felan böyle file tarzı bişi asmanız lazım
çivi çakıp tuttursanızEvet dusunduk onuda ama kiraciyiz ve duvarin delinmesi lazim ev sahibi izin vermiyor