• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Uzun suredir yoktum ama size bomba bi haberle geldim 🎉

8CAB6731-0148-4789-9508-4897062BB422.jpeg

anonimbirbayan anonimbirbayan hayırlı olsun canım❤️ Sağlıkla büyüsün inşallah , anlatsana süreci nasıldı
Tesekkurler kuzum 😍❤️
Biz iki ay daha deneyip sonra tup bebek yapmayi planliyorduk 2sene denemeden sonra. Bu ay 24unde ovulasyon testim pozitifti o gunu ve sonra ki iki gunu degerlendirdik. Bundan 3 gun once bi an icime dogdu aksam 8 gibi test yaptim silik cizgi cikti ertesi gun bir test daha yaptim o da ayniydi doktoruma kan testi istedigimi soyledim persembe gunu kan verdim eve geldigimde saat 4 gibi bir test daha yaptim ve daha da belirginlesmisti cizgi ardindan dijital test yaptim ve hamile yazisini gordum 😬 simdilik yorgunluk ve bulantidan baska biseyim yok 😀

Tesekkurler kuzum 😍❤️
Biz iki ay daha deneyip sonra tup bebek yapmayi planliyorduk 2sene denemeden sonra. Bu ay 24unde ovulasyon testim pozitifti o gunu ve sonra ki iki gunu degerlendirdik. Bundan 3 gun once bi an icime dogdu aksam 8 gibi test yaptim silik cizgi cikti ertesi gun bir test daha yaptim o da ayniydi doktoruma kan testi istedigimi soyledim persembe gunu kan verdim eve geldigimde saat 4 gibi bir test daha yaptim ve daha da belirginlesmisti cizgi ardindan dijital test yaptim ve hamile yazisini gordum 😬 simdilik yorgunluk ve bulantidan baska biseyim yok 😀
Mucize bebek gelmiş sürpriz yapmış ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah canım benim👶🏻

Back