- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.953
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.521
Bidaha gelsin yok ona balkon falan artik, oruclu oruclu yoruyor bizi yaçivi çakıp tuttursanız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bidaha gelsin yok ona balkon falan artik, oruclu oruclu yoruyor bizi yaçivi çakıp tuttursanız
Estağfirullah herkes meşgul sanırımSende olmasan bulutum
Bunlar çingen
Oyoyoyoyoyoyoyoy saglikla gelsin gozun aydin
Tesekkurler kuzumOyoyoyoyoyoyoyoy saglikla gelsin gozun aydin
Burda yokken seri calistiniz demek darisi basimiza diyorummTesekkurler kuzum
Galiba oyle olduBurda yokken seri calistiniz demek darisi basimiza diyorumm
Ay bizimki birde bekar 7/24 iş iş iş ama askeriyedekilerden biliyorum maşallah komutandan daha komutanlarhaklıyım
peki onların eşlerinin havaları
onlardan biride bizde de
ego tavan
Ne güzel bir haber bu fıstık sağlıkla sihhatle gelsin bebişin
Cok tesekkurler canim benim darisi sana olsunAy bizimki birde bekar 7/24 iş iş iş ama askeriyedekilerden biliyorum maşallah komutandan daha komutanlar
Ne güzel bir haber bu fıstık sağlıkla sihhatle gelsin bebişin
Sağlıcakla gelsin gözünüz aydın
nieee kızzz holdingmi çalıştırıyorlarEstağfirullah herkes meşgul sanırım
aha bir kişi daha eksildi
Yaaa çok sevindim hayırlı olsunGaliba oyle oldu
Darisi tun isteyenlere olsun
TesekkurlerrSağlıcakla gelsin gözünüz aydın
Hahah kim kaldiysa kosarak gelsin pesimdennieee kızzz holdingmi çalıştırıyorlar
aha bir kişi daha eksildi
az kaldı azzzzzzzzzzzzzz
hadi ayağını sürterek gelmiş olda kalanlarda hamiş olsun sonra sayfayı kapatalım
Cok tesekkur ederim canimYaaa çok sevindim hayırlı olsun
Tesekkurler kuzumanonimbirbayan hayırlı olsun canım Sağlıkla büyüsün inşallah , anlatsana süreci nasıldı
Mucize bebek gelmiş sürpriz yapmış ne güzel sağlıkla ilerlesin inşallah canım benimTesekkurler kuzum
Biz iki ay daha deneyip sonra tup bebek yapmayi planliyorduk 2sene denemeden sonra. Bu ay 24unde ovulasyon testim pozitifti o gunu ve sonra ki iki gunu degerlendirdik. Bundan 3 gun once bi an icime dogdu aksam 8 gibi test yaptim silik cizgi cikti ertesi gun bir test daha yaptim o da ayniydi doktoruma kan testi istedigimi soyledim persembe gunu kan verdim eve geldigimde saat 4 gibi bir test daha yaptim ve daha da belirginlesmisti cizgi ardindan dijital test yaptim ve hamile yazisini gordum simdilik yorgunluk ve bulantidan baska biseyim yok