• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geç çıkan diş sağlıklı olur derler gelinim.. inşallah öyledir..
bizdede hala emekleme yok.. emekleyeceğine dair umudumda yok.. yüz üstü bırakınca en alttaki komşu bile sesimizi duyacak konuma geliyor o derece kıyameti koparıyor.. ama sosyal benm kızım.. aynı apt. kuzenimin çocukları var ondan kaynaklı olabilir..
eğer senin minnoş hep tekse bu anlatıkların cok normal
ama havalar ısındı artık dışarı cıkıp gezin anne kiz
Alkışı öğrendi yeni. Durmadan alkışlıyoruz. Annem cagiriyo da gitmek istemiyorum biliyosunuz durumları. Babası da gelcek. Durmadan onu niye yapmiyo bunu niye yapmiyo diye beni darliyo

Alkışı öğrendi yeni. Durmadan alkışlıyoruz. Annem cagiriyo da gitmek istemiyorum biliyosunuz durumları. Babası da gelcek. Durmadan onu niye yapmiyo bunu niye yapmiyo diye beni darliyo
cnm annen bebek için yeterli değilki :) böyle parka felan götür
ne bileyim yürüyüşler yap
biz bazen hergn bazen 2 güne bir çıkıyoruz
dün mesela çiftlik gibi bi yere götürdüm
kediler inekler keçiler köpekler tavuklar :D
orda koşturan çocuklarda vardı
halbuki sen gezmeyi severdin bakım yapardın
kız enerjini kim aldı senin :D

Evet şuan öyle görünio bulutum ben genel anlamda erkenden indirimleri takip ediorm ondan sanırım.. Mesela ben 4. Ayda ek gıda tabak çanak herleyini almştm 🙈
Ama herkes bimin fiyatlarının farkında, bim keyfimiz elimizdeb alınamaz die topik açasım var, bim günleri unutulamaz :KK70:

Günaydn cukom
Nabeyyyy
Nerelerdesn

İyiyim baluşuumm sen nasılsınn, buralardayım ara sırw giriyorum ara sıra çıkıyorum🥲

@Neal nerde ya :KK43: hiç böyle yapmazdı inşallah kötü bişey yoktur :KK43:

Katre_g Katre_g den haber alan varmı :KK43:
Yavru cumartesi günü keseyi gördük. Bu hafta kalp atışına çağırdı. Bu doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi ama kafamız karıştı bizim. Diğer doktor devam etse bile 10. Haftaya gelmeden düşürürsün demişti. Nolduğunu hiç anlayamıyoruz ki, girmiyorum pek buralara kafam karışmasın diye

Yavru cumartesi günü keseyi gördük. Bu hafta kalp atışına çağırdı. Bu doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi ama kafamız karıştı bizim. Diğer doktor devam etse bile 10. Haftaya gelmeden düşürürsün demişti. Nolduğunu hiç anlayamıyoruz ki, girmiyorum pek buralara kafam karışmasın diye
hala diğer doktor diosun
pok yisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kese görnümüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Hadi hayirlisi cnmm, olumsuz ihtimal elbette olablr ama smdi onu dusunup karartmiyoruz kendimizi, iyi dusunuyoruz iyi oluyor insallah 😍😍😍💜

hala diğer doktor diosun
pok yisin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

kese görnümüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Hadi hayirlisi cnmm, olumsuz ihtimal elbette olablr ama smdi onu dusunup karartmiyoruz kendimizi, iyi dusunuyoruz iyi oluyor insallah 😍😍😍💜
Ya işte sevinemedik ki kızlar böyle olunca. Şimdi aklımızda hep bir soru işareti kalacak. Herhalde devam etse bile 12. Haftayı geçmeden kafam rahat etmicek benim diğer doktorun dedikleri yüzünden. Sevincim kursağımda kaldı o düdük doktor yüzünden 🙄

Ya işte sevinemedik ki kızlar böyle olunca. Şimdi aklımızda hep bir soru işareti kalacak. Herhalde devam etse bile 12. Haftayı geçmeden kafam rahat etmicek benim diğer doktorun dedikleri yüzünden. Sevincim kursağımda kaldı o düdük doktor yüzünden 🙄
bence hiç kendine hayatı zindan etme... öyle dememiş olsa bile.. her gebelik kendince riskler taşır.. neler okuyoruz duyuyoruz..
ne gerek var..
düşünme... pozitif ol
sevin :KK37:

Yeni doktor ne dedi, hic olmsuz bsy dedi mi?

Yeni doktor ne dedi, hic olmsuz bsy dedi mi?
Hayır canım hiç olumsuz bir şey demiyor. Hatta keseden önce şey dedi başta biraz değerleriniz arada kalmış ama son değerle birlikte gayet iyi görünüyor. Şu aşamada bu değerler bana yüzde 85 90 umut vaadediyor, sağlıksız gebelik demem için bir sebep yok dedi. Zaten kese görünce de diğer doktorun dedikleri için bence barış bey tam olarak öyle demek istememiştir falan diye açıklamaya çalıştı. Ama eşeğin aklına karpuz kabuğu girdi bir kere 🙄

Hayır canım hiç olumsuz bir şey demiyor. Hatta keseden önce şey dedi başta biraz değerleriniz arada kalmış ama son değerle birlikte gayet iyi görünüyor. Şu aşamada bu değerler bana yüzde 85 90 umut vaadediyor, sağlıksız gebelik demem için bir sebep yok dedi. Zaten kese görünce de diğer doktorun dedikleri için bence barış bey tam olarak öyle demek istememiştir falan diye açıklamaya çalıştı. Ama eşeğin aklına karpuz kabuğu girdi bir kere 🙄
Kaç haftalik şuan peki? İlla ki dusuneceksin, cok normal ama bu doktor da iyi bsy demese neyse bak ne guzel şeyler söylemiş. Ne zmn gideceksin şimdi tekrar

Kaç haftalik şuan peki? İlla ki dusuneceksin, cok normal ama bu doktor da iyi bsy demese neyse bak ne guzel şeyler söylemiş. Ne zmn gideceksin şimdi tekrar
Bugün 5+6 canım. Başından beri en ufak bir kanama lekelenme hiçbir şey yok iyiyim. Sadece yoğun uyku halim var, az biraz da bel hassasiyetim. Cumartesi öğlene yeniden randevu aldım kalp için. Bu doktor kalbi duyarsak zaten genel olarak düşme riski yüzde 8e kadar düşüyor dedi. İnş sağlklı bir kalp atışı duyarız. Dua edin bana 🥺 şu riskli dönemleri geçirebilirsem galiba ilk 3 ayı artık inanabilicem

Bugün 5+6 canım. Başından beri en ufak bir kanama lekelenme hiçbir şey yok iyiyim. Sadece yoğun uyku halim var, az biraz da bel hassasiyetim. Cumartesi öğlene yeniden randevu aldım kalp için. Bu doktor kalbi duyarsak zaten genel olarak düşme riski yüzde 8e kadar düşüyor dedi. İnş sağlklı bir kalp atışı duyarız. Dua edin bana 🥺 şu riskli dönemleri geçirebilirsem galiba ilk 3 ayı artık inanabilicem
İnan bana bende o kadar risk olmamasina ragmen hep acaba mi diye diye gittim kontrollere, bos gebeligin de etkisi vardir illa tabii. En hayirli ve saglikli sekilde kavuşun insallah kuzucukla, kalbini tontik tontik duyursun annesine 😍

Nerdeeeeğğğğğ
Doktorlar bizi hep en kötüsüne hazırlıyorlarki olası durum için bence..
Benm gebelikte yaşadklsrımı bir bilsen.. Ağzın açık kalır
3 ay boyunca kanamam vardı
5. Ayda geç gönderildim detaylıya bilerek.. Cnkü bebek gelişimi geriydş
Ve 24 haftalıkken bana eğer bebeğin organlarında gelişim geriliği varsa bebeği almak zorunda kalacaz denildi
Kendi doktorum beni prof. Sevk etti..
Oraya gidene kdar ölüorm sandım
Ha onu atlattım bu sefer eşiği aşağdsydı ve yeri kötüydü bu şekilde kalırsa burda doğm olmaz ve kan takviyesi gerekebişir dendi dendi deni
Poffff içim varya şişti o 9 ay burnumdan geldi..
Sonuç? Lena 3.280 sapa sağlam bir kız :D
Seninde öyle olacak ❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

Nerdeeeeğğğğğ

Ve 24 haftalıkken bana eğer bebeğin organlarında gelişim geriliği varsa bebeği almak zorunda kalacaz denildi
Ha onu atlattım bu sefer eşiği aşağdsydı ve yeri kötüydü bu şekilde kalırsa burda doğm olmaz ve kan takviyesi gerekebişir dendi dendi deni
Sonuç? Lena 3.280 sapa sağlam bir kız :KK70:

Yalova-Bursa arası gidip geliyorum kafa izni verdim kendime hahahah ama

İnan bana bende o kadar risk olmamasina ragmen hep acaba mi diye diye gittim kontrollere, bos gebeligin de etkisi vardir illa tabii. En hayirli ve saglikli sekilde kavuşun insallah kuzucukla, kalbini tontik tontik duyursun annesine 😍
Evet zaten kaygılı bir dönem oluyor doktor kaygı kat sayımı artırdı işte. Kendimi frenleyip sağlıklı bir hamile olduğuma inandırmaya çalışıyorum 🤣
Nerdeeeeğğğğğ

Sonuç? Lena 3.280 sapa sağlam bir kız :KK70:
Yaaa işte benim de aklımda şimdi hep nasıl yani gebelik devam etse bile bebekte bir sağlık sorunu mu olabilir sorusu kaldı. İkinci doktor böyle bir şey demiyor ama, özellikle sordum hatta ona da. Ama işte bir kere soktu ya öteki aklıma.

Kötüye hazırlamak ok de değerler güzel olsa bile bebeği düşürücem demek biraz iddialı yani 🙄

Bazen de dediğin gibi sorun olabilir denilen bebekler şükür ki sapasağlam çıkıyor. Allah bana da senin bebişin gibi sağlıklı bebiş versin baluşcum inş 🎈 bu bekleyişler zaten zor, doktor benimlini daha da zorlaştırdı psikolojik olarak.

Back