- Konu Sahibi Paresilaaa
- #216.481
Canım Katre hiç canını sıkma bak görürsün sağlıklı ilerleyecek gebeliğin. Benim değerim düşük başladığında tüp bebek doktoru telefonda takip edeceğiz sizin değerlerde yüzde 65-70 canlı doğum oluyor dedi. Çok üzülmüştüm ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor. İçini ferah tut.
ohhh yaaa
bizim yerimizede gez cukommmmmmm
benm gebeliğim hep sorunluydu son ay atağa geçti benm kızım.. 9. ay cennet gibiydi vay be dedim yani şükür rahat nefes alabildim
hiç sorunsuz olan bir gebelikte Allah korusun kötüde sonuçlanabiliyor
ben çok ağladım cok yıprandım ama şimdiki aklım olsaydı yapmazdım
çünkü gerçekten hamileliğin birgünü birgününü tutmuyor bana göre..
o yüzden kötüyü düşünerek moralini bozma..
onca uğraş emekten sonra gebesin..
ben en baştan beri değerlerin iyi diyordum zaten hatırla.. yani şahsen ben bi sorun görememiştim ama doktorda değiliz elbet.. ben 2. doktoruna katılıorum.. hiç bir doktor sorun varken yok demez.. olsaydı söylerdi.. ha ama ilerde ne yaşarsın kimse bilemez... sebepte bu olamaz.. 10. haftadan snra ne yapacaksın?
bunla yaşanmaz yani
uyku eğitimi vermelisin gelinim
Frenle tebii kiiiii, suan cok erken, kalp atisi duyunca daha rahatlar için. İnsallah hayırlısıyla her sey yoluna girecek. Her ihtimale hazir olmali fakat ici de cok karartmamali, yoksa gunler gecmez cnm
Sağolun kızlar, pozitif olmaya çalışacağım :) 2 yıl sonra bugün ofise geldim çalışmaya, haftada 2 gün çalışmaya başlıyoruz. Kafam dağılır düşünmeye zamanım olmaz zaten. İnş her şey iyi olur, ne yalan söylim benim de içimde iyi bir his varBurnunun içine nasıl sokuyor acaba akşam yıkamak mantıklıymış oh mışıl mışıl uyur Ben de ışığı kapatıp 9da kızla yatağa geçiyorum daha iyi oluyor.gerçi dün misafir gelince 10a sarktı..bence tüm gün olsan da sabırlı olurdun bu minnoşu az beklemedik ki kıymetlimiss
oley be sonunda güzel haberi aldık darısı kalp atışına Bence de kızlar haklı.her şeye hazırlıklı ol ama pozitif düşün.cumartesiye kadar kafanı meşgul et duam seninle