• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet zaten kaygılı bir dönem oluyor doktor kaygı kat sayımı artırdı işte. Kendimi frenleyip sağlıklı bir hamile olduğuma inandırmaya çalışıyorum 🤣

Yaaa işte benim de aklımda şimdi hep nasıl yani gebelik devam etse bile bebekte bir sağlık sorunu mu olabilir sorusu kaldı. İkinci doktor böyle bir şey demiyor ama, özellikle sordum hatta ona da. Ama işte bir kere soktu ya öteki aklıma.

Kötüye hazırlamak ok de değerler güzel olsa bile bebeği düşürücem demek biraz iddialı yani 🙄

Bazen de dediğin gibi sorun olabilir denilen bebekler şükür ki sapasağlam çıkıyor. Allah bana da senin bebişin gibi sağlıklı bebiş versin baluşcum inş 🎈 bu bekleyişler zaten zor, doktor benimlini daha da zorlaştırdı psikolojik olarak.
Canım Katre hiç canını sıkma bak görürsün sağlıklı ilerleyecek gebeliğin. Benim değerim düşük başladığında tüp bebek doktoru telefonda takip edeceğiz sizin değerlerde yüzde 65-70 canlı doğum oluyor dedi. Çok üzülmüştüm ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor. İçini ferah tut.

cnm annen bebek için yeterli değilki :) böyle parka felan götür
ne bileyim yürüyüşler yap
biz bazen hergn bazen 2 güne bir çıkıyoruz
dün mesela çiftlik gibi bi yere götürdüm
kediler inekler keçiler köpekler tavuklar :KK70:
orda koşturan çocuklarda vardı
halbuki sen gezmeyi severdin bakım yapardın
kız enerjini kim aldı senin :KK70:
Gece ikide uyuyabildim. Gece üç ve ayaktayız..

Yalova-Bursa arası gidip geliyorum kafa izni verdim kendime hahahah ama
ohhh yaaa
bizim yerimizede gez cukommmmmmm

Evet zaten kaygılı bir dönem oluyor doktor kaygı kat sayımı artırdı işte. Kendimi frenleyip sağlıklı bir hamile olduğuma inandırmaya çalışıyorum 🤣

Yaaa işte benim de aklımda şimdi hep nasıl yani gebelik devam etse bile bebekte bir sağlık sorunu mu olabilir sorusu kaldı. İkinci doktor böyle bir şey demiyor ama, özellikle sordum hatta ona da. Ama işte bir kere soktu ya öteki aklıma.

Kötüye hazırlamak ok de değerler güzel olsa bile bebeği düşürücem demek biraz iddialı yani 🙄

Bazen de dediğin gibi sorun olabilir denilen bebekler şükür ki sapasağlam çıkıyor. Allah bana da senin bebişin gibi sağlıklı bebiş versin baluşcum inş 🎈 bu bekleyişler zaten zor, doktor benimlini daha da zorlaştırdı psikolojik olarak.
benm gebeliğim hep sorunluydu son ay atağa geçti benm kızım.. 9. ay cennet gibiydi :D vay be dedim yani şükür rahat nefes alabildim :D
hiç sorunsuz olan bir gebelikte Allah korusun kötüde sonuçlanabiliyor
ben çok ağladım cok yıprandım ama şimdiki aklım olsaydı yapmazdım
çünkü gerçekten hamileliğin birgünü birgününü tutmuyor bana göre..
o yüzden kötüyü düşünerek moralini bozma..
onca uğraş emekten sonra gebesin..
ben en baştan beri değerlerin iyi diyordum zaten hatırla.. yani şahsen ben bi sorun görememiştim ama doktorda değiliz elbet.. ben 2. doktoruna katılıorum.. hiç bir doktor sorun varken yok demez.. olsaydı söylerdi.. ha ama ilerde ne yaşarsın kimse bilemez... sebepte bu olamaz.. 10. haftadan snra ne yapacaksın?
bunla yaşanmaz yani

Gece ikide uyuyabildim. Gece üç ve ayaktayız..
uyku eğitimi vermelisin gelinim

Frenle tebii kiiiii, suan cok erken, kalp atisi duyunca daha rahatlar için. İnsallah hayırlısıyla her sey yoluna girecek. Her ihtimale hazir olmali fakat ici de cok karartmamali, yoksa gunler gecmez cnm 🥰

ben böyle üst şeklinde giydirmeli önlüklerden almıştım o üstümüzü biraz olsa kurtarıyor ama saçımız yüzümüz hatta burnumuzun içi bile foraaaaaaaaaaaa :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
ben banyo yaptırıyorum bulutum.. ama günde sadce akşam öğünlerinde veriyordum kendisine hakimiyeti.. yıkayıp uyutuyordum... ben 4. aydan itibaren ışıkları kapatıp hergün 9da yatağa onunla geçtim.. zor oldu çığlıklar koptu ama başardım :KK70:
bende sabırlı değilim bulutum :KK70: sabrımın kaynağı bütün gün onunla olmayışım bence :KK70: annem bakıyor.. işten gelince ben sorumluluğu alıyorum ondan kaynaklı.. sizin gibi tüm gün bakacak yüreğim yok benmde bence :KK70:

geç çıkan diş sağlıklı olur derler gelinim.. inşallah öyledir..
bizdede hala emekleme yok.. emekleyeceğine dair umudumda yok.. yüz üstü bırakınca en alttaki komşu bile sesimizi duyacak konuma geliyor o derece kıyameti koparıyor.. ama sosyal benm kızım.. aynı apt. kuzenimin çocukları var ondan kaynaklı olabilir..
eğer senin minnoş hep tekse bu anlatıkların cok normal
ama havalar ısındı artık dışarı cıkıp gezin anne kız

bana bakın banaaa sizi döverim...
ne demek sofrada bizimle oturuo.. tmm oturacakta
biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar..
damadımada tattırın :KK70: yada oturtmayın :KK70:
Burnunun içine nasıl sokuyor acaba 🤣🤣akşam yıkamak mantıklıymış oh mışıl mışıl uyur ❤️ Ben de ışığı kapatıp 9da kızla yatağa geçiyorum daha iyi oluyor.gerçi dün misafir gelince 10a sarktı..bence tüm gün olsan da sabırlı olurdun bu minnoşu az beklemedik ki kıymetlimiss 🥰
Yavru cumartesi günü keseyi gördük. Bu hafta kalp atışına çağırdı. Bu doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi ama kafamız karıştı bizim. Diğer doktor devam etse bile 10. Haftaya gelmeden düşürürsün demişti. Nolduğunu hiç anlayamıyoruz ki, girmiyorum pek buralara kafam karışmasın diye
oley be sonunda güzel haberi aldık 😍😍😍 darısı kalp atışına❤️ Bence de kızlar haklı.her şeye hazırlıklı ol ama pozitif düşün.cumartesiye kadar kafanı meşgul et duam seninle 🤲🏻

Kpss çalışıyorum daylos ama hic umidim yok, bebek isinide saldim artik cok sıkıldım yoruldum. Cok umitsiz hissediyorum 😐
aşkoş yine bir ümitsiz gördüm seni..
az öncede şeyi gördüm evcil hayvanım ölürse felan
hayırdır gardaşşşşşşşşşşşşşş

Burnunun içine nasıl sokuyor acaba 🤣🤣akşam yıkamak mantıklıymış oh mışıl mışıl uyur ❤️ Ben de ışığı kapatıp 9da kızla yatağa geçiyorum daha iyi oluyor.gerçi dün misafir gelince 10a sarktı..bence tüm gün olsan da sabırlı olurdun bu minnoşu az beklemedik ki kıymetlimiss 🥰

oley be sonunda güzel haberi aldık 😍😍😍 darısı kalp atışına❤️ Bence de kızlar haklı.her şeye hazırlıklı ol ama pozitif düşün.cumartesiye kadar kafanı meşgul et duam seninle 🤲🏻
ah bulutum :D her bişey yapıyor uğraşsam yapmam yani :D nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum :D
ilerde blw yapınca sende ne demek istediğimi anlıacaksın :D :D :D :D
sarklamalar illa olur kuzum.. robot değilki.. bebe bunlar ama önemli olan bişekilde düzeni oturtmak
bizimkindede dışarıdaysak uyumama huyu var.. mesela uykusu var gözleri gidiyor ama illa yatağında uyuyacak
akşam gezmeleri haram oldu :D

ah bulutum :KK70: her bişey yapıyor uğraşsam yapmam yani :KK70: nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum :KK70:
ilerde blw yapınca sende ne demek istediğimi anlıacaksın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
sarklamalar illa olur kuzum.. robot değilki.. bebe bunlar ama önemli olan bişekilde düzeni oturtmak
bizimkindede dışarıdaysak uyumama huyu var.. mesela uykusu var gözleri gidiyor ama illa yatağında uyuyacak
akşam gezmeleri haram oldu :KK70:
Bilmiyorum balus ya bıkkınlık var artik bende, haketmeyen insanlar bolluk bereket icinde yaşıyor her istediklerini elde ediyorlar bizde sürünüyoruz gordukce dahada mutsuz oluyorum

ah bulutum :KK70: her bişey yapıyor uğraşsam yapmam yani :KK70: nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum :KK70:
ilerde blw yapınca sende ne demek istediğimi anlıacaksın :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
akşam gezmeleri haram oldu :KK70:
Yaşayıp görcez 🙈 benim kızda lena ablasına çekmiş dışarıda uyusa bile hemen uyanıyor rahat edemiyor.robot değiller haklısın ama saat de sarkıyor düzen değişiyor.yanlış yazmışım dün değil önceki gündü 10da yatırdım dün yine 10da uyudu.gerçi 10da fena değil ama umarım 11e sarkmaz 🙈 sabah 6 7den beri çocuk bakınca akşam ne kadar erken uyusa o kadar rahat ediyorsun.sevsem de yoruluyorum 🙈

Back