- 1 Şubat 2020
- 1.506
- 3.042
- 83
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #216.461
Canım Katre hiç canını sıkma bak görürsün sağlıklı ilerleyecek gebeliğin. Benim değerim düşük başladığında tüp bebek doktoru telefonda takip edeceğiz sizin değerlerde yüzde 65-70 canlı doğum oluyor dedi. Çok üzülmüştüm ama çok şükür sıkıntısız ilerliyor. İçini ferah tut.Evet zaten kaygılı bir dönem oluyor doktor kaygı kat sayımı artırdı işte. Kendimi frenleyip sağlıklı bir hamile olduğuma inandırmaya çalışıyorum
Yaaa işte benim de aklımda şimdi hep nasıl yani gebelik devam etse bile bebekte bir sağlık sorunu mu olabilir sorusu kaldı. İkinci doktor böyle bir şey demiyor ama, özellikle sordum hatta ona da. Ama işte bir kere soktu ya öteki aklıma.
Kötüye hazırlamak ok de değerler güzel olsa bile bebeği düşürücem demek biraz iddialı yani
Bazen de dediğin gibi sorun olabilir denilen bebekler şükür ki sapasağlam çıkıyor. Allah bana da senin bebişin gibi sağlıklı bebiş versin baluşcum inşbu bekleyişler zaten zor, doktor benimlini daha da zorlaştırdı psikolojik olarak.
Gece ikide uyuyabildim. Gece üç ve ayaktayız..cnm annen bebek için yeterli değilki :) böyle parka felan götür
ne bileyim yürüyüşler yap
biz bazen hergn bazen 2 güne bir çıkıyoruz
dün mesela çiftlik gibi bi yere götürdüm
kediler inekler keçiler köpekler tavuklar
orda koşturan çocuklarda vardı
halbuki sen gezmeyi severdin bakım yapardın
kız enerjini kim aldı senin
ohhh yaaaYalova-Bursa arası gidip geliyorum kafa izni verdim kendime hahahah ama
benm gebeliğim hep sorunluydu son ay atağa geçti benm kızım.. 9. ay cennet gibiydiEvet zaten kaygılı bir dönem oluyor doktor kaygı kat sayımı artırdı işte. Kendimi frenleyip sağlıklı bir hamile olduğuma inandırmaya çalışıyorum
Yaaa işte benim de aklımda şimdi hep nasıl yani gebelik devam etse bile bebekte bir sağlık sorunu mu olabilir sorusu kaldı. İkinci doktor böyle bir şey demiyor ama, özellikle sordum hatta ona da. Ama işte bir kere soktu ya öteki aklıma.
Kötüye hazırlamak ok de değerler güzel olsa bile bebeği düşürücem demek biraz iddialı yani
Bazen de dediğin gibi sorun olabilir denilen bebekler şükür ki sapasağlam çıkıyor. Allah bana da senin bebişin gibi sağlıklı bebiş versin baluşcum inşbu bekleyişler zaten zor, doktor benimlini daha da zorlaştırdı psikolojik olarak.
uyku eğitimi vermelisin gelinimGece ikide uyuyabildim. Gece üç ve ayaktayız..
Frenle tebii kiiiii, suan cok erken, kalp atisi duyunca daha rahatlar için. İnsallah hayırlısıyla her sey yoluna girecek. Her ihtimale hazir olmali fakat ici de cok karartmamali, yoksa gunler gecmez cnmEvet zaten kaygılı bir dönem oluyor doktor kaygı kat sayımı artırdı işte. Kendimi frenleyip sağlıklı bir hamile olduğuma inandırmaya çalışıyorum
Psssttt balusssss, nabuyon gizzzzz
Bal0ncuk
Paresilaaa parem biz senle ne zamandir konusamiyoz ya nasilsinnnn
Hemsirecik canimm, nasil gidiyor hayattt seninle de gorusemiyoz ki hiccc
Ben de çalışıyoooommm, dedim balusumun canimin icinin bi halini hatrini sorayim ozlemistir beni dedim, ben de onu ozledim dedim, sonra da sana yazdım istegıymatlımmmmmmmmmmmmmmmm çalışıyım sipirminnnnnnnn
sen nabunnnn
beni şımartıyorsunBen de çalışıyoooommm, dedim balusumun canimin icinin bi halini hatrini sorayim ozlemistir beni dedim, ben de onu ozledim dedim, sonra da sana yazdım iste
Hak ediyorsun beybisubeni şımartıyorsun
artık itiraf etsin dayloşHak ediyorsun beybisu
Saka be saka.. kendine gel! Dhdhdbhddbd
Evlenmeden gostermicekmis ahdhshdhsartık itiraf etsin dayloş
o değilde ben damadımı ne zaman görecem ondan bahset
küstümEvlenmeden gostermicekmis ahdhshdhs
Kpss çalışıyorum daylos ama hic umidim yok, bebek isinide saldim artik cok sıkıldım yoruldum. Cok umitsiz hissediyorumPsssttt balusssss, nabuyon gizzzzz
Bal0ncuk
Paresilaaa parem biz senle ne zamandir konusamiyoz ya nasilsinnnn
Hemsirecik canimm, nasil gidiyor hayattt seninle de gorusemiyoz ki hiccc
Burnunun içine nasıl sokuyor acababen böyle üst şeklinde giydirmeli önlüklerden almıştım o üstümüzü biraz olsa kurtarıyor ama saçımız yüzümüz hatta burnumuzun içi bile foraaaaaaaaaaaa
ben banyo yaptırıyorum bulutum.. ama günde sadce akşam öğünlerinde veriyordum kendisine hakimiyeti.. yıkayıp uyutuyordum... ben 4. aydan itibaren ışıkları kapatıp hergün 9da yatağa onunla geçtim.. zor oldu çığlıklar koptu ama başardım
bende sabırlı değilim bulutumsabrımın kaynağı bütün gün onunla olmayışım bence annem bakıyor.. işten gelince ben sorumluluğu alıyorum ondan kaynaklı.. sizin gibi tüm gün bakacak yüreğim yok benmde bence
geç çıkan diş sağlıklı olur derler gelinim.. inşallah öyledir..
bizdede hala emekleme yok.. emekleyeceğine dair umudumda yok.. yüz üstü bırakınca en alttaki komşu bile sesimizi duyacak konuma geliyor o derece kıyameti koparıyor.. ama sosyal benm kızım.. aynı apt. kuzenimin çocukları var ondan kaynaklı olabilir..
eğer senin minnoş hep tekse bu anlatıkların cok normal
ama havalar ısındı artık dışarı cıkıp gezin anne kız
bana bakın banaaa sizi döverim...
ne demek sofrada bizimle oturuo.. tmm oturacakta
biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar..
damadımada tattırınyada oturtmayın
oley be sonunda güzel haberi aldıkYavru cumartesi günü keseyi gördük. Bu hafta kalp atışına çağırdı. Bu doktor hiç olumsuz bir şey söylemedi ama kafamız karıştı bizim. Diğer doktor devam etse bile 10. Haftaya gelmeden düşürürsün demişti. Nolduğunu hiç anlayamıyoruz ki, girmiyorum pek buralara kafam karışmasın diye
aşkoş yine bir ümitsiz gördüm seni..Kpss çalışıyorum daylos ama hic umidim yok, bebek isinide saldim artik cok sıkıldım yoruldum. Cok umitsiz hissediyorum
ah bulutumBurnunun içine nasıl sokuyor acabaakşam yıkamak mantıklıymış oh mışıl mışıl uyur Ben de ışığı kapatıp 9da kızla yatağa geçiyorum daha iyi oluyor.gerçi dün misafir gelince 10a sarktı..bence tüm gün olsan da sabırlı olurdun bu minnoşu az beklemedik ki kıymetlimiss
oley be sonunda güzel haberi aldıkdarısı kalp atışına Bence de kızlar haklı.her şeye hazırlıklı ol ama pozitif düşün.cumartesiye kadar kafanı meşgul et duam seninle
Bilmiyorum balus ya bıkkınlık var artik bende, haketmeyen insanlar bolluk bereket icinde yaşıyor her istediklerini elde ediyorlar bizde sürünüyoruz gordukce dahada mutsuz oluyorumaşkoş yine bir ümitsiz gördüm seni..
az öncede şeyi gördüm evcil hayvanım ölürse felan
hayırdır gardaşşşşşşşşşşşşşş
ah bulutumher bişey yapıyor uğraşsam yapmam yani nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum
ilerde blw yapınca sende ne demek istediğimi anlıacaksın
sarklamalar illa olur kuzum.. robot değilki.. bebe bunlar ama önemli olan bişekilde düzeni oturtmak
bizimkindede dışarıdaysak uyumama huyu var.. mesela uykusu var gözleri gidiyor ama illa yatağında uyuyacak
akşam gezmeleri haram oldu
Yaşayıp görcezaşkoş yine bir ümitsiz gördüm seni..
az öncede şeyi gördüm evcil hayvanım ölürse felan
hayırdır gardaşşşşşşşşşşşşşş
ah bulutumher bişey yapıyor uğraşsam yapmam yani nasıl denk getiriyorlar anlamıyorum
ilerde blw yapınca sende ne demek istediğimi anlıacaksın
sarklamalar illa olur kuzum.. robot değilki.. bebe bunlar ama önemli olan bişekilde düzeni oturtmak
bizimkindede dışarıdaysak uyumama huyu var.. mesela uykusu var gözleri gidiyor ama illa yatağında uyuyacak
akşam gezmeleri haram oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?