Gebeliğe Hazırlık 🐞🤰2020 Yılında Gebelik Pilanlayan Güzel Anne Adayları🤰🐞

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ya

8.günü tes yapasım var iğne etkisi geçiyormu diye
Ben yanıtlayayım iğne etkisi bende 9.gün gecti artik çizgi bembeyazdı. Ama belirtiler 10. Gün de vardı. 11.gün kan verdim 0.0 bir arkadas idrar testinde ikinci çizgiyi 12 gün gördü 13.gün negatifi gördü. 3 ay klomem 2 ay catlatma iğnesi oldum ben de her gun yeni bir belirti yasadım. Bu ay kesin oldu bunu ilk defa yaşıyorum dediğim şey çok oldu. Ateş basmaları neler neler... 14günden önce idrar testi yapmayın yapacaksanız 10.günden sonra kan testi yapın.

Kızlar ben de ovulasyon testine başlamayı düşünüyorum adetimden sonra kaçıncı gün başlamam uygun olur sizce

Ben yanıtlayayım iğne etkisi bende 9.gün gecti artik çizgi bembeyazdı. Ama belirtiler 10. Gün de vardı. 11.gün kan verdim 0.0 bir arkadas idrar testinde ikinci çizgiyi 12 gün gördü 13.gün negatifi gördü. 3 ay klomem 2 ay catlatma iğnesi oldum ben de her gun yeni bir belirti yasadım. Bu ay kesin oldu bunu ilk defa yaşıyorum dediğim şey çok oldu. Ateş basmaları neler neler... 14günden önce idrar testi yapmayın yapacaksanız 10.günden sonra kan testi yapın.
Evet haklısın siz hamilemisiniz şuan ateş haribi tüm belirtiler var ateş 4 gündür 36.6 sabitçok su tüketen kişilerde 8.9. gün geçiyormuş iğne etkisi merak işte beyaz görürsem anlarım etkisinin geçtiğini diye düşünmüştüm

Evet haklısın siz hamilemisiniz şuan ateş haribi tüm belirtiler var ateş 4 gündür 36.6 sabitçok su tüketen kişilerde 8.9. gün geçiyormuş iğne etkisi merak işte beyaz görürsem anlarım etkisinin geçtiğini diye düşünmüştüm
Maalesed regl oldum ben. 😔 Ben yaşadıklarımı paylaştım idrar testinde 12.gün bile bir sey ifade etmiyor. Kafanız karışmasın bence direkt kan verin.

Cnm dr muyane oldum igne vercek buyuklukte dgl dedi vermedi gunu birlik ilski desi birgun var bir gun yok gbi snra eger gec yumurtlamada olursa dedi gebelik olusmazsa adetin 3gnu gel dozu yukseltelim dedi
Hayda neden tepki vermediki bu yumoşlar neyse canım hayırlısı olsun bu ay böyle deneyecek en azından gelecek ay daha iyi olur inşallah sites yapma yinede sen

X