- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi Mucizem4564
Mucizem4564 ben de varım sat 3 şubat bat 5 mart. 8 aydır deniyoruz ama bu ay hiç umudum yok olacağına dair
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hg aramıza canım inşallah olur umudumuz hep olmalıMucizem4564 ben de varım sat 3 şubat bat 5 mart. 8 aydır deniyoruz ama bu ay hiç umudum yok olacağına dair
Tabiki canım her zaman ama benimki bu ay olmaz önümüzdeki aylara bakacaz artıkHg aramıza canım inşallah olur umudumuz hep olmalı
Eklerim tabikide canım hg aramıza inşallah yeniden hamiş kalırsıngünaydın arkadaşlar. benide ekleyin listenize ama adet günüm ne zaman bilmiyorum 35 gün önce kürtaj oldum hala hastalanmadım
Cnm benim dusundgun icin tsk ederim kuzu cumartesi gittgimde 15 ve.11 dedi bugun cagirdir birdha kontrle simdi siradyim bekliyorum muyane icinE Ecemsuhasanahmet35 canım naptın gittinmi dr a büyümüştür inşallah yumoşlar
inşallah canım en kısa ve hayırlı zamanda Rabbim hepimize nasip etsinEklerim tabikide canım hg aramıza inşallah yeniden hamiş kalırsın
Hadi inşallah hayırlı haberler ver bizlereCnm benim dusundgun icin tsk ederim kuzu cumartesi gittgimde 15 ve.11 dedi bugun cagirdir birdha kontrle simdi siradyim bekliyorum muyane icin
Amin canım inşallahinşallah canım en kısa ve hayırlı zamanda Rabbim hepimize nasip etsin
Valahi kuzu cok yoruldum cuma git snra cumartesi git simdi gel ne yorucu zamanlat allahim hepimiz mulakatini aliriz bebslerimizle insallah buyumusturde igne olablirim bugun 14 gunumHadi inşallah hayırlı haberler ver bizlere
Aynen kuzum yorucu oluyor yıpratıyor insanı bu süreçlerValahi kuzu cok yoruldum cuma git snra cumartesi git simdi gel ne yorucu zamanlat allahim hepimiz mulakatini aliriz bebslerimizle insallah buyumusturde igne olablirim bugun 14 gunum
8.günü tes yapasım var iğne etkisi geçiyormu diyeMucizem4564 kuzim sen nasilsin ne durumdasin catlma igenesin kacinci gundesin kuzum
Kuzu ignenin etkisi 11 den sonra gidiyr diyrlar bende olursam 10 gun yapacam meraktan snra yapmam sende biraz dayan ne olur olmaz kuzubenceBenim bugün çatlatma iğnemin 8.günü hergün bi belirti oluyo dün bel ağrım aşıroydı kimyasal gebeliğimdeki gibiydi acaba iğne etkisi devam ediyormuki meraktan test yapasım var
Ben bugün yapayım 10.gün birde 12.gün yapayım diyorum 1er gün araylaKuzu ignenin etkisi 11 den sonra gidiyr diyrlar bende olursam 10 gun yapacam meraktan snra yapmam sende biraz dayan ne olur olmaz kuzubence
Dayanmak zorrrKuzu ignenin etkisi 11 den sonra gidiyr diyrlar bende olursam 10 gun yapacam meraktan snra yapmam sende biraz dayan ne olur olmaz kuzubence
Geçmiş olsun canım kurtajdan sonrası biraz sarsıntılı oluyor vücudun kendini en yakın zamanda toparlar insallahgünaydın arkadaşlar. benide ekleyin listenize ama adet günüm ne zaman bilmiyorum 35 gün önce kürtaj oldum hala hastalanmadım