- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
- Konu Sahibi Mucizem4564
Gebelik testiNasıl yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik testiNasıl yani
Hosbulduk allahim hepimize bebisler nasip etsin insallahhhhÇok tşk ederim canım alırız tabiki nedemek hoş geldin sefa getirdin
İnşallah canım bat nedir listeye de ekliyeyimHosbulduk allahim hepimize bebisler nasip etsin insallahhhh
Tabikide canmm 11martİnşallah canım bat nedir listeye de ekliyeyim
Gebelik testi
ÇoK kötüyüm lekelenme başladı iğnenin 18. Günü pazartesi olmam gerekiyorduKizlar iyi aksamlar ne Yapiyorsunuz
Ole dusunme kanaman baslamadiysa bekle test yapmadn miÇoK kötüyüm lekelenme başladı iğnenin 18. Günü pazartesi olmam gerekiyordu
11 ve 13 te normal test yaptım idrarda negatif 16 da erken gebelik yaptım yine negatif...Ole dusunme kanaman baslamadiysa bekle test yapmadn mi
Bekle bakalim kirmizilari gorene kadr umut vardr cnm hayrlisi jeyse o olsun. Nezamandir istyrsunuz11 ve 13 te normal test yaptım idrarda negatif 16 da erken gebelik yaptım yine negatif...
3 ay oldu. Hsg de çekildim klomen ovitrelle falan olmadı işte. 1 aylık evli insanlar pat diye hamile kalıyorlar çevremde hepsi de teker teker paylaşıyorlar anlaşmış gibi bunalıma girmek üzereyimBekle bakalim kirmizilari gorene kadr umut vardr cnm hayrlisi jeyse o olsun. Nezamandir istyrsunuz
Cnm haklisin isteyince 1 iki bes olmaz ama uzulme sabir dua ile olur ben mesela 7 yillik evliyim hic hamile kalamadm hemde hic br sorun yokken sadece zamani bekliyorum inaniyorum ki bir gun melegim gelecek3 ay oldu. Hsg de çekildim klomen ovitrelle falan olmadı işte. 1 aylık evli insanlar pat diye hamile kalıyorlar çevremde hepsi de teker teker paylaşıyorlar anlaşmış gibi bunalıma girmek üzereyim
İnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelirlerCnm haklisin isteyince 1 iki bes olmaz ama uzulme sabir dua ile olur ben mesela 7 yillik evliyim hic hamile kalamadm hemde hic br sorun yokken sadece zamani bekliyorum inaniyorum ki bir gun melegim gelecek
Unutma sunu allah gerceklestirmeyecek seyin hayalini kurdurmazmisİnşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gelirler ♥
Hg aramıza canım bu ay bende famera kullandım sabah akşam 1 er tablet kullandım cuma günü kontrole gittim en küçüğü 9mm en büyüğü 12mm olmak üzere 4 5 tane yumurta varmış yarın yine çağırdı istenilen büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılacak inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız allahım emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah inşallah seninde gelişir yumoşlarınMerhaba, topik hepimize uğur getirsin ve güzel haberler vermek nasib olsun insalkaj :) :)
Sat:12 Şubat
bat: 12-16 mart
Ben 2,5 yıllık evliyim ve 14 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce orta derece pkos olduğumu ogrendim. Geçen ay ilk kez femara kullandım bir doz beş gün ama yumurta gelisimi olmadı. Bu ay günde iki klomen ve bir femara olarak devam ediyorum, ikinci ayım olacak. Bu dozda ilaç kullanan var mı bilmiyorum, varsa ve yazarsa çok sevinirim.. adetin 13. Günü de. Kontrolüm var.
İnşAllahUnutma sunu allah gerceklestirmeyecek seyin hayalini kurdurmazmis
Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordurİnşAllah ♥