Sakin yapma kuzum boyle bebegine dikkat et icibi rahat tut yarin ayni yerde tekrar test yaptir catlatma ignesinlemi gebe kaldınNe biliyim canım ya 4 gündür ne su ne yemek vallah tıranva gibi bir şey oldu bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin yapma kuzum boyle bebegine dikkat et icibi rahat tut yarin ayni yerde tekrar test yaptir catlatma ignesinlemi gebe kaldınNe biliyim canım ya 4 gündür ne su ne yemek vallah tıranva gibi bir şey oldu bana
İnşallah canım yada test bozuk diye düşünüyorum benim aşırı belirtim olmadı çünküOo 17sinde negatifse tamamdır bu iş
Yok canım normal gebelik bu beşinci 4 kaybım var hiç kalp atışı duymadım duslarınızı bekliyorumSakin yapma kuzum boyle bebegine dikkat et icibi rahat tut yarin ayni yerde tekrar test yaptir catlatma ignesinlemi gebe kaldın
Rabbim inşallah yuzunu guldursun kuzumYok canım normal gebelik bu beşinci 4 kaybım var hiç kalp atışı duymadım duslarınızı bekliyorum
İnşallah canım benimOndan farklı çıkmış aynı yerde ver sürekli canım
Amin cümlemizin canım benimRabbim inşallah yuzunu guldursun kuzum
Sende bizleri duanda unutma hamislerin dualari kabul olurAmin cümlemizin canım benim
Canım benim inşallah var ikinizde de seninkisi gibi öğrendim bende renk kayması oldu bak hatta ilk yaptığım test buydu renkş kayıktı bende dedim kesin test bozuk diyeilk öğrendiğim test buydu aynı test farklı yerlerde çektim hatta muslukta ıslatmışlığım bile vardıbu kadar yok gibi bi çizgiyle içiniz rahat olsun allahın izniyle dualarım karşılık buluyo çok mutluyumİnşallah canım yada test bozuk diye düşünüyorum benim aşırı belirtim olmadı çünkü
İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize nasip etsin sende dualarında bize yer verCanım benim inşallah var ikinizde de seninkisi gibi öğrendim bende renk kayması oldu bak hatta ilk yaptığım test buydu renkş kayıktı bende dedim kesin test bozuk diyeilk öğrendiğim test buydu aynı test farklı yerlerde çektim hatta muslukta ıslatmışlığım bile vardıbu kadar yok gibi bi çizgiyle içiniz rahat olsun allahın izniyle dualarım karşılık buluyo çok mutluyumEki Görüntüle 3221144 Eki Görüntüle 3221145
Her zaman girip bakıyorumSende bizleri duanda unutma hamislerin dualari kabul olur
Her zaman dualaromdasınız rabbim hiçbirimizim emeğini boşa çıkarmasınSende bizleri duanda unutma hamislerin dualari kabul olur
Allah razi olsunHer zaman girip bakıyorum
İnşallahhh yeni testlerinizi bekliyorum dört gözleİnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize nasip etsin sende dualarında bize yer ver
İnşallah canım zaten iki testim kaldı yine yaİnşallahhh yeni testlerinizi bekliyorum dört gözle
Ahahaha hepte en önemki günlerde kalmaz ya önemli olan yarın olan ilk idrarlarama sen bu gece bidaha yap bitanem çünkü sabah yoktu akşam vardı bi netleştirelimçünkğ sabahki bariz hiç çizgi yoktuİnşallah canım zaten iki testim kaldı yine ya
İnşallah canım yapicam çıkar inşallah dengem kaçtı iyiceAhahaha hepte en önemki günlerde kalmaz ya önemli olan yarın olan ilk idrarlarama sen bu gece bidaha yap bitanem çünkü sabah yoktu akşam vardı bi netleştirelimçünkğ sabahki bariz hiç çizgi yoktu
İnşallah kuzum bekliyorumİnşallah canım yapicam çıkar inşallah dengem kaçtı iyice
Yapacak mısın şimdi canım uyumadan bakalımİnşallah canım yapicam çıkar inşallah dengem kaçtı iyice
Yapicam birazdan canım dua et lütfen ama ümidim yok ya çıkmazYapacak mısın şimdi canım uyumadan bakalım
Bu ayda olmadı sanırım canım yok anlamadımYapacak mısın şimdi canım uyumadan bakalım