• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 TÜP BEBEK,tedavi,transfer,belirti ve sonuçlar

Kızlar hangi hastanede tedavi görüyorsunuz Bahçeci Fulya da olan var mı?

Doktor oyle uygun gördü demek ki canim,bende pihtilasma sorunu oldugu icin hem coraspin hem kan sulandirici gobekten igne vuruyorum. Kisiye gore degisiyor takilma hiç
Öyle tabi dertlerimiz aynı derman yöntemlrimiz farklı

Kızlar hangi hastanede tedavi görüyorsunuz Bahçeci Fulya da olan var mı?
Merhabalar ,
Bende bahçeci Fulya’da tedavi görüyorum.Doktorum Güvenç Karlıkaya pazartesi dondurulmuş embriyo transferi olacağım çok heyecanlıyım .

Ablam da tüp bebek ile evlat sahibi oldu doktoru Güvenç beydi,bir kızı var. şimdi ikizleri oldu 8aylıklar .Umarım hepimize nasip olur 🤲

Merhabalar ,
Bende bahçeci Fulya’da tedavi görüyorum.Doktorum Güvenç Karlıkaya pazartesi dondurulmuş embriyo transferi olacağım çok heyecanlıyım .
Benim doktorum da Remzi Abalı .Transferin çok iyi geçer inşallah dualarımız seninle 🤲

Benim doktorum da Remzi Abalı .Transferin çok iyi geçer inşallah dualarımız seninle 🤲
Teşekkür ediyorum canım umarım güzel olur.Valla madden manen her şeyi yapıyoruz ,bu sürecin en zor kısmı da bu her şeyi yaptığımıza inandığımız içinde beklemek ve olumsuz sonuç almak zor geliyor.Hep güzel haberler almak nasip olsun hepimize.

Bu arada transferden sonra izin aldınız mı ?Evde mi geçiriyorsunuz bu süreci

Ben çalışmıyorum evdeyim canım,ama sürekli de yatmıyorum inşallah herşey yolundadır.
Ben çalışıyorum okulun son haftası yoğun oluyor ,izin almayı düşünüyorum .Sonra pişman olmayayım neden yapmadım diye.

Ben çalışıyorum okulun son haftası yoğun oluyor ,izin almayı düşünüyorum .Sonra pişman olmayayım neden yapmadım diye.
Şansın varsa izin alman daha iyi olur tabi. Dinlenmeye ve sakinliğe ihtiyacı oluyor insanın

Back