canim yarin kontrolum var belli olcak bakalim hayirli olsun arkadasim insallah bu son olsun temmuz ikimizede ugurlu gelsinpink21 canım sen ne durumdasın transferin ne zaman belli oldumu tarihin..?
Ben haftaya iğnelere başlayacağım nasipse inşallah
canim yarin kontrolum var belli olcak bakalim hayirli olsun arkadasim insallah bu son olsun temmuz ikimizede ugurlu gelsin
Günaydın canım kontrolün olduğu aklımdaydı saat kaçta?transfer günün belli olacak artık demi?benimde yarın 14.40 tacanim yarin kontrolum var belli olcak bakalim hayirli olsun arkadasim insallah bu son olsun temmuz ikimizede ugurlu gelsin
günaydın canım saat 1 de bıgün belli olcak bakalım transfer günüGünaydın canım kontrolün olduğu aklımdaydı saat kaçta?transfer günün belli olacak artık demi?benimde yarın 14.40 ta
Hakkınızda hayırlısı olsunBen varım transfer olacakbugün 3.gün embriyosu 2tane transfer edilecek. Yoldayım şimdi merkeze gidiyoruz eşimle
canım 16sında olcak transfer inşallahGünaydın canım kontrolün olduğu aklımdaydı saat kaçta?transfer günün belli olacak artık demi?benimde yarın 14.40 ta
Adetin kaçıncı günü oluyo canım?iğnelere başlandı mı bugün?ne kullanacaksın?benimde ilk transfer 16 sı olma ihitmali yüksek.iki kez transfer olacağım için 2 gün arayla tarih verecekler bakalım.canım 16sında olcak transfer inşallah
Canım öncelikle hayırlı olsun trnsferin sağlıkla tutunsun bebeğin?6.denemeye kadar hiç mi tutma olmadıMerhabalar,
Benim dondurulmus embriyo transferim 5 temmuz pazar günü oldu. Bu 6. Denememiz . 14 temmuz test günüm. Hayırlısı bakalım artık.
canım 8 mm çıktı rahim kalınlığı adetin 22. gününe denk geliyor niye o kadar geç olcak anlamadım genelde 20.gün oluodu benimde embryo çözülüp 2 gün beklencek ondan korkuorum ölürse diye artık bu saatten sonra duadan başka birşey gelmiyor eldenAdetin kaçıncı günü oluyo canım?iğnelere başlandı mı bugün?ne kullanacaksın?benimde ilk transfer 16 sı olma ihitmali yüksek.iki kez transfer olacağım için 2 gün arayla tarih verecekler bakalım.
kaç mm çıktı rahim kalınlığı ?çok korkuyom ben ya ilkkez estrofem kullanıyorum kalınlaşma ne durumda acaba
hayırlı olsun kaçıncı gün embiryosuMerhabalar,
Benim dondurulmus embriyo transferim 5 temmuz pazar günü oldu. Bu 6. Denememiz . 14 temmuz test günüm. Hayırlısı bakalım artık.
kaç embriyoyu 5.güne götürecekler canım?sağlıkla gelişsin sağsalim çıksınlar inşallah.bi arkadaşımın da 21.gün oldu.estrofem günde kaç kez içiyodun?benim yarın nasıl çıkacak acaba endişeliyim.canım 8 mm çıktı rahim kalınlığı adetin 22. gününe denk geliyor niye o kadar geç olcak anlamadım genelde 20.gün oluodu benimde embryo çözülüp 2 gün beklencek ondan korkuorum ölürse diye artık bu saatten sonra duadan başka birşey gelmiyor elden
Canım öncelikle hayırlı olsun trnsferin sağlıkla tutunsun bebeğin?6.denemeye kadar hiç mi tutma olmadıprobleminiz nedir?bnde 4 teyim çok zor umutsuz ve karamsar olmak.Nerede tedavi görüyosun?
Canım öncelikle hayırlı olsun trnsferin sağlıkla tutunsun bebeğin?6.denemeye kadar hiç mi tutma olmadıprobleminiz nedir?bnde 4 teyim çok zor umutsuz ve karamsar olmak.Nerede tedavi görüyosun?
Merhaba benim de 5 temmuzda oldu transferim . Hangi merkezdesiniz kaç embriyo konuldu ?Canım ilk transferim tutmustu ama 10 haftalikken düşükle sonuçlandi. Sonrasinda hiç tutmadi. Bizim sorunumuz erkek kaynakli eşim azosperminin bir türü nden muzdarip maalesef. Embriyolarimiz kaliteli ve iyi hep ama bir türlü tutunmuyorlar. Transfer edilen embriyomuz 5ab kalitesindeydi. 3 tane daha dondurulmus embroyomuz var onlari da deneyip bh sayfayı kapatacağım. 36 yaşindayim 9 yillik evliyim çoo fazla yiprandık artık
o sancı normal canım korkmaİnsallah hepimiz olumlu sonuc aliriz kizlar benim de 4 temmuzda oldu transferim 5.gunum yani ve adet sancim var korkuyorum
2 embryo canım kaliteleride orta ondan korkuyorum ama doktor bu sefer böyle riske girmek istedi önceden 3.gün hep transfer olmuştu estrofem günde 3 tane alıyorum endişelenme canım hiç iyi çıkar inşallahkaç embriyoyu 5.güne götürecekler canım?sağlıkla gelişsin sağsalim çıksınlar inşallah.bi arkadaşımın da 21.gün oldu.estrofem günde kaç kez içiyodun?benim yarın nasıl çıkacak acaba endişeliyim.
Şişli memorial de oldu transferim. Sizin?Merhaba benim de 5 temmuzda oldu transferim . Hangi merkezdesiniz kaç embriyo konuldu ?
İnsallah hepimiz olumlu sonuc aliriz kizlar benim de 4 temmuzda oldu transferim 5.gunum yani ve adet sancim var korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?