- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Merhaba arkadaşlar bende 1 temmuzda transfer oldum 13 temmuz test günüm dualarınıza benide ekleyin
RABBİM sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. güzel sonuçlanır inşallah..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar bende 1 temmuzda transfer oldum 13 temmuz test günüm dualarınıza benide ekleyin
inşallah canım arkadaşım burda o kadar dertleştik sıkıntılar çektik dediğin gibi nasipte varsa olur artık zaten transfer olursa bu sefer hiç evde yatmıcam olcağı varsa her şekilde oluyorHiç korkma arkadaşım RABBİM nasip ettiyse olacak inşallah bu kez korkmuyorum nasipten öteye yol yok hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. doğacaksa zaten doğacak biz elimizden geleni yapalım taktir allahın.. kün fe yekün.. dualarım seninle rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah...
inşallah canım arkadaşım burda o kadar dertleştik sıkıntılar çektik dediğin gibi nasipte varsa olur artık zaten transfer olursa bu sefer hiç evde yatmıcam olcağı varsa her şekilde oluyor
mrb canım Saglıkla tutunsun bebeğin canım tek transfer mi yapıldı?Nerede tedavi görüyosun?Ben varım transfer olacak bugün 3.gün embriyosu 2tane transfer edilecek. Yoldayım şimdi merkeze gidiyoruz eşimle
aynen önceden nasıl heyecan yapardım uykularım kaçardı şimdi çok rahatım haftaya olursa transfer olcak ama hiç olcak gibi değil yaşayıp görcez inşallah canımBende aynı düşünüyorum salacağım kendimi olursa olacak olmazsa olmayacak herşey nasip kısmet yiyeceği ekmeği varsa zaten doğar.. bu kez çok rahatım tam tevekkül..
Önceki 2 sinde de 1 ay önceden uykusuz geceler başlamıştı.. demin takvime baktım adetim 9 gün sonra gelecek hiç heyecan yok inşallah hastanede de böyle olurum... RABBİM sonumuzu güzel eylesin inşallah..
Aynı gun test gunumuz insallah hayirli ve guzel haberler alırız ama beklemek cok zor calismiyorum da su anda gunler gecmek bilmiyor.Merhaba arkadaşlar bende 1 temmuzda transfer oldum 13 temmuz test günüm dualarınıza benide ekleyin
Merhaba canım inşallah tutunurlar 2tane 3.gün embriyosu transfer edildi. Kayseride tedavi oldummrb canım Saglıkla tutunsun bebeğin canım tek transfer mi yapıldı?Nerede tedavi görüyosun?
Bende o kadar sabırsızlanıyorum ki evde test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum daha erken biliyorum ama deli gibi merak ediyorumAynı gun test gunumuz insallah hayirli ve guzel haberler alırız ama beklemek cok zor calismiyorum da su anda gunler gecmek bilmiyor.
hayırlı olsun olumlu sonuçlanır inşallah
Amin inşallah rabbin kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınRABBİM sağlık lı hayırlı evlat nasip etsin inşallah.. güzel sonuçlanır inşallah..
erken yapma hic cnm moral bozmaktan baska bisey olmuyorBende o kadar sabırsızlanıyorum ki evde test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum daha erken biliyorum ama deli gibi merak ediyorum
Hadi Allah kolaylık versin arkadaşım inşallah 10 - 12 gün sonra güzel haberini alırızBirazdan transfere giriyorum arkadaşlar dualarınızı bekliyorum
hayirli olsun sonuca az kalmis guzel haberler gelsin insallahSelamün aleyküm arkadaşlar bende Temmuz 3’te transfer oldum 3.gün embriyosu kaliteli dedi doktor biz elimizden geleni yaptık takdir ALLAH’IN dua eder dua beklerim ne olur duanızda unutmayın RABBİM kimsesinin kucağını boş bırakmasın
Amin inşaallah arkadaşımhayirli olsun sonuca az kalmis guzel haberler gelsin insallah
İğneler adetin azalmasına ve biraz erken bitmesine sebep olabiliyor, içiniz rahat olsun.Merhaba, dün itibariyle tedaviye başladım hersey yolunda giderse bu ay içinde sonucu beklemeye geçicez. İğneleri kullanmaya başlayınca dünden beri kanamam azaldı, devam eder diye düşünüyorum ama sizlerde böyle birsey oldu mu?
merhaba hayirli olsun basima gelmedi ama kesilcegini sanmiyorum kanamaninMerhaba, dün itibariyle tedaviye başladım hersey yolunda giderse bu ay içinde sonucu beklemeye geçicez. İğneleri kullanmaya başlayınca dünden beri kanamam azaldı, devam eder diye düşünüyorum ama sizlerde böyle birsey oldu mu?