• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç korkma arkadaşım RABBİM nasip ettiyse olacak inşallah bu kez korkmuyorum nasipten öteye yol yok hayırlısı olsun inşallah hakkımızda.. doğacaksa zaten doğacak biz elimizden geleni yapalım taktir allahın.. kün fe yekün.. dualarım seninle rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat versin Inşallah...
inşallah canım arkadaşım burda o kadar dertleştik sıkıntılar çektik dediğin gibi nasipte varsa olur artık zaten transfer olursa bu sefer hiç evde yatmıcam olcağı varsa her şekilde oluyor

Bugün sürece başladım. folikasit verdiler sadece... 13 ünde kontrole gideceğim. Muhtemeken 20 sinden sonra tranfer olacak. heyecanla o günü bekliyorum

inşallah canım arkadaşım burda o kadar dertleştik sıkıntılar çektik dediğin gibi nasipte varsa olur artık zaten transfer olursa bu sefer hiç evde yatmıcam olcağı varsa her şekilde oluyor

Bende aynı düşünüyorum salacağım kendimi olursa olacak olmazsa olmayacak herşey nasip kısmet yiyeceği ekmeği varsa zaten doğar.. bu kez çok rahatım tam tevekkül..
Önceki 2 sinde de 1 ay önceden uykusuz geceler başlamıştı.. demin takvime baktım adetim 9 gün sonra gelecek hiç heyecan yok inşallah hastanede de böyle olurum... RABBİM sonumuzu güzel eylesin inşallah..

Bende aynı düşünüyorum salacağım kendimi olursa olacak olmazsa olmayacak herşey nasip kısmet yiyeceği ekmeği varsa zaten doğar.. bu kez çok rahatım tam tevekkül..
Önceki 2 sinde de 1 ay önceden uykusuz geceler başlamıştı.. demin takvime baktım adetim 9 gün sonra gelecek hiç heyecan yok inşallah hastanede de böyle olurum... RABBİM sonumuzu güzel eylesin inşallah..
aynen önceden nasıl heyecan yapardım uykularım kaçardı şimdi çok rahatım haftaya olursa transfer olcak ama hiç olcak gibi değil yaşayıp görcez inşallah canım

Aynı gun test gunumuz insallah hayirli ve guzel haberler alırız ama beklemek cok zor calismiyorum da su anda gunler gecmek bilmiyor.
Bende o kadar sabırsızlanıyorum ki evde test yapıp yapmamak arasında gidip geliyorum daha erken biliyorum ama deli gibi merak ediyorum

Selamün aleyküm arkadaşlar bende Temmuz 3’te transfer oldum 3.gün embriyosu kaliteli dedi doktor biz elimizden geleni yaptık takdir ALLAH’IN dua eder dua beklerim ne olur duanızda unutmayın RABBİM kimsesinin kucağını boş bırakmasın 🤲❤️
hayirli olsun sonuca az kalmis guzel haberler gelsin insallah

Merhaba, dün itibariyle tedaviye başladım hersey yolunda giderse bu ay içinde sonucu beklemeye geçicez. İğneleri kullanmaya başlayınca dünden beri kanamam azaldı, devam eder diye düşünüyorum ama sizlerde böyle birsey oldu mu?

Merhaba, dün itibariyle tedaviye başladım hersey yolunda giderse bu ay içinde sonucu beklemeye geçicez. İğneleri kullanmaya başlayınca dünden beri kanamam azaldı, devam eder diye düşünüyorum ama sizlerde böyle birsey oldu mu?
İğneler adetin azalmasına ve biraz erken bitmesine sebep olabiliyor, içiniz rahat olsun.

merhaba hayirli olsun basima gelmedi ama kesilcegini sanmiyorum kanamanin

Merhaba bende de azalma olmuştu iğnelere başlayınca normal bir durum bu korkmayın..

Back