• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Ben de yaşıyorum. Doktora sordum bebeek hareketi mi kasılma mı anlamıyorum dedim. Ultrason da baktı sancı çekmemişsin rahim ağzın kapalı dedi. Benim de son 11 günüm. SALI günü kan tahlillerini vercem ameliyat için
Ayy ne az kalmış seninde canım. Sırayla doğurdukça beni de bi korku alıp veriyo inanki. Allah su gibi akan doğumlar versin inşallah hepimize.

Benim de bugün ilk defa bu kadar kasik kısmına baskı uyguluyor. Ayaktayken çıktı çıkacak gibi aşağıdan 😁 bir de affedersiniz 2 gündür akıntım fena kokuyor anlamadım yarın kontrolümuz var bakalım neler diyecek. Üstüne de sırt ağrım eklendi masaj falan kesmiyor. Yarın cati muayenesi yapar mı acaba merak ediyorum

Benimki sert genelde sırtı poposu dayalı hep bide sivriltiyo sağ tarafı karnım yamuk duruyo çoğu zaman. Artık iyice büyüdü hatta bazen ayak yada diz gibi minik kemiklerini hissediyorum
Aynen canım ben de öyle. Demek ki hepimizde aynı şey olduğuna göre doğal bir sürecin içindeyiz 😍

Arkadaşlar aranızda öğretmen olanlar vardı isim hatırlayamadım kusura bakmayın. 37 hafta dolduğunda rapor istedi mi okulunuz izne ayrılabilir diye. Bana doktor 32 deki yeterli demişti ama müdür yardımcım 37 de alsan iyi olur dedi. Kafam karıştı

Benim de bugün ilk defa bu kadar kasik kısmına baskı uyguluyor. Ayaktayken çıktı çıkacak gibi aşağıdan 😁 bir de affedersiniz 2 gündür akıntım fena kokuyor anlamadım yarın kontrolümuz var bakalım neler diyecek. Üstüne de sırt ağrım eklendi masaj falan kesmiyor. Yarın cati muayenesi yapar mı acaba merak ediyorum
Aşağıya doğru iniyo demekki canım. Sende 37desin demi belki yapar çatı muayenesi. Benim bu h!fta sadece nst var haftaya doğum belli olur dedi muhtemelen çatıya falan bakacak.

Arkadaşlar aranızda öğretmen olanlar vardı isim hatırlayamadım kusura bakmayın. 37 hafta dolduğunda rapor istedi mi okulunuz izne ayrılabilir diye. Bana doktor 32 deki yeterli demişti ama müdür yardımcım 37 de alsan iyi olur dedi. Kafam karıştı
Ben öğretmenim ama herhangi bir şey demedi idarem. İzin raporunda salı günü iznimin başlayacağı yazıyor bence o yeterli. Zaten sisteme de işlediler bir daha ne ugrastiriyorlar insanları

Aşağıya doğru iniyo demekki canım. Sende 37desin demi belki yapar çatı muayenesi. Benim bu h!fta sadece nst var haftaya doğum belli olur dedi muhtemelen çatıya falan bakacak.
Aynen yarın 38 e giriyoruz canım muhtemelen bakacak yarın şimdi hastane çantasıni ayarlıyordum çok geçe bıraktım nedense. Eksik birkaç şey kaldı gecelik ve bebeğe nolur nolmaz sütüm gelmez başta işte kaşık biberon öneriyorlar onu alacağım.

İnşallah eksiğim kalmamıştir. Küçük hurclar aldım bölüm bölüm doldurdum içine çok tatlı oldular

Eklentiler

• IMG_20200119_212925.jpg
    IMG_20200119_212925.jpg
    104,9 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20200119_212918.jpg
    IMG_20200119_212918.jpg
    104,1 KB · Görüntüleme: 25
Ben öğretmenim ama herhangi bir şey demedi idarem. İzin raporunda salı günü iznimin başlayacağı yazıyor bence o yeterli. Zaten sisteme de işlediler bir daha ne ugrastiriyorlar insanları
Evet canım doğum tarihlerimiz aynı benim raporumda da izne başlama tarihi 20 ocak diye yazıyor. Artık değişmiş gerek yokmuş ikinci rapora dedim ama sen yine de garanti olsun diye al dedi😄

İnşallah eksiğim kalmamıştir. Küçük hurclar aldım bölüm bölüm doldurdum içine çok tatlı oldular
Arabada kullanmak için büyük havlu niçin canım? Onu hiç duymamıştım. Bide 20 bebek bezi koydum ben sezeryan sonrası 2 gün kalmıştım hastanede yine öyle olursa o bile yetmez mi acaba diyordum...

Arabada kullanmak için büyük havlu niçin canım? Onu hiç duymamıştım. Bide 20 bebek bezi koydum ben sezeryan sonrası 2 gün kalmıştım hastanede yine öyle olursa o bile yetmez mi acaba diyordum...
Canım ben çok tecrübesizim bir de hastane ile ev arası 1 saat 10dk minimum o yüzden suyum falan gelirse koltuğa sererim dedim 😁 bebek bezi de 16 tane aldım eğer yetmezse eşim gidip alır yakınlardan.

Kızlar doktordan çıktık bebis 3 kilo olmuş her şey yolunda dedi. Çatı muayenesi yaptı öyle korkunç hikayeler anlattılar ki acımasıni bekliyorum tık yok 😁 doktor çok kolay doğum yaparsın yapın müsait dedi ve sıfır acı yahu tedirgin olmaya gerek yokmuş. Haftaya tekrardan kontrole çağırdı bakalım

mrb arkadaşlar 38+1 olduk çok şükür. 2 haftadır alttan muayene ediyorlar doktorum. çıkışta zorluk yasabiliriz demişti bu haftada aynı şeyi söyledi.. çıkıştaki yapının dar olduğunu söyledi.. normal doğum olursa belki makatina zarar verebiliriz dedi.. cuma günü gel sezeryanla alalım dedi.. tüp bebekle hamile kaldım. doktorda riske atmak istemiyor.. zaten başta demişti başkasını 3 zorlarsam seni bir zorlarim diye.
bide 3 gündür ayak ve bacağım şişlik var.. özellikle sağ tarafım daha çok şiş. idrar testi yaptı. test iyi cıktı.( protein falan yok) .
normal doğum istiyordum aslında.. böyle doktor direk cuma günü alalım deyince biraz şaşırdım açıkçası.perşembe tekrar gideceğiz. tekrar muayene olacağım ona göre tekrar konuşalım dedi.
sizce ne yapmalıyım.????

mrb arkadaşlar 38+1 olduk çok şükür. 2 haftadır alttan muayene ediyorlar doktorum. çıkışta zorluk yasabiliriz demişti bu haftada aynı şeyi söyledi.. çıkıştaki yapının dar olduğunu söyledi.. normal doğum olursa belki makatina zarar verebiliriz dedi.. cuma günü gel sezeryanla alalım dedi.. tüp bebekle hamile kaldım. doktorda riske atmak istemiyor.. zaten başta demişti başkasını 3 zorlarsam seni bir zorlarim diye.
bide 3 gündür ayak ve bacağım şişlik var.. özellikle sağ tarafım daha çok şiş. idrar testi yaptı. test iyi cıktı.( protein falan yok) .
normal doğum istiyordum aslında.. böyle doktor direk cuma günü alalım deyince biraz şaşırdım açıkçası.perşembe tekrar gideceğiz. tekrar muayene olacağım ona göre tekrar konuşalım dedi.
sizce ne yapmalıyım.????
Bence mutlaka doktorunu dinle,son dakika catı muayenesi yapıp tamam hersey yolunda,müsait normal dogum yapabilirsin demesigi sürece,sezeryan teklifini yabana atma derim ben.Rabbım kolaylık versinn canımm

Canım ben çok tecrübesizim bir de hastane ile ev arası 1 saat 10dk minimum o yüzden suyum falan gelirse koltuğa sererim dedim 😁 bebek bezi de 16 tane aldım eğer yetmezse eşim gidip alır yakınlardan.
İlahi canım güldürdün beni 😂 Mantıklı ama nolur nolmaz, arabada doğuran da var çünkü hiç belli olmaz. Daha sancı mı ne anlayamıyoruz belki sancı çekiyoruz hızlı açılma olacak sen yap düşündüğünü 😇

sizce ne yapmalıyım.????
Doktor risk durumundan söz edince insan korkuyor canım ne olur ne olmaz diye. Benim de ilk bebeğimde normal doğum istemiştim son ana kadar. Bizim 4.180 kiloydu 38.haftada daha beklese 5 kiloyu bile bulabilirdi, karın çevresi çok geniş olduğu için doğumda bebekte sakatlık olabilir dedi. Sonuçta kafa büyük olunca ilk etapta çıkıp gerisi gelir ya bebeğin, bizim tam tersi olacaktı kaburgaları zarar görüp zedelenecekti...filan derken sezeryan oldu. Nasip canım, inşallah sıkıntı olmasın da sağlıkla doğsun risk analizini doktorun anlatsın için rahatlasın diğer muayenende... 😇

Benim trombositler geçen tahlile göre biraz düşmüş ya endişe edecek derecede değil sınırımız 115 dedi benimki 122 çıkti. Benimki de iri bir bebek olmayacak sanırım maksimum 3500 olur bence. İri olup normal yapamam diye korkuyordum doğrusu bakalım haftaya neler diyecek 💕

Back