2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Kizlar bugun pasamla kontroldeydik. Malesef sarilik değerimiz yukselmis eve gonderdi persembe gelin dusmezse tedaviye baslayalim dedi. Aranizda sarilik konusunda bilgisi tecrubesi olan varmi? Uzuntuden sutum de azaldi. Uyanmiyor da ustelik

M!şallah canım. Bebek baş geliş mi peki. Bide nasıl yaptı ki benimki de yapacak diye tedirginim

Kizlar bugun pasamla kontroldeydik. Malesef sarilik değerimiz yukselmis eve gonderdi persembe gelin dusmezse tedaviye baslayalim dedi. Aranizda sarilik konusunda bilgisi tecrubesi olan varmi? Uzuntuden sutum de azaldi. Uyanmiyor da ustelik
Canım bana şimdiden çok emzir dediler bide gece falan ışığı kapatma gündüz de cam kenaeında hep ışıkta dursun dediler.

Doktorunu dinle canım. Çatın darsa kendini de yavrunu da riske atmanın anlamı yok. Perşembe kontrolunu ol alalım diyosa kabul et bence

M!şallah canım. Bebek baş geliş mi peki. Bide nasıl yaptı ki benimki de yapacak diye tedirginim
3 hafta önce dönmüştü benim bebek canım. Hiç ama hiç acımıyor kasma kendini bana çok rahat doğum yaparsın dedi zaten bebis çok iri olmayacak sanırım maksimum 500 gr daha alır 3 haftada 3500 olur artı eksi vardir tabi.

Benimki en son 3300dü. Şimdi 3500 olmuştur belki geçiktir. Bakalım ne diyecek baktığknda. Bide vajinal ultrasonla mı bakıyo çatıya yoksa farklı bişi mi yapıyo

Benimki en son 3300dü. Şimdi 3500 olmuştur belki geçiktir. Bakalım ne diyecek baktığknda. Bide vajinal ultrasonla mı bakıyo çatıya yoksa farklı bişi mi yapıyo
Önce vajinal kültür için bir alet sokup sıvı aldı enfeksiyon VS var mı diye bakmak için doğum öncesi. Sonra parmakla baktı çatıya

Kızlar ben de bugün kontrole gittim. Tahlilleri yapıldı sıkıntı yok çok şükür. SALI günü saat 9. 00da ameliuata giriyorum inşaallah. Şu anda tam 3 kiloymuş 100 200 gr daha alır heralde bir haftaya. Ufak tefek olacak ama ultrason da tombiş tombiş duruyo yanakları

Çok az kalmış çok heyecanlı ben de psikolojik olarak daha hazır değilim bir hemen çıksın sevelim diyorum bir çıkınca olması ihtimal sorumluluklari düşündükçe yetisebilecek miyim diye endişe ediyorum

Onu kollarına alınca bütün endişlerin yok oluyor canım. Yapabilir miyim acaba dediğin herşeyi yapıyorsun. Sağlıkla gelsinler kavuşalım artık kuzucuklarımıza

Son 1 hafta desene tatlım. Sağlıkla gelsin bebiş. Tam ideal olacak 3-3,5 arası oluyo zaten hep. Wala sizden böyle haberler duydukça bi heyecan basıyo beni de

Kızlar normal dogum oldu evde cektım bütün sıkıntımı 3 gibi girdim doguma 3.40da dogdu tam olarak dün aksamüstüde taburcu oldum.dikişim var dün agrı kesıcımı almamıstm o yüzden dün biraz zor geçti ama onun dısında bir sıkıntım yok,bebişte iyi

Bende Şubat'ta doğum yapicam zaman geçmek bilmiyor adetaaaaa

Arkadaşlar iyi akşamlar. Bugün kontrolüm vardı 37+0 bebegin diğer gelişimleri iyi fakat bacak boyu 3 hafta geriden geliyor doktora nedenki diye sordum bilmiyorum dedi böyle bir cevap olabilirmi ya. Başına böyle bisey gelen oldu mu. Önceki haftalarda da 1 hafta yada 3 4 gün geriden geliyordu ama 3 hafta olmuş aradaki fark.

Ayy ne güzel yaa. Suyun yada doğum nişanın geldi mi öncesinde. Ben hiç bişi hissetmicem normal gelirse evde doğuruvercem gibi hissediyorum. Kaç dikişin var otururken falan zorluyo mu. Bide süt gelyo mu hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…