biz de bebeğin hareketlerini artık dışarıdan bile görebiliyoruz. özellikle yemek yedikten sonra şiddeti artıyor hareketlerininBenim de karnım en ufak bir gaz yapıcı yiyecekte davul gibi oluyor diyorum son haftalar böyle olursa napacaz. Bebisin hareketleri baya baya vurmalı şekillere geçti eşim de net şekilde hissediyor. Kilo alımı nasıl kızlar 25. Haftaya girdim bugün 7 kilo ile devam bundan sonra aşırı almaktan korkuyorum halbuki yeme içmem hamile kalmadan önceki ile aynı hatta daha da az diyebilirim önceden abur cubur yerken şimdi maksimum haftada 2 kere belki ufak bir kek ya da gofret ama yine de almaya devam kiloları
1-2 kiloları okuyunca ben de şok geçiriyorum. Hepimizin yapısı farklı işte. Bende de görüntüde bişi yok, kim görse ay ne güzel hiç kilo almamışsın sırf göbek diyor, ama tartı tam tersini söylüyor.Kızlar ne az kilo almışsınız ben 9 kilo aldımson aylarda 3er 3er gidiyo diyolar. Ayrıca bende bi sırt ağrısı var sormayın kemiklerim acıyo nefes aldıkça gece uykularım hiç yok. Sizlerde de ağrı çeken var mı
benim de sırt ağrım bir de göğüs kafesim ağrıyor özellikle 20nci haftadan itibaren başladı. biraz hareketlenince iyi oluyor ama belli bir süre uzanıp yatınca ağrılar artıyorKızlar ne az kilo almışsınız ben 9 kilo aldımson aylarda 3er 3er gidiyo diyolar. Ayrıca bende bi sırt ağrısı var sormayın kemiklerim acıyo nefes aldıkça gece uykularım hiç yok. Sizlerde de ağrı çeken var mı
Wala basen falan şişti benim. Az yiyeyim diye uğraşıyorum. Son 3 aya az kaldı kasık kısımlarım ağrıyo bebiş büyüdükçe. Bide göbek deliğimde inanılmaz acı var1-2 kiloları okuyunca ben de şok geçiriyorum. Hepimizin yapısı farklı işte. Bende de görüntüde bişi yok, kim görse ay ne güzel hiç kilo almamışsın sırf göbek diyor, ama tartı tam tersini söylüyor.
Öyle bir haldeyim ki çok ilerlemiş hissediyorum herşey, son 3 ay ne olacak diye kara kara düşünüyorum
Benim bh aralar çok arttı. Sırt üstü yatınca ağrımazdı şimdi yatamıyorum. Sağ sol tarafa yatınca da acıyo uyku uyuyamaz oldum inanki.benim de sırt ağrım bir de göğüs kafesim ağrıyor özellikle 20nci haftadan itibaren başladı. biraz hareketlenince iyi oluyor ama belli bir süre uzanıp yatınca ağrılar artıyor
Ben 2günde bir frei öl diye çatlak önleyici yağ kullanıyorum çok şükür.hiç çatlağım yok.Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz? Var mı şimdiden çatlağı oluşan. Ben kakao sabunu yağı ve bebe yağı kullanıyorum şimdi bir tane daha lakap yağı kremine benzer bir şey sipariş ettim korkuyorum valla catlamaktan
lierac ve hindistan cevizi yağını dönüşümlü olarak kullanıyorum canımKızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz? Var mı şimdiden çatlağı oluşan. Ben kakao sabunu yağı ve bebe yağı kullanıyorum şimdi bir tane daha lakap yağı kremine benzer bir şey sipariş ettim korkuyorum valla catlamaktan
Ben dün 2. Dozunu vuruldum yani 24. Haftada. 1. Doz da 20. Haftada olmuştum. Şimdi bu ay sonuna kadar grip aşısını yaptır dedi doktor zar zor bulduk bulunduğum yerde onu vurduracamTetanoz aşısı ne zaman oldunuz kızlar
23.haftada oldum ben. Birde gebe kaldığım ay bilmeden olmhştum o yüzden 2.dozu yaptırmıcamTetanoz aşısı ne zaman oldunuz kızlar
Canım sen onu sor kesinlikle. Doktorun net bişi söylerBenim gebeliği biraz riskli 9.haftadan beri yatıyorum kanamalarım oluyor, bazı yerlerde tetanoz aşısı riskli gebeliklerde yapılmıyor diye okudum kafam karıştı, doktorum da bişey demedi
20nci haftada oldumTetanoz aşısı ne zaman oldunuz kızlar
Geçmiş olsun canım. Bana da geldi atom çayı acı çorba bide mandalinayla atlattım ama gel gelelim öksürük kaldı. Bide bol bol yat ki dinlenmeye ihtiyacı oluyo insanınKızlar fena grip oldum ilaç alamamak ne kadar kötüymüş. Sizler de bu geçiş döneminde dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?