- 20 Ağustos 2019
- 32
- 15
- 8
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canim inşallah olumsuz bir durum oluşturmaz.Kızlar suyum fazlaymış. Doktor şekerden şüphekendi. Ben düzenli olarak ölçüyorum fakat şekerim normal. Neden olabilir aranızda yaşayan var mı böyle bir durumu.
Canım bende 24+3teyim doktoruma sordum normalmiş bebeğin konumuyla alakalı dedi, günde 10 hareket hissedersen en az normal demiştiKızlar ben 24+2yim bugün. Benim haftamda hareketleriniz nasıldı?
Kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum ama sanki geçtiğimiz hafta daha sert ve daha çok hareket ediyordu. Şimdi azaldı.
Bugün kaldığı yerden devam etti maşallah. İçten içten dövüyor çok teşekkür ederim cevabın için canımCanım bende 24+3teyim doktoruma sordum normalmiş bebeğin konumuyla alakalı dedi, günde 10 hareket hissedersen en az normal demişti
Canım bende de oluyor hafif hafif kabarcık şeklinde. Sebebini bilmiyorum kaşıntı yapıyor. Yediğim birşey dokunuyor heralde ama yine de cildiyeye gitmeyi düşünüyorum. Benim kollarımda boynumda ve saç diplerinde oluyor böyle hafifçe kaşınıp sonra geçiyor kabarcıklar ve kızarıklar seninde böyle mi oluyor.İyi akşamlar kızlar. Benim boynumda kollarımda bazen de bacaklarimda kaşıntıyla beraber sinek ısırığı gibi biseyler çıkıyor. 2 gün sonra falan geçiyor. Sizde bu durumda olan ve sebebini bilen varmı
Evet canım tam da boyle oluyor sac diplerimde kollarimda boynumda cok fazla. Kontrole gittim ben doktoruma söyledim hamilelikle bebekle ilgili bir durum değil dedi. Muhtemelen biseye alerjin var ama doğumdan sonra hallet ilaç kullanamazsın dedi. Kaşınan yerlere bephantol kullan dedi bana. Geçmiş olsun seninde korkulacak birşey değildir inşallahCanım bende de oluyor hafif hafif kabarcık şeklinde. Sebebini bilmiyorum kaşıntı yapıyor. Yediğim birşey dokunuyor heralde ama yine de cildiyeye gitmeyi düşünüyorum. Benim kollarımda boynumda ve saç diplerinde oluyor böyle hafifçe kaşınıp sonra geçiyor kabarcıklar ve kızarıklar seninde böyle mi oluyor.
İyi canım sevindim en azından önemli birşey değildir inşallah ama ben yinede cilt doktoruna görünmek istiyorum.Evet canım tam da boyle oluyor sac diplerimde kollarimda boynumda cok fazla. Kontrole gittim ben doktoruma söyledim hamilelikle bebekle ilgili bir durum değil dedi. Muhtemelen biseye alerjin var ama doğumdan sonra hallet ilaç kullanamazsın dedi. Kaşınan yerlere bephantol kullan dedi bana. Geçmiş olsun seninde korkulacak birşey değildir inşallah
Kızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bu ara benim ciddi uyku problemim var. Yatamıyorum sırtım yanlarım tüm kemiklerim ağrıyo. 1 saat uyuyup kalkıp biraz gezinip sonra yine yatıyorum. Tam uykumu almayınca sersemlik baş ağrısı da var tabi. 7.ay böyleyse 9u hiç düşünemiyorum
Ayniyim ben de... sırt agrisina cati agrisi da eklendi. Nefes darligi da ayri bi zorluyor. Bianda cok kilo aldim, ondan midir bilemedim Haftaya kontrolumuz var, sabirsizlikla bekliyorum... kilomuz biraz düşüktü, umarim toparlamisizdir. Bir de nst ye ne zaman baslaniyo kizlar? Ikinci gebeligim olmasiha ragmen hatirlayamiyom
canım ben de doktora dert yandığımda kalsiyum ve magnezyum verdi. Gerçekten ağrılarımın büyük kısmını geçirdi. Bilmiyorum kullanıyor musun ama belki vücudunun ihtiyacı vardır. gece ağrılarına da çok iyi geldi ve rahat uyutuyorKızlar nasıl gidiyor hamilelik. Bu ara benim ciddi uyku problemim var. Yatamıyorum sırtım yanlarım tüm kemiklerim ağrıyo. 1 saat uyuyup kalkıp biraz gezinip sonra yine yatıyorum. Tam uykumu almayınca sersemlik baş ağrısı da var tabi. 7.ay böyleyse 9u hiç düşünemiyorum
süt bende de aşırı şişkinlik yapıyor canım hatta içtiğim geceler uyuyamıyordum o yüzden yoğurt yemeyi tercih ediyorum ben deBenim uykuda problem yok ama gün içinde yorulduğumdan özellikle akşamları şişlik çok hissediyorum kızlar ayaklar fena davul gibi oluyor. Bir de süt ve gaz yapan yiyecekler tüketince göbeğim ağzıma geliyor akşamdan uyuyana kadar. Valla benim de kilo gün geçtikçe çıkıyor 9 kilo ile 28. Haftaya girdik inşallah 15le bitiririm maksimum. Aşırı gereksiz şey de tüketmiyorum neden böyle şiştim anlamadım
Bi vitamin kullanıyorum canım içinde magnezyum var doktor ilave olarak vermedi başka bişi. Hatta vitamini de her gün değil 2 günde 1e düşürdü bebek iri doğacak diye.canım ben de doktora dert yandığımda kalsiyum ve magnezyum verdi. Gerçekten ağrılarımın büyük kısmını geçirdi. Bilmiyorum kullanıyor musun ama belki vücudunun ihtiyacı vardır. gece ağrılarına da çok iyi geldi ve rahat uyutuyor
Bebekte büyüyo canım baskı yapıyo galiba. Bebek ne kadardı en son. 24te benim 760 gramdı doktor bana diyet verdi bebek iri olacak diye. Bizimki de biraz hızlı gidiyo galiba