• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Çok az sürmüş canım. 45 dakika kadar sürüyor halbuki. Neyseki sorun yok sağlıklı maşallah. Artık büyüyo bebişlerimiz. Benim göbeğim baya çıktı kaşınıyo. Geceleri zor uyuyorum nefesim yetmiyo gibi geliyo.
Valla benim de 2 haftadır falan belirgin canım 6 kilo falan aldım. Yağlarını sürmeyi ihmal etme catlamayasin. Bebis sağlıklı, gelişimi de gayet güzel dedi Kasımin başında şeker testi var onu bekleyecem bakalım

Çok az sürmüş canım. 45 dakika kadar sürüyor halbuki. Neyseki sorun yok sağlıklı maşallah. Artık büyüyo bebişlerimiz. Benim göbeğim baya çıktı kaşınıyo. Geceleri zor uyuyorum nefesim yetmiyo gibi geliyo.
Nefes problemini bende yaşıyorum son birkaç haftadır, bebek büyüdükçe baskı yapıyor sanırım... Hiç acıkmıyorum mideme de mi baskı yapıyor anlamadım. Haftası ileri gidiyordu ama haftasıyla uyumlu çıktı son kontrollerimde, bi sıkıntı olmasından korkuyorum bu aralar niye birden geriledi diye onu taktım kafama... 🥺😢

Nefes problemini bende yaşıyorum son birkaç haftadır, bebek büyüdükçe baskı yapıyor sanırım... Hiç acıkmıyorum mideme de mi baskı yapıyor anlamadım. Haftası ileri gidiyordu ama haftasıyla uyumlu çıktı son kontrollerimde, bi sıkıntı olmasından korkuyorum bu aralar niye birden geriledi diye onu taktım kafama... 🥺😢
Acıkmıyo musun. Ben doymak bilmiyorum. Son kontrolde boyu kilosu ne kadar çıktı canım

En son ayrıntılı ultrasona girdim ama tek kelime etmedi 21+5 dedi bitek halbuki tam 22deydi. Normal görünüyor, sonuçları 2 saat sonra doktorunuzdan alın dedi, çok hastayım diye bekleyemedik artık, bidahaki muayenede sorarım dedim.😢

Hiç acıkmıyorum ama sabah, öğle, akşam 3 öğün yiyorum zorla az az. Resmen açlık hissi gelmeden öylesine yiyorum o da şişkinlik yapıyor hep şiş hissediyorum kendimi, nefes almaya bile yer kalmıyor neredeyse... 🥺

Hiç acıkmıyorum ama sabah, öğle, akşam 3 öğün yiyorum zorla az az. Resmen açlık hissi gelmeden öylesine yiyorum o da şişkinlik yapıyor hep şiş hissediyorum kendimi, nefes almaya bile yer kalmıyor neredeyse... 🥺
Bi sonraki kontrolde sor canım. Zaten zayıfsa falan doktorun söyler. Sen muz kaşar.peyniri falan ye onlar bebeğe kilo aldırıyomuş

Bi sonraki kontrolde sor canım. Zaten zayıfsa falan doktorun söyler. Sen muz kaşar.peyniri falan ye onlar bebeğe kilo aldırıyomuş
İlk kızım 4kilo 180gram doğmuştu aslında ama ondayken çok yemek yerdim 2 tabak filan, şimdi yiyemiyorum çok porsiyonum az az oluyor ve tıkabasa doymuş hissediyorum ondan mı acaba dedim ama muz yiyeyim bari mümkün olduğunca, sağol canım 💗

Arkadaşlar ben hareketleri kasığımda hissediyorum arada göbek çevresine tekme atıyor, sizde nasıl? Birde sol tarafa yatarken sağ karın boşluğumda ağrı oluyor bazen, arada böyle ağrılarını oluyor mu

Arkadaşlar ben hareketleri kasığımda hissediyorum arada göbek çevresine tekme atıyor, sizde nasıl? Birde sol tarafa yatarken sağ karın boşluğumda ağrı oluyor bazen, arada böyle ağrılarını oluyor mu
Benim de oluyor arada canım. Hareketlerin belli bir yeri yok, maşallah kızım kick bokscu gibi😂

Kızlar nasılsınız. Bugün bi doz tetanoz aşısı oldum. Kan tahlilim yapıldı. Kanım 9 çıktı. Kalsiyum depolarım boşalmış. Sizlerin nasıl

Kızlar nasılsınız. Bugün bi doz tetanoz aşısı oldum. Kan tahlilim yapıldı. Kanım 9 çıktı. Kalsiyum depolarım boşalmış. Sizlerin nasıl
Ben de geçen hafta oldum aşıyı. Bu benim 3. Bebeğim. Ama gece krampları Çok erken basladı her gece uykuda mutlaka oluyor. Bu da demek oluyor magnezyum kalsiyum eksiğim var. Hiç süt içemiyorum normalde de. Yogurt falan yiyorum ama yeterli olmuyor demekki. Bebekler kendi ihtiyacını bizden karşılıyor zaten ama kendimiz için depo yapmamız lazım. Ben hiç dikkat edemiyorum beslenmeme malesef

Ben de geçen hafta oldum aşıyı. Bu benim 3. Bebeğim. Ama gece krampları Çok erken basladı her gece uykuda mutlaka oluyor. Bu da demek oluyor magnezyum kalsiyum eksiğim var. Hiç süt içemiyorum normalde de. Yogurt falan yiyorum ama yeterli olmuyor demekki. Bebekler kendi ihtiyacını bizden karşılıyor zaten ama kendimiz için depo yapmamız lazım. Ben hiç dikkat edemiyorum beslenmeme malesef
Bende süt içmiyorum. Ama kan problem olacak gibi biraz daha düşerse gebelik riskli olacak dedi. O nasıl artacak hiç bilmiyorum

Ben de 10 gün önce tahlil yaptırdım sanırım demirim kanım yükselmiş şükür. Ben peyniri fazla tüketiyorum inşallah kalsiyum sıkıntılı çıkmaz. Bu aralar bebisin alışverişine sardım ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz

Kizlar son bir haftadir acaip kalp carpjntisi yasiyorum ve cok hirpalayan bir nefes darligi.... oyle ki bugun tansiyonum cok dusmus bayginlik haddesine kadar geldim, gozlerim karardi. Aslinda demir ilaci ve multivitamin de kullaniyorum ama neden bu kadar hirpalayici oldu bilemedim.Sizin de bu kadar yorucu hal aldi mi? Yarin kontrolum var ve seker yuklemesi... Dualarinizi beklerim♥️

Ben de 10 gün önce tahlil yaptırdım sanırım demirim kanım yükselmiş şükür. Ben peyniri fazla tüketiyorum inşallah kalsiyum sıkıntılı çıkmaz. Bu aralar bebisin alışverişine sardım ihtiyaçları tamamlamaya çalışıyoruz
Ne güzel canım kalsiyumun zararı olmaz. Benim tüm değerler düşük seviyede. Ya alışveriş mükemme ben bitirdim sayılır artık en tatlı anlar inanki insan her gördüğünü alıyo

Kizlar son bir haftadir acaip kalp carpjntisi yasiyorum ve cok hirpalayan bir nefes darligi.... oyle ki bugun tansiyonum cok dusmus bayginlik haddesine kadar geldim, gozlerim karardi. Aslinda demir ilaci ve multivitamin de kullaniyorum ama neden bu kadar hirpalayici oldu bilemedim.Sizin de bu kadar yorucu hal aldi mi? Yarin kontrolum var ve seker yuklemesi... Dualarinizi beklerim♥
benim de dün ciddi bir tansiyon düşüklüğüm oldu ayrıca karnımın içi o kadar geriliyorki sanırım bebek büyüdükçe genişlemeye çalışıyor. sanki ipler var o ipleri geriyorlar gibi bir ağrı oluyor.

Back