• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

Benim daha bitmedi bulantılarım ama öğleden sonra 2 3 gibi başlardı, artık daha geç başlıyor. 5i 6yı buluyo nerdeyse. Bazı günler hiç olmuyor ama çoğunlukla hala devam ediyor 😢
Seninle aynı şikayetlerimiz doğumum uz da aynı gözüküyor evet nedense 5 6 civarı yoğunlaşıyor erken kalkıyorum zaten sabah bulantım olmuyor genelde kahvaltı sonrası başlıyor ama hergün değil baya azaldı şükür bu arada bulantım azaldıkça iştahım arttı🙄

Benim daha bitmedi bulantılarım ama öğleden sonra 2 3 gibi başlardı, artık daha geç başlıyor. 5i 6yı buluyo nerdeyse. Bazı günler hiç olmuyor ama çoğunlukla hala devam ediyor 😢
Doktora en son ne zaman gittin ve tekrar ne zaman gideceksin benim d3 ve b12 eksikliğim var folik asit bitti onlar için vitamine başladım

Doktora en son ne zaman gittin ve tekrar ne zaman gideceksin benim d3 ve b12 eksikliğim var folik asit bitti onlar için vitamine başladım
Ben doktora bugün gittim canım, kan tahlili filan yapıldı duruma göre bugün yarın sonuç gösteririm de bakarlar bidaha duruma. Bebişim gayet iyi maşallah ultrasonda ellerini ayaklarını oynattı kıpır kıpırdı 🤗 sadece folik asit kullanıyorum ama içinde takviye vitaminler vardı benim kullandığımın. Değerlerim iyi çıkar belki başka bir şey vermez ama bilemiyorum tabii... Bulantılar da aynen öğlen yemeğinden sonra hissettiriyor kendini ve artarak devam ediyor. Bi an önce bitse iyi olacak. Koku hassasiyeti mahvediyor beni, parfüm kokusuna tahammül edemiyorum hiç 🥺

Ben doktora bugün gittim canım, kan tahlili filan yapıldı duruma göre bugün yarın sonuç gösteririm de bakarlar bidaha duruma. Bebişim gayet iyi maşallah ultrasonda ellerini ayaklarını oynattı kıpır kıpırdı 🤗 sadece folik asit kullanıyorum ama içinde takviye vitaminler vardı benim kullandığımın. Değerlerim iyi çıkar belki başka bir şey vermez ama bilemiyorum tabii... Bulantılar da aynen öğlen yemeğinden sonra hissettiriyor kendini ve artarak devam ediyor. Bi an önce bitse iyi olacak. Koku hassasiyeti mahvediyor beni, parfüm kokusuna tahammül edemiyorum hiç 🥺
Neden kan verdin ikili test için mi

Merhaba kızlar nasilsiniz 8+2gunlugum haftaya bugün detaylı ultrasano gireceğim 9+2de akcigerine felan baktiralim dedi siz ne vakit baktirdiniz acaba bizmi erkn baktiriyor anlamadım bugün kalp atışını duydum kuzumun 💕 🤗 içim rahatladı

Arkadaşlar doktor beni 1.5 ay sonra çağırdı yani bebek 12 haftalıkken gelirsin dedi, sizleri ne zaman çağırdı yada ne zamanlar gidilmeli bilgisi olan var mı?
Sorun yok canım beni de 12 haftalık olduğumda ikili test için çağırdı kalp atışını duyduktan sonra genelde bir ay sonra çağırıyorlar tekrar bizde 9 haftalık olduk bizim kontrole üç hafta kaldı zaman hızlı geçiyor :anneadayı::KK200:

Merhaba kızlar,
Dün çok çok açık renk pembe bir lekelenmem oldu yazlıkta olduğumuz için en yakın hastaneye gidin dedi kendi doktorumuz bebeğimin kalp atışlarını duyamadılar 😔 daha sonra kahverengi akıntım oldu, doktorum bir de eğitim ve araştırma hastanesine yönlendirdi kesem gözüküyor fakat orada da maalesef kalp atışlarını duyamadıklarını söylediler.
9.30da kendi doktorumla randevum var bugün, çok kötüyüm. Bu benim ilk gebeliğim😔 ne diyeceğimi bilemiyorum. Hiçbir belirtim bir farklılığım yoktu hala anlayabilmiş değilim.

Allah sabırlar versin... Benim de pazartesi çok açık kahverengi lekelenme oldu, doktora gitiğimizde kalbinin durduğunu söyledi. Çok üzücü bir durum:( Allah bir daha böyle acı yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yeniden inşallah bize.

Allah sabırlar versin... Benim de pazartesi çok açık kahverengi lekelenme oldu, doktora gitiğimizde kalbinin durduğunu söyledi. Çok üzücü bir durum:KK43: Allah bir daha böyle acı yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yeniden inşallah bize.
Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Rabbim daha beter acılar yaşatmasın inşallah. 🤲

Çok geçmiş olsun Rabbim en
Allah sabırlar versin... Benim de pazartesi çok açık kahverengi lekelenme oldu, doktora gitiğimizde kalbinin durduğunu söyledi. Çok üzücü bir durum:KK43: Allah bir daha böyle acı yaşatmasın, sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin yeniden inşallah bize.
Rabbim size sabır güç versin inşallah vakti zamanı gelince tez vakitde hayırlı zaman da kucağımızı doldursun Rabbim

Maalesef çok üzücü evet☹️ Rabbim inşallah bir daha hamile kalmayı nasip eder bizlere. Sabırlı olun, sakin olun. Zamanla daha kabul ediyor insan.

Ikili tarama yaptiran arkadaslar acaba ense kalinligi kac cikti sizinkiler? Ben de dün kontrole gittim 1.75 cikti. Doktor muayenede sorun yok dedi ama tedirginlik iste :(

Mrb hanımlar . Bende şubat 2020 annesi olacağım nasipse . Size sormak istediğim bulantılarla aranız nasıl . Bulantı ilacı kullanıyor musunuz . Ben bu konuda çok sıkıntılıyım . Benim gbi olan var mi merak ediyorum

11.haftada karnı hemen belirgin bir şekilde şişen var mı aranızda? Ben bu zamana kadar 1 kilo aldım ki o da bir düşüyor bi çıkıyor. Yüzümde filan kilo belirtisi yok ya da başka bir yerimde. Ama karnım öyle bir şiş ki dokununca sert ve dolgun, yanlardan çökük ortası top gibi resmen. Böyle hemen belirginleşen var mı çok merak ettim? 🤔

Mrb hanımlar . Bende şubat 2020 annesi olacağım nasipse . Size sormak istediğim bulantılarla aranız nasıl . Bulantı ilacı kullanıyor musunuz . Ben bu konuda çok sıkıntılıyım . Benim gbi olan var mi merak ediyorum
Ben varım mide bulantısı saati belli değil kusma yok inceden bir bulantı erkek parfümü ve sigara kokusuna hassasiyetim var zencefil ile geçiştiriyorum ilaç kullanmıyorum

11.haftada karnı hemen belirgin bir şekilde şişen var mı aranızda? Ben bu zamana kadar 1 kilo aldım ki o da bir düşüyor bi çıkıyor. Yüzümde filan kilo belirtisi yok ya da başka bir yerimde. Ama karnım öyle bir şiş ki dokununca sert ve dolgun, yanlardan çökük ortası top gibi resmen. Böyle hemen belirginleşen var mı çok merak ettim? 🤔
6 aylık hamile gibiyim bazen iniyor özellikle sabahları yemek yedikten sonra şişmye başlıyor gaz sıkıntım var sağda solda değil ortada top gibi sivri karnım

6 aylık hamile gibiyim bazen iniyor özellikle sabahları yemek yedikten sonra şişmye başlıyor gaz sıkıntım var sağda solda değil ortada top gibi sivri karnım
Canım ben de şimdi onu araştırıyorum. Bebek daha yukarıda değil tamam biliyorum ama sabah kalkıp mesanemi boşaltıp afedersin büyük tuvaletimi yapınca dahi o karın aynı duruyor şiş şiş. Hani gaz da olmuyor o saatlerde biliyorum, e aldığım 1 kiloda o kadar şişiremeyeceğine göre geriye bir tek şey kalıyor o da bebişim 😂🤭🤗

Back