• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Şubat Ayı Doğum Yapacak Anneler👶

kızlarrr nasılsınız keyifler nasıl.
ben kusmaktan bitap düşmüş şekildeyim.
bir de sorum olacak. hamilelik sizlerde uyku yaptı mı ben kafamı kaldıramıyorum.
Canım inşallah en kısa sürede geçer, ben çok korkuyorum kusmaktan. Bende halsizlik var uyku halleri var, bide midem rahatsız doğru dürüst birşey yiyemiyorum.

Canım inşallah en kısa sürede geçer, ben çok korkuyorum kusmaktan. Bende halsizlik var uyku halleri var, bide midem rahatsız doğru dürüst birşey yiyemiyorum.
kusmak berbat bişi. işyerindeyim bide. elimde poşetle öğüre öğüre gün geçiriyom. tüm kokulara hassaslaştım. yemek görünce bile öğrüntü tutuyo. benim annem 4.aya kadar kusmuş bana benzediysen sende kusarsın diyo

kusmak berbat bişi. işyerindeyim bide. elimde poşetle öğüre öğüre gün geçiriyom. tüm kokulara hassaslaştım. yemek görünce bile öğrüntü tutuyo. benim annem 4.aya kadar kusmuş bana benzediysen sende kusarsın diyo
Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok zor bir durum. İş yerinde izine ayrılma şansın yok mu bu halde zaten zor çalışırsın. Ben 20 günlük izne ayrıldım.

Allah yardımcın olsun canım, gerçekten çok zor bir durum. İş yerinde izine ayrılma şansın yok mu bu halde zaten zor çalışırsın. Ben 20 günlük izne ayrıldım.
benim herşey çok üst üste geldi canım. evlenirken işi bıraktım evliliğin ilk aylarını evde geçirdim. mayısta ev aldık işe girdim pat diye bebekte geldi izin durumum yok şimdi. ya yine bırakıcam ya da devam yani

benim herşey çok üst üste geldi canım. evlenirken işi bıraktım evliliğin ilk aylarını evde geçirdim. mayısta ev aldık işe girdim pat diye bebekte geldi izin durumum yok şimdi. ya yine bırakıcam ya da devam yani
Anladım canım, inşallah hafifler de rahatsızlığın devam edersin işine.

Canım seni erken hamilelik grubundan hatırlıyorum, senin adına çok sevindim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler herşey, demek ki aynı zamanlar da gebe kalacakmışız nasip işte 🥰😊
Evet kuzum aylarca orda hep yazdık 😂Şimdi yolun başındayız Rabbim’in mucizesi inşallah kucağımıza almak ta nasip olur senin sat ne zamandı son kuzum🙏🏻

Son düzenleme:
Evet kuzum aylarca orda hep yazdık 😂Şimdi yolun balındayız Rabbim’in mucizesi inşallah kucağımıza almak ta nasip olur senin sat ne zamandı son kuzum🙏🏻
Canım ben satı hatırlamıyorum ama geçen hafta doktora gittiğim de 6 haftalık hamile olduğumu söylemişti. Bu hafta da 7. haftaya giriş yaptım canım. Tahmini Doğum zamanı şubatın başı gibi görünüyor canım.

Canım ben satı hatırlamıyorum ama geçen hafta doktora gittiğim de 6 haftalık hamile olduğumu söylemişti. Bu hafta da 7. haftaya giriş yaptım canım. Tahmini Doğum zamanı şubatın başı gibi görünüyor canım.
Anladım canım aman sağlıkla gelsinlerde 🙏🏻 benim daha erken belki ama ben Perşembe gidicem en azından bilgilendirir beni💕

Bende de uyku yerine tam tersi daha dinç uyanıyorum erkenden 😀 kusma ve halsizlik daha başlamadı şükür inşallah böyle gider. MeyveYi, kuruyemişi, sütü ve yumurtayı ihmal etmemeye çalışın kızlar benim de en çok korktuğum şey aşırı kilo alır miyim bir de çok lekelenir miyim 😀 bu ikisi psikolojimi bozuyor

Bende de uyku yerine tam tersi daha dinç uyanıyorum erkenden 😀 kusma ve halsizlik daha başlamadı şükür inşallah böyle gider. MeyveYi, kuruyemişi, sütü ve yumurtayı ihmal etmemeye çalışın kızlar benim de en çok korktuğum şey aşırı kilo alır miyim bir de çok lekelenir miyim 😀 bu ikisi psikolojimi bozuyor
geceleri süt ve folik asitim var meyve de yiyorum ama onun dışında hiç bişi yemiyorum. benim zaten çillerim var inşallah daha fazlası olmaz

Kızlar ben de an itibariyle kusma faslına geçtim, ama kustuktan sonra midem biraz rahatladı sanki zaten birşey yiyememiştim şuan sanki birşeyler yiyebilirim gibi. 😊

Benim bulantılarım ve baş dönmelerim hat safhada ama kusmuyorum hiç. Belki kusabilsem rahatlıcam ama yok yanında ek olarak sürekli şişkinliğim var ve geğirme nedir bilmezdim inanılmaz boyutlara ulaştım o konuda da. Ben ben olmaktan çıktım yani resmen, inşallah geçiş dönemidir bu ve bir an önce geçer. Hep bi yılmış halde mutsuz geziyorum ortalıkta, çünkü hiç bir şeyden keyif alamıyorum. 😔

Back