- 28 Şubat 2019
- 113
- 60
- 28
- 41
- Konu Sahibi Gebelikaski
-
benim de 6 ocak akinti falan yok belirtisiz 3.gün bi kere midem bulandı onu ilaca bağladım bide 2 defa gecevuykuda sağa dola dönerken kasıkta çekilme oldu bunlarda belirtimi bilmiyorumCanim ayni gün transferimiz olmuşevet bende de oluyor ama merak etme kullandığımız ilaçlardan ötürü oluyor insallah ikimiz de bebislerimizin güzel haberlerini veririz
Ayy bir birimize çok dua edelim.Cumartesi inşallah hayırlı haberler verelim birbirimizeayy benim de 8.günüm cumartesi ay allahım bakalım nolcak
amin amin insallahAyy bir birimize çok dua edelim.Cumartesi inşallah hayırlı haberler verelim birbirimize
Canim dayancaksn en azından cumaya kadar tamammı bisey kalmadi. Gectimi öksürügünSüpersin canım benim hayırlı olsun.Değerin daha da katlansın inşallah.Çok iyi bak kendine de bebişe de.
İnşallah dayanabilsem keşke.Öksürük de geçmedi gerçekten bu halde tutarsa mucize olurCanim dayancaksn en azından cumaya kadar tamammı bisey kalmadi. Gectimi öksürügün
Kuzum yapmadgm sey kalmadı diyorum hala benimle inan alakasi yokmus rahim apayri bi dünya 2.gün egilip sacimi yikadm karnim nasil kasılıyo ıkınıyorum gibi yarıdada bırakamadm dedim gjtti bu cocuk.ama öyle olmuyomus cumartesi dimi test gününİnşallah dayanabilsem keşke.Öksürük de geçmedi gerçekten bu halde tutarsa mucize olur
Hatika bi haber Masallah cnm Allah nazardan saklasin
Ahh canım tam umutsuzlanıyorum sen beni bidaha ayağa kaldırıyorsun.Evet canım cumartesi.Eşimde artık heyecan kalmadı hastasın zaten tutmaz diyor.Perşembe yap da kurtulalım diyor.Nasibimiz de ne varsa o olacak ister perşembe ister cumartesiKuzum yapmadgm sey kalmadı diyorum hala benimle inan alakasi yokmus rahim apayri bi dünya 2.gün egilip sacimi yikadm karnim nasil kasılıyo ıkınıyorum gibi yarıdada bırakamadm dedim gjtti bu cocuk.ama öyle olmuyomus cumartesi dimi test günün
Cok tesekkür ederm rabbim hepimize yaşatck bu duyguyu .sadece sabırHatika bi haber Masallah cnm Allah nazardan saklasin
Banada eşim dedi tutmadı zaten bosver rahat haraket et diyodu cnkü kıpır kıpır ne yattım ne oturdum. Kuzum sakın çıkmaz bak düşünki deger 20cikti yetcekmi hayir düşük bi deger cünkü zaten 10.gün test günün cok erken. En azindan cuma yap kız ne kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bittiAhh canım tam umutsuzlanıyorum sen beni bidaha ayağa kaldırıyorsun.Evet canım cumartesi.Eşimde artık heyecan kalmadı hastasın zaten tutmaz diyor.Perşembe yap da kurtulalım diyor.Nasibimiz de ne varsa o olacak ister perşembe ister cumartesi
Ultrasonda iltihaplanma nasıl gözükms anlamadim ayrica nerde iltihap varmis. Bi problem olcagni sanmıyrumMerhaba arkadaşlar perşembe yumurta toplama olacağım fakat ultrasona bugun girdikten sonra doktor iltihaplanma var dedi ve antibiyotik verdi doktora dedim ki perşembe veya cuma günü anestezi alacağım bir problem olur mu dedim hayır olmaz merak etme dedi böyle bisey yaşayan var mı?
Evet canimbelirti benimde hep uyurken rahmim cekildi hep gerinmek istedim. Pozitif sonucumbenim de 6 ocak akinti falan yok belirtisiz 3.gün bi kere midem bulandı onu ilaca bağladım bide 2 defa gecevuykuda sağa dola dönerken kasıkta çekilme oldu bunlarda belirtimi bilmiyorum
Cok tesekkür ederm allahim daha fazlasni size versinTebrikler canım gebeliğin çok güzel devam etsin inşallah. Kendine bebişine çok dikkat et
Allahim elini açıp dua eden kimseyi kirmasin rabbim cok büyük. Tesekkür edermHayırlısı olsun canımm çok sevindimm❤ Maşallah allah bize de nasip eder inşallaj bu sevinci
Koku var dedi ve adet sonrasında sürekli ultrasona girdim kanaman gelmiş dedi doktor ultrasona bakarken arada bu şekilde adet bitince oluyor mu dedi bende evet oluyor dedimUltrasonda iltihaplanma nasıl gözükms anlamadim ayrica nerde iltihap varmis. Bi problem olcagni sanmıyrum
Canim enfeksyon rahimin girisinde. Opuyla bi alakası yokki. Yumurtana igneyle gircek alcak. Ara kanamada olabilir oda etkilemez hic korkma bu olanlar rahim grişinde.doktorun işi yumurtalıklardaKoku var dedi ve adet sonrasında sürekli ultrasona girdim kanaman gelmiş dedi doktor ultrasona bakarken arada bu şekilde adet bitince oluyor mu dedi bende evet oluyor dedim
Napsınlar onlar bizden stresli.Bana teselli vereceğine ben ona veriyorum.Canım bu progestan fitili kullandıktan sonra hiç uzanıyor muydun.Yoksa onu da mı crino jel gibi kullandıktan sonra hareket etmeliyiz bilen var mı kızlarBanada eşim dedi tutmadı zaten bosver rahat haraket et diyodu cnkü kıpır kıpır ne yattım ne oturdum. Kuzum sakın çıkmaz bak düşünki deger 20cikti yetcekmi hayir düşük bi deger cünkü zaten 10.gün test günün cok erken. En azindan cuma yap kız ne kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bitti
Tatlım benim progestrn fitilden kastım crino jeldi ya benim öyle bi fitilim yokkiNapsınlar onlar bizden stresli.Bana teselli vereceğine ben ona veriyorum.Canım bu progestan fitili kullandıktan sonra hiç uzanıyor muydun.Yoksa onu da mı crino jel gibi kullandıktan sonra hareket etmeliyiz bilen var mı kızlar
Aminn canım çok dua et bize deCok tesekkür ederm allahim daha fazlasni size versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?