2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Canim ayni gün transferimiz olmuş evet bende de oluyor ama merak etme kullandığımız ilaçlardan ötürü oluyor insallah ikimiz de bebislerimizin güzel haberlerini veririz
benim de 6 ocak akinti falan yok belirtisiz 3.gün bi kere midem bulandı onu ilaca bağladım bide 2 defa gecevuykuda sağa dola dönerken kasıkta çekilme oldu bunlarda belirtimi bilmiyorum

İnşallah dayanabilsem keşke.Öksürük de geçmedi gerçekten bu halde tutarsa mucize olur
Kuzum yapmadgm sey kalmadı diyorum hala benimle inan alakasi yokmus rahim apayri bi dünya 2.gün egilip sacimi yikadm karnim nasil kasılıyo ıkınıyorum gibi yarıdada bırakamadm dedim gjtti bu cocuk.ama öyle olmuyomus cumartesi dimi test günün

Ahh canım tam umutsuzlanıyorum sen beni bidaha ayağa kaldırıyorsun.Evet canım cumartesi.Eşimde artık heyecan kalmadı hastasın zaten tutmaz diyor.Perşembe yap da kurtulalım diyor.Nasibimiz de ne varsa o olacak ister perşembe ister cumartesi

Merhaba arkadaşlar perşembe yumurta toplama olacağım fakat ultrasona bugun girdikten sonra doktor iltihaplanma var dedi ve antibiyotik verdi doktora dedim ki perşembe veya cuma günü anestezi alacağım bir problem olur mu dedim hayır olmaz merak etme dedi böyle bisey yaşayan var mı?

Banada eşim dedi tutmadı zaten bosver rahat haraket et diyodu cnkü kıpır kıpır ne yattım ne oturdum. Kuzum sakın çıkmaz bak düşünki deger 20cikti yetcekmi hayir düşük bi deger cünkü zaten 10.gün test günün cok erken. En azindan cuma yap kız ne kaldı yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bitti

Ultrasonda iltihaplanma nasıl gözükms anlamadim ayrica nerde iltihap varmis. Bi problem olcagni sanmıyrum

benim de 6 ocak akinti falan yok belirtisiz 3.gün bi kere midem bulandı onu ilaca bağladım bide 2 defa gecevuykuda sağa dola dönerken kasıkta çekilme oldu bunlarda belirtimi bilmiyorum
Evet canimbelirti benimde hep uyurken rahmim cekildi hep gerinmek istedim. Pozitif sonucum

Ultrasonda iltihaplanma nasıl gözükms anlamadim ayrica nerde iltihap varmis. Bi problem olcagni sanmıyrum
Koku var dedi ve adet sonrasında sürekli ultrasona girdim kanaman gelmiş dedi doktor ultrasona bakarken arada bu şekilde adet bitince oluyor mu dedi bende evet oluyor dedim

Koku var dedi ve adet sonrasında sürekli ultrasona girdim kanaman gelmiş dedi doktor ultrasona bakarken arada bu şekilde adet bitince oluyor mu dedi bende evet oluyor dedim
Canim enfeksyon rahimin girisinde. Opuyla bi alakası yokki. Yumurtana igneyle gircek alcak. Ara kanamada olabilir oda etkilemez hic korkma bu olanlar rahim grişinde.doktorun işi yumurtalıklarda

Napsınlar onlar bizden stresli.Bana teselli vereceğine ben ona veriyorum.Canım bu progestan fitili kullandıktan sonra hiç uzanıyor muydun.Yoksa onu da mı crino jel gibi kullandıktan sonra hareket etmeliyiz bilen var mı kızlar

Tatlım benim progestrn fitilden kastım crino jeldi ya benim öyle bi fitilim yokki progestron iceriyo zaten crinone. Onun disindadami fitilin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…