- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Kız ben hatta düşüyor diyi 3.de mi koysam diyodumOof o ne öyle hic duymadm fazla deglmi 6tane. Birtane benim. Kullaniyrum canim dogal tablet verdi bitmek üzere bidaha almasammi diye sorcam doktoruma
Kuzum komsuya gttm kafam daglsn dye yazamadm.hicbisey olmaz öksürmekten.kasılan yer rahimin degl alakasiz yerler. Balli zencefilli seyler yapsanKız ben hatta düşüyor diyi 3.de mi koysam diyodumBenim faranjit çok rahatsız etmeye başladı ateşim de var.Öksürük gece bırakmadı 5e kadar uyuyamadım.Embriyoya bir şey olmuş mudur.Var mı böyle bir şey yaşayan acaba.
Canim ben yasiyorum ama progestern fitil kullaniyrum omu akıyo anlamiyorum. benimde 11.günümKızlar merhabaabenim 6 ocakta transferim oldu bugün 7. Günüm belirtisiz bir şekilde geçiyor günlerim :/. Akıntı yaşıyor musunuz sizler?
İnşallah öyledir canım öksürmekten kusuyorum artık dün geceden beri doktordan haber bekliyorum.Sinirden ağladım hep kendi kafama göre bir şeyler kullanıyorum doğal.Rabbim kimseye muhtaç etmesin.Artık olan oldu Rabbim korusunKuzum komsuya gttm kafam daglsn dye yazamadm.hicbisey olmaz öksürmekten.kasılan yer rahimin degl alakasiz yerler. Balli zencefilli seyler yapsan
İnşallah öyledir canım öksürmekten kusuyorum artık dün geceden beri doktordan haber bekliyorum.Sinirden ağladım hep kendi kafama göre bir şeyler kullanıyorum doğal.Rabbim kimseye muhtaç etmesin.Artık olan oldu Rabbim korusun
Ya bende jel olarak kullanıyorum jelden dolayı oluyor sadece onu anlıyorum çünkü jel fazlası geri geliyor hatta bu sabah pembe renkte geldiCanim ben yasiyorum ama progestern fitil kullaniyrum omu akıyo anlamiyorum. benimde 11.günüm
Sağol canım valla içimi rahatlattın.Bol bol uyuyorum meyve yiyorum doktorum bulunduğumuz yerde değil ancak tlfla hemşiresine ulaşıyorum.Sağlık ocağına gittim ama o da ilaç yazamam diyor doktorunuz karar vermeli diyor.Neyse dediğin gibi zaten 4.günden sonra başladı o zaten tutunmuştur inşallahCanim o zaten sana tutundu 3günden sonra ne yapsan boş. Annesi o korunaklı biyerde nereye gdiyo hemen.orayı ne öksürük ne kusma ne hapsurma kasabilir. Güzel haberler alicaz bi doktora gdip sorsamiydn napabilrz diye
Evet benimde geldi fitil emilirken damari kanatiyo galiba canim.benim kremsi gbi akintiYa bende jel olarak kullanıyorum jelden dolayı oluyor sadece onu anlıyorum çünkü jel fazlası geri geliyor hatta bu sabah pembe renkte geldi
Benimde jel öyle süt kesigi gibiEvet benimde geldi fitil emilirken damari kanatiyo galiba canim.benim kremsi gbi akinti
Canim ayni gün transferimiz olmuşKızlar merhabaabenim 6 ocakta transferim oldu bugün 7. Günüm belirtisiz bir şekilde geçiyor günlerim :/. Akıntı yaşıyor musunuz sizler?
Bende olmuyor işte akintı. Hamilelik lerde olurmuş ama o yüzde tedirginim. Sen ne zaman sonuç alacaksın?Canim ayni gün transferimiz olmuşevet bende de oluyor ama merak etme kullandığımız ilaçlardan ötürü oluyor insallah ikimiz de bebislerimizin güzel haberlerini veririz
Merhaba, kizlar test yaptiniz mi insallah olumlu sonuvlar almissinizdir da Allag yasatmasin tekrar ayni surecleri gerek kalmaz insallahEvet canım mutlaka yaz çok heyecanlıyım çok.Ayy son 2 gün ben de çarşamba test mi yapsamHayırlı haberlerle inşallah.
Canim . Sonucunu aldin mi insallah olumludur yarabbim.merhaba kızlar bende 6 ocakta transfer oldum çift yüklendi 3.gün embriyosu doktorun dediğine gore yumurtalarım 5.gine kavuşmamışlar 3.gün yüklendi ve dondurulmusum yok 20 yumurtam toplanmıştı biraz heyecan biraz korku biraz soru işareti hepsi var bakalim nolacak
Canim kan verdim ben smdi aksam idrarmda cift cizgi cikti ama yinede korkuyrmMerhaba, kizlar test yaptiniz mi insallah olumlu sonuvlar almissinizdir da Allag yasatmasin tekrar ayni surecleri gerek kalmaz insallah
Kuzum kacinci günde kaldilar üzülme bidahakine vücudun hamilelge hazir olur doktor daha iyi ilac verir. Rahimin cani istedgi zaman güzel yumurta üretiyoCanim . Sonucunu aldin mi insallah olumludur yarabbim.
Benim transfer iptal oldu malesef bidahakine insallah kismetse
Fitil kullaniyosan mutlaka geri geliyodurBende olmuyor işte akintı. Hamilelik lerde olurmuş ama o yüzde tedirginim. Sen ne zaman sonuç alacaksın?
Yok canım ben daha yapmadım benim 7.günüm sabredebilirsem cumartesi test günüm.İnşallah canım Allah razı olsun.Merhaba, kizlar test yaptiniz mi insallah olumlu sonuvlar almissinizdir da Allag yasatmasin tekrar ayni surecleri gerek kalmaz insallah
Kuzum kacinci günde kaldilar üzülme bidahakine vücudun hamilelge hazir olur doktor daha iyi ilac verir. Rahimin cani istedgi zaman güzel yumurta üretiyo
Kıyamam canım benim üzülme inşallah bu sefer daha kaliteli yumurtaların embriyoların olur.Rabbim daha fazla aratmasın inşallah kendiliğinden olsun inşallahCanim . Sonucunu aldin mi insallah olumludur yarabbim.
Benim transfer iptal oldu malesef bidahakine insallah kismetse
Yok hiç öyle düşünme canım alakası yok bana cumartesi dediler 18 i ama ben cuma yapıcamBende olmuyor işte akintı. Hamilelik lerde olurmuş ama o yüzde tedirginim. Sen ne zaman sonuç alacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?