- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Yapışıklık vardı o yüzden alındı. 35 yaşındayım 2 yıldır uğraşıyorum hiç gebe kalamadım.Aşılama cok önemli bir tedavi degil zaten. Iliskiye grmekle ayni. Tüp bebek olacktir merak etmeyin.tüpünüz niye alindi
Merhaba bende de cıkolata kıstlerı var ilk deneme olcak suan igne kullanıyorum yaşınız ve amh nız kac benım rezervım duşuk sız umut oldunuz banaEvet canim cikolata kistim vardi. Sizin sorun nedir
Merhaba 27 yasindaym. Amhye bakmaya gerek görmediler fsh iyi oldugu icin. Yumurta üretebiliyorum. Oyüzdn fsh daha önemli amhye takilmayin taze transfermi dondurulmusmu olcaz sizin. Size tavsiyem dondurulmus embriyo.vücudun dinlenmesi gerekMerhaba bende de cıkolata kıstlerı var ilk deneme olcak suan igne kullanıyorum yaşınız ve amh nız kac benım rezervım duşuk sız umut oldunuz bana
Daha bellı degıl canım yeni başladım kıstınız kac cm bende sagda solda da var yaş 32 fsh nız kaçtı bana yumurta rezervı dusuk dendıMerhaba 27 yasindaym. Amhye bakmaya gerek görmediler fsh iyi oldugu icin. Yumurta üretebiliyorum. Oyüzdn fsh daha önemli amhye takilmayin taze transfermi dondurulmusmu olcaz sizin. Size tavsiyem dondurulmus embriyo.vücudun dinlenmesi gerek
6.35 fsh. Ya yumurta rezervi tüp bebek icin acele etmenize neden olur. Ama bir ayda cıkacak 4,5 yumurtaniz size 4,5 embriyo olarak geri dönebilir oyüzden üzülmeyin. 4 cm benim kistim. Sizin kc cm bu arada Ameliyat olmadan tüp bebek yapilck deglmiDaha bellı degıl canım yeni başladım kıstınız kac cm bende sagda solda da var yaş 32 fsh nız kaçtı bana yumurta rezervı dusuk dendı
Evrt amelıyat onerılmedı canım en buyugu 3. 5 olçum yapıldı sagda kı kıstte gorunmedı çok enteresan adetın 1 cı gunu bakıldı benım fsh 6 dı Enson gonal f 300 doz merıonal 150 doz igne ile başlandı pazartesı kontrole gıdıcem baya taktım rezervı az denınce6.35 fsh. Ya yumurta rezervi tüp bebek icin acele etmenize neden olur. Ama bir ayda cıkacak 4,5 yumurtaniz size 4,5 embriyo olarak geri dönebilir oyüzden üzülmeyin. 4 cm benim kistim. Sizin kc cm bu arada Ameliyat olmadan tüp bebek yapilck deglmi
Fshlarimiz aynı sayılir bak ben bilmiyrum rahatim :) kac yumurta gördü doktorunuz bende merional ve bitane daha igne kullanmstm unuttm adiniEvrt amelıyat onerılmedı canım en buyugu 3. 5 olçum yapıldı sagda kı kıstte gorunmedı çok enteresan adetın 1 cı gunu bakıldı benım fsh 6 dı Enson gonal f 300 doz merıonal 150 doz igne ile başlandı pazartesı kontrole gıdıcem baya taktım rezervı az denınce
Henuz bısey demedı yumurta hakkında adetın 1 cı gunu bakıldı sadece kıst boyutlarını olculdu recete yazıldı pazartesı 5 gun olcak igneler o zaman gorunur yumurta heralde sıze nasıl tedavi uygulandı tam olarak kac gunde toplandı kac tane transfer edildi neler yasadınız acabaFshlarimiz aynı sayılir bak ben bilmiyrum rahatim :) kac yumurta gördü doktorunuz bende merional ve bitane daha igne kullanmstm unuttm adini
Benim uzun protokoldu canim yani opudan sonra 2 adet dönemi dinlendim. 12yumurtam vardi 11i döllendi. Şuan biri rahmimde diger 5i donduruldu. 5.ve 6.gün embriyolarım var. Yumurta toplam 15,16gün sürüyorHenuz bısey demedı yumurta hakkında adetın 1 cı gunu bakıldı sadece kıst boyutlarını olculdu recete yazıldı pazartesı 5 gun olcak igneler o zaman gorunur yumurta heralde sıze nasıl tedavi uygulandı tam olarak kac gunde toplandı kac tane transfer edildi neler yasadınız acaba
Benim uzun protokoldu canim yani opudan sonra 2 adet dönemi dinlendim. 12yumurtam vardi 11i döllendi. Şuan biri rahmimde diger 5i donduruldu. 5.ve 6.gün embriyolarım var. Yumurta toplam 15,16gün sürüyor
[/QUOTE ŞUAN hamılesın iz dımı amanerde tedavı oldunuz pekı kıst engel olmadı yanı dımı
Benim de amh 0.78 canım. Hatta bayağı üzülmüştüm. Ama 13-14yumurta oluştu son kontrole göre. Dün gece çatlatma iğnemi oldum. Yarın öğlen yumurta toplamam varHenuz bısey demedı yumurta hakkında adetın 1 cı gunu bakıldı sadece kıst boyutlarını olculdu recete yazıldı pazartesı 5 gun olcak igneler o zaman gorunur yumurta heralde sıze nasıl tedavi uygulandı tam olarak kac gunde toplandı kac tane transfer edildi neler yasadınız acaba
Ne mutlu sana önceden tutunduğunu nasıl anlıyorsunuzEvet canim cikolata kistim vardi. Sizin sorun nedir
Bende merıonal 150 doz gonal f 300 doz kullaniyorum pazartesı ılk kontrolum olcak sızde de mıde bulantısı iştahsızlık yaptımıHayırlısı olsun bende iğnelerden sonra ilk muayenem çok korkuyorum büyümüş müdür kızlar merinol verdiler lütfen bir yorum yaparmısınız
Sızde demi çikolata kisti var nerde tedavi oluyorsunuz yaşınız kacHayırlısı olsun bende iğnelerden sonra ilk muayenem çok korkuyorum büyümüş müdür kızlar merinol verdiler lütfen bir yorum yaparmısınız
Toplarken mı dokundular demekkı içini boşalttılar yok hamilelikte geriliyor zaten bısey yapmaz
Evet kustum hatta çok kötüyüm yaş kaç benim 40Bende merıonal 150 doz gonal f 300 doz kullaniyorum pazartesı ılk kontrolum olcak sızde de mıde bulantısı iştahsızlık yaptımı
Patlamamasi icin cok dikkat etmis zaten patlaynca ic kanama yapiyor. Kistim halen ayni duruyor. Allahtan tedavi sürecinde büyümedi igneler büyütecek diye korkmustmToplarken mı dokundular demekkı içini boşalttılar yok hamilelikte geriliyor zaten bısey yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?