• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 OCAK TÜP BEBEK TRANSFER olacaklar

Tatlım benim progestrn fitilden kastım crino jeldi ya benim öyle bi fitilim yokki :110: progestron iceriyo zaten crinone. Onun disindadami fitilin var
Benim daha önce ki tüp bebek denemelerimde crino jel veriyorlardı.Bunda progestan 200 yumuşak kapsül varya hap olarak da içiliyor ama baş dönmesi yaptığı için fitil olarak da kullanılıyor.

Napsınlar onlar bizden stresli.Bana teselli vereceğine ben ona veriyorum.Canım bu progestan fitili kullandıktan sonra hiç uzanıyor muydun.Yoksa onu da mı crino jel gibi kullandıktan sonra hareket etmeliyiz bilen var mı kızlar
Canım ben kullanıyorum günde 3 kere ve evet yatarak kullanıyorum çok akmaması için hemşirem ben bu şekilde yönlendirmişti.

Benim daha önce ki tüp bebek denemelerimde crino jel veriyorlardı.Bunda progestan 200 yumuşak kapsül varya hap olarak da içiliyor ama baş dönmesi yaptığı için fitil olarak da kullanılıyor.
Kuzum sen hopla zipla bu ilaclar bebegni yerinden bile kıpırdatmaz :)

Canim enfeksyon rahimin girisinde. Opuyla bi alakası yokki. Yumurtana igneyle gircek alcak. Ara kanamada olabilir oda etkilemez hic korkma bu olanlar rahim grişinde.doktorun işi yumurtalıklarda
ben bana antibiyotik veerince hemen bu akşam kullan dedi
Bende emin misiniz ben anestezi alacağım perşembe günü dedim
Merak etme dedi

Ayy sağol canım ben de acaba bu güne kadar yanlış mı kullandım dedim.Senin transferinin kaçıncı günü
Benim 9.gün canım cuma günü test yapıcam🙏🏻 Belirti arıyorum durmadan yanlış olduğunu bilsem de ama elde değil malesef 😬 senin kaçıncı gün ve hissettiğiniz bişi var mı belirti gibi

Benim 9.gün canım cuma günü test yapıcam🙏🏻 Belirti arıyorum durmadan yanlış olduğunu bilsem de ama elde değil malesef 😬 senin kaçıncı gün ve hissettiğiniz bişi var mı belirti gibi
Canım 8 ocaktaydı transferim.Transfer gününü sayarsam 8.günüm.Ayy ben de hep belirti arıyorum ama transferimin 5.gününden itibaren gribe yakalandım bütün vücudum ağırıyor halsizim.Bacaklarım kasılıyor ara ara.Sanırım gripten.İnşallah tutmuştur hepimizin.Benim de test günüm cumartesi😬

Arkadaşlar benim de ilk tüp bebek tedavimin 7.günü bugün. Bir kaç güne yumurta toplama yapılacak. Transfer sonraki aya mı kalıyor. Bilgi vermediler pek. Biliyorum embriyoların döllenmesi ve kalitesi önemli. Bir de yumurta toplamadan ve transferden sonra da iğne ve farklı ilaçlara devam ediliyor mu? Sizlerin kaç yumurta oluştu. Benim 7 yumurtam oluşmuş. Artmaz artık sanırım

Arkadaşlar benim de ilk tüp bebek tedavimin 7.günü bugün. Bir kaç güne yumurta toplama yapılacak. Transfer sonraki aya mı kalıyor. Bilgi vermediler pek. Biliyorum embriyoların döllenmesi ve kalitesi önemli. Bir de yumurta toplamadan ve transferden sonra da iğne ve farklı ilaçlara devam ediliyor mu? Sizlerin kaç yumurta oluştu. Benim 7 yumurtam oluşmuş. Artmaz artık sanırım
Canim hemen transfer yapanda var 2ay sonra yapanda var.doktorunla görüsmelisin. Transferden önce ve sonra birsürü ilacın olacak :)benim 10yumurtam döllendi bitanesi şuan rahimimide tutuunmuş bana

Canım 8 ocaktaydı transferim.Transfer gününü sayarsam 8.günüm.Ayy ben de hep belirti arıyorum ama transferimin 5.gününden itibaren gribe yakalandım bütün vücudum ağırıyor halsizim.Bacaklarım kasılıyor ara ara.Sanırım gripten.İnşallah tutmuştur hepimizin.Benim de test günüm cumartesi😬
Amin canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin🙏🏻😇

Back