- 26 Kasım 2017
- 876
- 546
- 103
- Konu Sahibi Gebelikaski
Jel kullanıyorum o geri geliyo normal bir akıntı yok yaniFitil kullaniyosan mutlaka geri geliyodur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jel kullanıyorum o geri geliyo normal bir akıntı yok yaniFitil kullaniyosan mutlaka geri geliyodur
Benimde 16 si dedi doktorun perşembe gunuYok hiç öyle düşünme canım alakası yok bana cumartesi dediler 18 i ama ben cuma yapıcam
ya aslında yumurta ürettim ama erken çatlama oldu. yani daha transfer öncesi toplamaya gitmiştim.ama iptalKuzum kacinci günde kaldilar üzülme bidahakine vücudun hamilelge hazir olur doktor daha iyi ilac verir. Rahimin cani istedgi zaman güzel yumurta üretiyo
Allah'ım harika.. şu korkularımız yokmu zaten MUTLU olmayı umutlu olmayı ile mahrum bırakıyor. Ama sen almışsın sonucu hiç korkma evladığını tedirgin etme Huzur sağla ona dua et bol bol :)Canim kan verdim ben smdi aksam idrarmda cift cizgi cikti ama yinede korkuyrm
Benim 8. Gun bugünn 5. Gün embriyosu test yapmak istiyorum ama korkuyorumMerhaba, kizlar test yaptiniz mi insallah olumlu sonuvlar almissinizdir da Allag yasatmasin tekrar ayni surecleri gerek kalmaz insallah
Yaa canım hayirli olsunnnnCanim kan verdim ben smdi aksam idrarmda cift cizgi cikti ama yinede korkuyrm
Canım ben Alper şişmanoğlu diye bir doktora tedavi oluyorumm. Süreç kişiye göre degisiyor. Sen başladın mı tedaviye ?Merhaba tüp bebek nerelerde yaptırıyosun ve süreçleriniz nasıl ılerledi.
Cok erken daha biraz daha sabrett bozuna uzulursun sonuc vermeyince olup sanip.Benim 8. Gun bugünn 5. Gün embriyosu test yapmak istiyorum ama korkuyorum
Perşembe günü normalde test günüm .. Bir sürü kişi 8. Gun öğrendim falan demişler ya ama ben korkuyorum dediğin gibi olmadı sanar boşuna üzülürüm diyeCok erken daha biraz daha sabrett bozuna uzulursun sonuc vermeyince olup sanip.
bugun adet oldum yarın için randevu verdi yarın iğneye başlayacağız asistan ole dedı Allahın izni ile yarın.Canım ben Alper şişmanoğlu diye bir doktora tedavi oluyorumm. Süreç kişiye göre degisiyor. Sen başladın mı tedaviye ?
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsin canımbugun adet oldum yarın için randevu verdi yarın iğneye başlayacağız asistan ole dedı Allahın izni ile yarın.
Allahım bizlere de nasip et inşallah.
Tebrikler canım gebeliğin çok güzel devam etsin inşallah. Kendine bebişine çok dikkat et
Hayırlısı olsun canımm çok sevindimm Maşallah allah bize de nasip eder inşallaj bu sevinci
Süpersin canım benim hayırlı olsun.Değerin daha da katlansın inşallah.Çok iyi bak kendine de bebişe de.
daha almadim cumartesi günüm perşembe kan verim diye düşünüyorum yinede kararsizim insallah allahım pek belittim yok kısmet olur insallah hakkımızda hayırlısı olsun nerde yapılacak ti benim gaziantep sankoCanim . Sonucunu aldin mi insallah olumludur yarabbim.
Benim transfer iptal oldu malesef bidahakine insallah kismetse
ayy benim de 8.günüm cumartesi ay allahım bakalım nolcakYok canım ben daha yapmadım benim 7.günüm sabredebilirsem cumartesi test günüm.İnşallah canım Allah razı olsun.
ayy çok sevindim masallah darısı hepimize olsun nolur allahimSüpersin canım benim hayırlı olsun.Değerin daha da katlansın inşallah.Çok iyi bak kendine de bebişe de.