- Konu Sahibi Gebelikaski
-
Benim daha önce ki tüp bebek denemelerimde crino jel veriyorlardı.Bunda progestan 200 yumuşak kapsül varya hap olarak da içiliyor ama baş dönmesi yaptığı için fitil olarak da kullanılıyor.Tatlım benim progestrn fitilden kastım crino jeldi ya benim öyle bi fitilim yokkiprogestron iceriyo zaten crinone. Onun disindadami fitilin var
Canım ben kullanıyorum günde 3 kere ve evet yatarak kullanıyorum çok akmaması için hemşirem ben bu şekilde yönlendirmişti.Napsınlar onlar bizden stresli.Bana teselli vereceğine ben ona veriyorum.Canım bu progestan fitili kullandıktan sonra hiç uzanıyor muydun.Yoksa onu da mı crino jel gibi kullandıktan sonra hareket etmeliyiz bilen var mı kızlar
Ayy sağol canım ben de acaba bu güne kadar yanlış mı kullandım dedim.Senin transferinin kaçıncı günüCanım ben kullanıyorum günde 3 kere ve evet yatarak kullanıyorum çok akmaması için hemşirem ben bu şekilde yönlendirmişti.
insallah bakalım hayırlısıEvet canimbelirti benimde hep uyurken rahmim cekildi hep gerinmek istedim. Pozitif sonucum
Kuzum sen hopla zipla bu ilaclar bebegni yerinden bile kıpırdatmaz :)Benim daha önce ki tüp bebek denemelerimde crino jel veriyorlardı.Bunda progestan 200 yumuşak kapsül varya hap olarak da içiliyor ama baş dönmesi yaptığı için fitil olarak da kullanılıyor.
ben bana antibiyotik veerince hemen bu akşam kullan dediCanim enfeksyon rahimin girisinde. Opuyla bi alakası yokki. Yumurtana igneyle gircek alcak. Ara kanamada olabilir oda etkilemez hic korkma bu olanlar rahim grişinde.doktorun işi yumurtalıklarda
Canim farkli seyler hicbsey olmazben bana antibiyotik veerince hemen bu akşam kullan dedi
Bende emin misiniz ben anestezi alacağım perşembe günü dedim
Merak etme dedi
inşallah dediğiniz gibidir tekrar tekrar sordumCanim farkli seyler hicbsey olmaz
Benim 9.gün canım cuma günü test yapıcamAyy sağol canım ben de acaba bu güne kadar yanlış mı kullandım dedim.Senin transferinin kaçıncı günü
Canım 8 ocaktaydı transferim.Transfer gününü sayarsam 8.günüm.Ayy ben de hep belirti arıyorum ama transferimin 5.gününden itibaren gribe yakalandım bütün vücudum ağırıyor halsizim.Bacaklarım kasılıyor ara ara.Sanırım gripten.İnşallah tutmuştur hepimizin.Benim de test günüm cumartesiBenim 9.gün canım cuma günü test yapıcamBelirti arıyorum durmadan yanlış olduğunu bilsem de ama elde değil malesef senin kaçıncı gün ve hissettiğiniz bişi var mı belirti gibi
Yapamadım canım ya hadi inşallah kat kat artmıştır.Yarın haber ver canım.
Dayan cumaya kadar bi gün kaldi yavrumYapamadım canım ya hadi inşallah kat kat artmıştır.Yarın haber ver canım.
Canim hemen transfer yapanda var 2ay sonra yapanda var.doktorunla görüsmelisin. Transferden önce ve sonra birsürü ilacın olacak :)benim 10yumurtam döllendi bitanesi şuan rahimimide tutuunmuş banaArkadaşlar benim de ilk tüp bebek tedavimin 7.günü bugün. Bir kaç güne yumurta toplama yapılacak. Transfer sonraki aya mı kalıyor. Bilgi vermediler pek. Biliyorum embriyoların döllenmesi ve kalitesi önemli. Bir de yumurta toplamadan ve transferden sonra da iğne ve farklı ilaçlara devam ediliyor mu? Sizlerin kaç yumurta oluştu. Benim 7 yumurtam oluşmuş. Artmaz artık sanırım
Çok sağol ya. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk tüp bebek denemen miydi?Canim hemen transfer yapanda var 2ay sonra yapanda var.doktorunla görüsmelisin. Transferden önce ve sonra birsürü ilacın olacak :)benim 10yumurtam döllendi bitanesi şuan rahimimide tutuunmuş bana
Evet canim cikolata kistim vardi. Sizin sorun nedirÇok sağol ya. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İlk tüp bebek denemen miydi?
Amin canım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürsün isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım 8 ocaktaydı transferim.Transfer gününü sayarsam 8.günüm.Ayy ben de hep belirti arıyorum ama transferimin 5.gününden itibaren gribe yakalandım bütün vücudum ağırıyor halsizim.Bacaklarım kasılıyor ara ara.Sanırım gripten.İnşallah tutmuştur hepimizin.Benim de test günüm cumartesi
Sağ tüpüm alındı. Görünürde sorun yok. Ama 2 aşılamam tutmadı. Umarım benim de çok gecikmeden tutarEvet canim cikolata kistim vardi. Sizin sorun nedir
Aşılama cok önemli bir tedavi degil zaten. Iliskiye grmekle ayni. Tüp bebek olacktir merak etmeyin.tüpünüz niye alindiSağ tüpüm alındı. Görünürde sorun yok. Ama 2 aşılamam tutmadı. Umarım benim de çok gecikmeden tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?