2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Hayırlı olsun tedaviniz. İlk ve son tedaviniz olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Teşekkür ederim. Bugün gittim reglimin 3. Günü. Ama tedaviye başlayamadık henüz çünkü hormon sonuçlarım çıkmadı. Yani kan verdiğim tüpü kaybetmişler akşam üstü tekrar kan verdim sonuçlar yetişmedi tabi. 4. gün yani yarın başlarız dedi

Hayırlısı olsun sıkma canını. Benim kanlarıma önceki aylarda bakıldığı için bakılmamıştı tedaviye başlarken.

Hiç sağlıklı deil inan ki canim artik o kadar yorgun ve bitkinim ki ;(

Valla canım elinde değildir hepimiz mecburiyetten çalışıyoruz.tedaviyi olumsuz etkilememek için Uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum. Günümüz de iş bulmak da zor
Malesef canım aynen öyle. Birde opudan bir on gün sonra adet oluyoruz ya. Ondan sonraki ay gecikme normal mi sizce

Selam kizlar oncelikle yeni yilin saglikli sihhatli eli ayagi duz bebekler getirmesi dilegiyle. Bende pazartesi 5. Transferimi olucam nasipse cok umutluyum nedendir bilmem. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah

ahh ahh o kadar iyi anliyorumki seni.. sanki biz onlarin cocuklarini istiyoruz ya da onlarin durumunu kiskaniyoruz saniyolar.. bu maddi bir olay degilki kiskanasin isteyesin.. benimde en en En yakin arkadasimin kardesinin karisi hamile kalmis ve bana kendisi bile soylemedi..annesi tesaduf eseri soyledi.. arkadaslarimda hamilelik haberlerini hep en gec bana soyluyolar... ne diyeyim bilemiyorum Allah islah etsin.. ama bilmiyorlarki ben sadece onlar adina seviyorum ve kendim icin de istiyorum... sen canini sikma evet cok zor ama Rabbim bize de nasip etcek insallah

Allah razi olsun canim benim.isteyen herkese Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insaallah
Amin canım bu sayfada ne kadar isteyen kardeşim varsa onlara ve bana nasip etsin ben inanıyorum birgün diğer insanlara umut olmak için guzel şeyler yazacaz imtihan ve sabır etmemiz gerekiyor. Rabbim isteyen kimseyi boş cevirmemis bizide cevirmez umarım ve 2020 uğurlu sans dolu gelir

bugün gonalf ve merionala başlıyorum. koldan vurulan iğne yarıya düşürüldü dozaj olarak.
yalnız yumurtam görülmedi baskılamadan dolayı şu an seçemiyorum dedi doktor ..4. gün tekrar gidiyorum.
kan sonuçlarım öğlen çıkacağı için şu an iğneleri vurup gel dediler.

bende gonalf 100 ile başladım. kalçadan merional onuda vuruldum bakalım benimde salı kontrol..

merhaba arkadaslar; oncelikle tedavileriniz hayirli olsun simdiden insallah saglikla bebislerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle

Devlet hastanesınde su an yeni basladık ama bakalım zaman ne gösterecek.
Cok saol canım hepimiz alalım o guzel haberleri

merhaba arkadaslar; oncelikle tedavileriniz hayirli olsun simdiden insallah saglikla bebislerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle
Cok cok saol canım inşalllah hayırlı sonuclar aliriz
Bugun gonalf göbekten ve merional kalcadan yapılıormıs hastanede vururdum sürece bakıcaz bende heyecanlıyım ilk denemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…