-
- Konu Sahibi hayatbeklemezz
Teşekkür ederim. Bugün gittim reglimin 3. Günü. Ama tedaviye başlayamadık henüz çünkü hormon sonuçlarım çıkmadı. Yani kan verdiğim tüpü kaybetmişler akşam üstü tekrar kan verdim sonuçlar yetişmedi tabi. 4. gün yani yarın başlarız dediHayırlı olsun tedaviniz. İlk ve son tedaviniz olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.
Hayırlısı olsun sıkma canını. Benim kanlarıma önceki aylarda bakıldığı için bakılmamıştı tedaviye başlarken.Teşekkür ederim. Bugün gittim reglimin 3. Günü. Ama tedaviye başlayamadık henüz çünkü hormon sonuçlarım çıkmadı. Yani kan verdiğim tüpü kaybetmişler akşam üstü tekrar kan verdim sonuçlar yetişmedi tabi. 4. gün yani yarın başlarız dedi
Hiç sağlıklı deil inan ki canim artik o kadar yorgun ve bitkinim ki ;(Valla canım kimsenin hassas duygularından vurarak bunu yapmaya hakkı yok. Psikolojik olarak seni anlamaya çalışıyorum ama keşke bi üst yöneticinle bunu paylaşsan. Tedavi sürecinden stresten uzak durman gerekiyor o ortam anladığım kadarıyla sağlıklı değil.
Valla canım elinde değildir hepimiz mecburiyetten çalışıyoruz.tedaviyi olumsuz etkilememek için Uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum. Günümüz de iş bulmak da zorHiç sağlıklı deil inan ki canim artik o kadar yorgun ve bitkinim ki ;(
Malesef canım aynen öyle. Birde opudan bir on gün sonra adet oluyoruz ya. Ondan sonraki ay gecikme normal mi sizceValla canım elinde değildir hepimiz mecburiyetten çalışıyoruz.tedaviyi olumsuz etkilememek için Uzaklaşmak iyi gelir diye düşünüyorum. Günümüz de iş bulmak da zor
Yumurta toplama sonrası biraz gecikmeler olabilir bu normal canım çok uzun olmadıysa eğerMalesef canım aynen öyle. Birde opudan bir on gün sonra adet oluyoruz ya. Ondan sonraki ay gecikme normal mi sizce
Umutlu olmak güzel bir şey allah gönlüne göre versin canımSelam kizlar oncelikle yeni yilin saglikli sihhatli eli ayagi duz bebekler getirmesi dilegiyle. Bende pazartesi 5. Transferimi olucam nasipse cok umutluyum nedendir bilmem. Rabbim hayirlisi neyse onu nasip etsin insaallah
Amin insallahYaramdan degil sorandan usandim derler bizim orda gercekten yukardaki zamani onlarin istedigi gibi planlamamis napalim. 2020 de cocuklu coluklu olmamiz dileğiyle mutlu yillar herkesee..
Inşallah canım benim allah razı olsun bizi aslında bunaltan insanlar soru sormaları ve bence bunu bilerek yapanlar bile var . Benim iş yerimde bir abinin çocuğu oldu. Yanımda çalışan iki kadının da var çocuğu.onlara demişki nazar felan değer ona demeyin. Ya benim senle senin cocugunla ne isim olur.boyle atip tutuyor yarın bir gün ne yaşayacak bilmiyor. Yazıklar olsun
Allah razi olsun canim benim.isteyen herkese Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insaallahUmutlu olmak güzel bir şey allah gönlüne göre versin canım
Amin canım bu sayfada ne kadar isteyen kardeşim varsa onlara ve bana nasip etsin ben inanıyorum birgün diğer insanlara umut olmak için guzel şeyler yazacaz imtihan ve sabır etmemiz gerekiyor. Rabbim isteyen kimseyi boş cevirmemis bizide cevirmez umarım ve 2020 uğurlu sans dolu gelirAllah razi olsun canim benim.isteyen herkese Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insaallah
birminikask2020 ve H Historia öncelikle hayırlısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel haberlerinizi alırız :) şey sormak istiyorum özeldemi yaptırıyorsunuz yoksa devlet hastanelerindemi?
Devlet hastanesınde su an yeni basladık ama bakalım zaman ne gösterecek.birminikask2020 ve H Historia öncelikle hayırlısı olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur güzel haberlerinizi alırız :) şey sormak istiyorum özeldemi yaptırıyorsunuz yoksa devlet hastanelerindemi?
Cok cok saol canım inşalllah hayırlı sonuclar alirizmerhaba arkadaslar; oncelikle tedavileriniz hayirli olsun simdideninsallah saglikla bebislerinizi kucaginiza almaniz dilegiyle