2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Alışırım inşallah. Yastan dolayı belkı dondurma falan yapabiliriz dıe düşünüyordum 8.gün bugun inşallah pazartesi kontrol var
Sen nasılsın nasıl gidiyor süreç

Merhaba, benimde dun yumurta toplama vardi. 6 tane 20-16mm olan yumurta vardi catlama ignesinden once. Ama dun 4 tane toplandi, 2 si onden yumurtayi birakmis, yani yumurtlamisim...cok moralim bozuldu...bazen sadece nasip deyiyorum....hayirlisi deyip duruyorum... insallah 4unden guzel haber alirim....bu arada benimki mini ivf, adetle ikinci toplama yapilcak, onun icin moralimi yuksek tutmaya calisiyorum...

Kızlar ben de şimdi çıkıyorum doktordan. Solda 3 tane 16, 15 ve 13 mm. Sağda 2 tane 11 mm. Benim de sayı az yani. Pazar tekrar kontrole gideceğim. Pazartesi de çatlatma iğnesi olacağım sanırım. O zaman kadar 2 tane 11 mm olanlar biraz büyütülmeye çalisilacakmis. Moral bozmuyorum çünkü biliyorum ki Rabbim isteyince her şey olur.

Seninle yakın muayene ve gidişat.. Bende pazartesi gidicem tekrar.
Asılama mı yoksa tüp bebek mi

İlk denemem oldugu ıcın ve sorunumuz sebepsiz ınfertılıte.. Duygu dalgalanması yoğunca yaşanıyor o iğneler yaparken hele sayiyi duyunca motivasyonumda gitti gibi.
Benim de ilk tüp bebek denemem. 4 yumurta var dediğim gibi. Doktorum moralini bozma dedi. Tek yumurtası olup da döllenen, 20 yumurtası olup da hiçbiri döllenmeyen cok hastam oldu dedi. Moralini bozma olur mu? Ayrıca benim de bugün 8. günümmüş ben yukarıda 9 yazmışım yanlışlıkla. Kaç mm yumurtaların bugün?

Evet 8.gün. 12mm 11mm öle su an.
İşteyım mecburen saat 4te iğneleri vur dediler neyse cıktım 10dk hızlıca vurdurup geldim senın saat olayın varmı bunada ayrı sinir oldum iş saatinde vurdurayım die parçalanıyorum keşke akşama olsa ıs cıkısı rahat rahat hallederim

Alışırım inşallah. Yastan dolayı belkı dondurma falan yapabiliriz dıe düşünüyordum 8.gün bugun inşallah pazartesi kontrol var
Sen nasılsın nasıl gidiyor süreç
Yaş kaç? Benimde gözüken 14 yumurta toplansaydı opuda dondurulacaktı embriyolar. İşlem yapan doktor 9 tane toplayıp bırakmış. Çok saçma.. Sonra birde gelip çatlatma iğnesi yaptılar kalan 5 yumurta için. Hepsi toplanmış olsaydı keşke diyorum bende. Toplanan yumurtaların hepsi olgun ve kaliteli çıkmıştı benim. Hepsine işlem uygulandı. Ben 26 yaşındayım bu arada.
Süreçle ilgilide şu an sadece estrofem kullanıyorum. Birde folik asit. Salı günü kontrol var. Ultrasonla rahim durumuna bakılacak. Transfer gününe karar verilecek. En geç adetin 23.günü transfer ediliyor sanırım 5. gün embriyosu.

Önemli olan toplanan yumurtanın kalitesi zaten. Benim 5.gündü ve blastokistti mesela ama tutmadı. Ama 3.gün gelişimi çokta iyi olmayan bi embriyo transferi biliyorum doğmak üzere.
Nasip kısmet herşey. Olacağı varsa eğer tek yumurta tek embriyoyla da oluyor.

Benim ilk iğnemi hemşire 11.30 da vurmuştu. Bir kaç gün öyle devam ettim. Kontrol günü iğneleri vurmadan gidiyoruz ya kontrolde iğne saatim sarktı. Ben de sürekli saati degistirmektense akşam 7 ye sabitledim. Kontrol günü de olsa dozajı da değişse en azından sürekli saat değişmemiş oluyor. Zaten o buz kalıplarıyla iğneleri işyerine götürmek çok zor

Aynen katılıyorum. Zaten bu kadar iğne benim vücudumu çok rahatsız ediyor herkes de böyle mi bilmiyorum. Bir de grip oldum öksürüyorum ateşim var her yerim agriyor. Rabbim ne çektiğimizi görüyor. Inşaallah hepimize karşılığı verir.

Bendede iğneler stres ve baş ağrısı yapıyordu. Transfer sonrası iğneleri daha can acıtıcı olduğu için onlar daha basitmiş diyorum. Rabbim görüyo halimizi. Yüzümüze baksın inşallah.

Bendede iğneler stres ve baş ağrısı yapıyordu. Transfer sonrası iğneleri daha can acıtıcı olduğu için onlar daha basitmiş diyorum. Rabbim görüyo halimizi. Yüzümüze baksın inşallah.
Transferden sonra da mi iğne yapıyoruz?
Bende de var baş ağrısı. Stres ve düşünce de cabası. Inşaallah bebişler olunca bu çektiklerimizi unutur gideriz

Bana doktorum hem kan sulandırıcı vermişti, hemde pruluton depot diye düşük önleyici bi iğne vermişti.
Bana kan sulandırıcı vermez çünkü pıhtılaşma geç oluyor bende. Ayrıca 2 aşılamada da pregestoronu fitil şeklinde vermişti. Bunda da Öyle yapar diye tahmin ediyorum. Senin kaçıncı tüp bebek denemen?

Ben düşük yapınca kan değerlerime bakıldı. Pıhtılaşma sorunum yok. Yinede tedbir amaçlı verdi doktorum bende şaşırdım. Progesteron fitil olarak verilmişti. Pruluton depotta 3 yada 4 günde 1 yaptırmıştım hatırlayamadım. Benim 2. denemem olacak bu. Eylülde taze transfer yapıldı, negatif oldu sonucu..

Ben düşük yapınca kan değerlerime bakıldı. Pıhtılaşma sorunum yok. Yinede tedbir amaçlı verdi doktorum bende şaşırdım. Progesteron fitil olarak verilmişti. Pruluton depotta 3 yada 4 günde 1 yaptırmıştım hatırlayamadım. Benim 2. denemem olacak bu. Eylülde taze transfer yapıldı, negatif oldu sonucu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…