2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Peki amöıyat sonrası dikiş VS. Oluyormu genişletme t şeklinde benım kıde

İlk tüp bebek tutmadı işte ilginç oldu. Doktorum embriyodan dolayı bile çok umutluydu. Nasip tabi. İkinci tutar inşallah. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim nasip etsin hepimize.

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah daha fazla uğraşmadan bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Aralık ayında transfer olmuş biri olarak bir şey söylemek istiyorum. Birçok başlıkta transfer sonrası idrara sıkışıklıkla ilgili yazılanları okudum. Yataktan kalkmadan halletmeye çalışanlar vs olmuş. Benim transferim sonrasında masadan kalkmadan sonda ile idrarı boşalttılar, rahat bir şekilde yattım. Eğer böyle bir imkan varsa doktorunuzdan isteyin.
Allah yardımcınız olsun.

Canım transfer olduktan sonra ne kadar süre dinlendin .Birde nelere dikkat etmek gerekiyor

Bugün adet oldum yarın doktoruma gideceğim bakalım transfer için hapa başlayacağız muhtemelen ben yine serum isteyeceğim bağışıklık için bakalım ne diyecek

Canım transfer olduktan sonra ne kadar süre dinlendin .Birde nelere dikkat etmek gerekiyor
19unda transfer oldum, o gün rapor alıp eve yattım, bugün ilk işe dönüş günümdü. Evde temizlik vs yapmadım. Yemek yaptım, eşim bulaşıkları sudan geçirdi ben makineye dizdim vs 4. günden sonra ufak ufak dışarı çıkmaya başladım, arabayla markete, eczaneye vs gittim. Ani hareketlerden kaçındım. Doktorum bakkala markete yürüyebilirsin ama yürüyüş yapma dedi. Protein ve taze sebze tüketmeye çalıştım. Aklıma gelenler bunlar.

Cook teşekkür ederim canım benim..Birde şey soracaktım opudan sonra adet gecikmesi normal mi. TToplandıktan 10 gün sonra oldu. Ama 50 gün geçti normal mi sizce

Cook teşekkür ederim canım benim..Birde şey soracaktım opudan sonra adet gecikmesi normal mi. TToplandıktan 10 gün sonra oldu. Ama 50 gün geçti normal mi sizce
Valla opudan sonra ben daha adet olmadım. 14ü opu, 19u transfer, sonrası da alınan ilaçlarla gelmedi adet. Normalde dün olmalıydım ama hcg yüksek olduğu için olmadım muhtemelen. Senin sanırım farklı bi durum, daha transfer yok. Başka bilen vardır belki, bi şey diyemiycem.

Insallah sağlıkla ilerler canım

Canım bünyeye göre değişiyor hemşireye ben sorduğumda öyle söylemişti bazı hastalarımız ertesi gün bazısı 1 hafta bazısı 10
Gün o değişebilir demişti korkma olursun. Ben 5 gün sonra olmuştum istersen yine de ara doktorunu bekli kullanman gereken bir ilaç verir

Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlı haberler alırız

Canım inşallah 2020 de en güzel haberleri alalim senden Hayirlisiyla minnoşuna kavuş

Ben eylülde tüp bebek yaptırdım. Negatif sonuçtan 10 gün sonra adet oldum. Diğer ay 45 gün sonra filan adet oldum. Malesef opudan iğnelerden filan çok değişiyor düzenin.

Bu arada bugün adet oldum. Estrofeme başladım. Perşembe günü kan vericem e2 değerime bakılacak. 15 gün sonrada ultrasonla rahim durumuna göre transfer gününe karar verilecek Allah izin verirse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…