2020 Ocak Ayında Transfer Yaptıracaklar/Yeni Yıl Yeni Umutlar

Bu arada bugün adet oldum. Estrofeme başladım. Perşembe günü kan vericem e2 değerime bakılacak. 15 gün sonrada ultrasonla rahim durumuna göre transfer gününe karar verilecek Allah izin verirse.
Hadi bakalım allah gönlüne göre versin canım. 2020 bizlere uğurlu gelsin.. bi bakıyorum millet doğurup sokağa atıyor. Kimi adını anmıyor evladının.. kimi yuvalara kimi dilendirmeye..bizler ne kadar uğraşıyoruz ve eminim ki üç dört belki daha fazla uğraşan arkadaşlarımız var. Evet bu bi sınav ama insanların artık saçma sapan neden çocuk yok bilmem ne muhabbetleri çok üzüyo.ve bu yüzden adaletli deilsin dünya

ayneen bende bu sokağa atılan çocukları görünce çok üzlüyorum... dün bir kadın karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gdiyor ve kadını acilen doğuma alıyorlar.. düşün kadın hamile olduğunu bile bilmiyormuş... bu doğanda 4. çocuğuymuş.. düşün biz de çocuk çocuk diye maddi manevi kendimizi paralıyoruz... vardır bunda da bir hayır de geç.. isyan etme.. bazı zevzeklerin de neden çocuk yok diye abuk sabuk sorularına olmuyor de geç.. ben öyle yapıyorum.. 4 yıllık evlısın neden çcocuk yapmıyosun dıye sorduklarında yukardaki öyle planlamış o olcak dedıgı zaman olur dıyorum susuyolar... insanlar okadar beyınsız ve düşüncesizki herkes cocuk yapabiliyor herkes hemen gerdek gecesinde hamile kalıyor sanıyorlar... hiiç canını sıkma keyfıne bak.. illa bir gün olur bebiş..

Düşündüklerini hepimiz düşünüyoruz canım. Bende 2019 girerken aşılama yaptırmış bekliyordum. Bu yılda böyle geçmez inşallah.

Düşündüklerini hepimiz düşünüyoruz canım. Bende 2019 girerken aşılama yaptırmış bekliyordum. Bu yılda böyle geçmez inşallah.
Konu sahibesi takipteydım bır ara konun vardı ordan hatırlıyorm seni..
Bende ocak ilk gunlerı baslıyrm tedaviye
Hayırlı olsun hepimize

Merhaba ben bir dış gebelik iki kere de aşılama sonrası düşük yaşadım. Şimdi tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Bugün reglimin ilk günü hemen heyecandan sabah doktora gittim. Doktor dedi bugün reglimin ilk günü henüz duvar kalın tedaviye başlayamayız perşembe tekrar gel dedi. Ben ne kadar heyecanlandıysam ilk gün tedaviye başlanmadığını unutmuşum :) perşembe başlıyorum insaallah. Ocak ayında transfer yapılır Rabbim nasip ederse

Inşallah canım benim allah razı olsun bizi aslında bunaltan insanlar soru sormaları ve bence bunu bilerek yapanlar bile var . Benim iş yerimde bir abinin çocuğu oldu. Yanımda çalışan iki kadının da var çocuğu.onlara demişki nazar felan değer ona demeyin. Ya benim senle senin cocugunla ne isim olur.boyle atip tutuyor yarın bir gün ne yaşayacak bilmiyor. Yazıklar olsun

Yaramdan degil sorandan usandim derler bizim orda gercekten yukardaki zamani onlarin istedigi gibi planlamamis napalim. 2020 de cocuklu coluklu olmamiz dileğiyle mutlu yillar herkesee..

Yok artık ya onu diyen embesile ayrı kızdım. Sana söyleyenede ayrı kızdım. Boşver arkadasım. O kadar cahilki sen duyunca nazar olur sanıyor. O ellerde büyüyecek cocugada ayrıca üzüldüm

Hayırlı olsun tedaviniz. İlk ve son tedaviniz olur inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

yok artık yaa. zihniyete bak hele. o zamn herkes cocuğunu çocuğu olmayandan kaçırsın nazar ediyorsak. bunlar hangi cahil kesim acaba

Estrofemi günde 4e çıkardılar. Bu ayın 14ünde transfer gününe karar vermek için ultrasonla bakılacak. Allah izin verirse ay sonuna sonucu öğrenmiş olurum. İnşallah bu kez tutar.

Estrofemi günde 4e çıkardılar. Bu ayın 14ünde transfer gününe karar vermek için ultrasonla bakılacak. Allah izin verirse ay sonuna sonucu öğrenmiş olurum. İnşallah bu kez tutar.
Estrofem neydi canım ılacmı.. Gonalf ve merional verdiler yarın baslıcm onlara..

yok artık yaa. zihniyete bak hele. o zamn herkes cocuğunu çocuğu olmayandan kaçırsın nazar ediyorsak. bunlar hangi cahil kesim acaba
Vallahi allah böyle zalimleri bildiği gibi yapsın ve bunu iş yeri ortamında her gün yaşıyorum. Bi tanesi surekli açıp torunlarını izletiyo öteki çocuğu olan yanımda olmayan var diyo vs vs.. Allaha haval ediyorum

Valla canım kimsenin hassas duygularından vurarak bunu yapmaya hakkı yok. Psikolojik olarak seni anlamaya çalışıyorum ama keşke bi üst yöneticinle bunu paylaşsan. Tedavi sürecinden stresten uzak durman gerekiyor o ortam anladığım kadarıyla sağlıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…