2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lütfen endişelenip stres yapma bebişine de yansır hem bizim elimizde değil engelde olamayız olcak olana o yüzden pozitif ol 💓🙏🏻
Eşim de öyle diyor biraz unut pozitif ol diyor da ah bi görsem onu rahatlasam. Anne olmak ne zormuş ne kutsal bişey

Bende aynı şekilde oldum benimde ilk gebeliğin çok bence vakıt kaybetmeden gidin. Ben sabah akşam 100 lik progesteron kullaniyorum

Ben de sabah akşam 200 mg progesteron kullanıyorum.

Allah Allah ama bana hep böyle agrıların normal olduğunu kese oluştuğu bebek tutunduğu ıcın böyle agrıların olabıleceğini söylediler bende oyüzden çok önemsemedim korktum sımdı baya😟

Bende çok aşırı bır agrı degıl ara ara oluyor sizde sürekli mi oluyordu bu agrı ara ara mı? Bırde kanama varmıydı?

Bende çok aşırı bır agrı degıl ara ara oluyor sizde sürekli mi oluyordu bu agrı ara ara mı? Bırde kanama varmıydı?
Bende de ara ara ağrılar giriyor doktorum çok normal dedi, kendine yer açıyor falan dedi. Benim kanamam yok.

Ay ıns benımde oyledır ben kötü birsey duydum mu hemen etkileniyorum 🙄yarın gıdıyım ben yınede hıc kontrole gitmedim daha erken dıye doktorum 2 hafta sonra gıt dedı hem keseyi görürsün hemde kalp atışını duyarsın deyince bende gıtmedım beklıyordum ama burda yazılanlar kafamı karıştırdı😟

Allah Allah ama bana hep böyle agrıların normal olduğunu kese oluştuğu bebek tutunduğu ıcın böyle agrıların olabıleceğini söylediler bende oyüzden çok önemsemedim korktum sımdı baya😟
Canım doktor mu öyle dedi kese oluşurken ağrı olur diye? Bana öyle bişey demedi ama yerleşme olabilir yarın görcez dedi :( bi yarın olaydı iyiydi

Bende ağrılar az olurdu hemen geçerdi 2 gündür sıksık oluyor korkutuyor progestan a başladım bugün. Hala kahverengi akıntılarım devam ediyor:(

Ay ıns benımde oyledır ben kötü birsey duydum mu hemen etkileniyorum 🙄yarın gıdıyım ben yınede hıc kontrole gitmedim daha erken dıye doktorum 2 hafta sonra gıt dedı hem keseyi görürsün hemde kalp atışını duyarsın deyince bende gıtmedım beklıyordum ama burda yazılanlar kafamı karıştırdı😟
Git mutlaka doktora görünmekte fayda var 🙏🏼 sağlıklı evlatlar doğuralım inşallah

Ben de halsizlik inanılmaz fazla maalesef. Bir de sabah uyandığımda bulantım var gibi. Bir de ağrılarım çok fazla tabi. Belim ve kasıklarım.
Ben 8. Haftadayim. Yeni gecti bulanti ve halsizligim. Ilkinde de 1 ay kadar surmustu. Calisinca cok zor oluyor. 1 hafta rapor aldim. Dinleniyorum.

Çıldırcam gerçekten:KK43: idrarımı yaptıktan sonra sildiğimde yine hafif kanamam olduğunu gördüm öle yoğun değil. Pembe pembe. Doktorumu aradım. Her ihtimale karşı bi progestan al dedi demin aldım içtim bitane. Yerleşiyor da olabilir yarın görcez dedi. Endişelenmeyi bırakabilsem her şey daha iyi olacak ama düşük yapcam diye korkuyorum:KK43:
Daha once dusugun oldu mu? Ben 2.yi dusuk yapmistim. Lekelenmeler vardi koyu renkli. Dr 10 gun hic lekelenme olmazsa dusuk tehlikesi gecmis demektir dedi. Gec dollenme idi. 8. Haftada kalbi durdu. Sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.

Daha once dusugun oldu mu? Ben 2.yi dusuk yapmistim. Lekelenmeler vardi koyu renkli. Dr 10 gun hic lekelenme olmazsa dusuk tehlikesi gecmis demektir dedi. Gec dollenme idi. 8. Haftada kalbi durdu. Sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Hayır düşüğüm yok zaten ilk gebeliğim :( amin inşallah🙏

Ben 8. Haftadayim. Yeni gecti bulanti ve halsizligim. Ilkinde de 1 ay kadar surmustu. Calisinca cok zor oluyor. 1 hafta rapor aldim. Dinleniyorum.
Evet gerçekten çalışınca çok zor bir de öğretmenim ben bütün gün ayakta ders anlatmak sanki zombi gibiyim.

Merhaba kızlar... öncelikle hayırlı saglıklı gebelıkler dilerim... k.k. Aslında cok eskiyim ama şifremı unuttum ve yeniden kayıt olmak zorunda kaldım:110: hikayem çok uzun kısa kendimden bahsedeyim 33 yaşımdayım 6. Gebeliğim saglıklı 7 yaşında bi kızım var 🙏 gebelik konusunda tecrübeli sayılırım 🥴 acı deneyimlerim var maalesef 🙈 neyse yeni umut yeni bebiş herşey güzel olucak inş 🤲 5.2 haftalık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X