2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende henuz gorunmedi malesef ☹ deger çok düşük dedi doktor gormek için şuan 670 en az 1500 olması gerekiyomus salı gunu inş gorcez senin kan değerin kaç
Ben de göremedim keseyi değerim çarşamba günü 555ti. Pazartesi gel dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Ben de 6+3 te ilk kontrole gidip duydum kalp atisini cok sukur. Hayirlisiyla cinsiyetini ogrenebilecegimiz hafta gelsin diye bekliyorum:anne:

Kızlar beta hcg cumartesi 1900 çıktı 32 saat sonra 2588 çıktı sizce dış gebelikte midir şüpheleniliyor çok korkuyorum kese görünmedi . Sizin kese ne zaman görünmüştü hangi betabhcg değerinde göründü doktor sessiz kaldı birşey demedi endişe içindeyim

Merhaba bende 5 haftalık hamileyim sol kasığında ağrı var ve hafif kahve lekenlemelerim var bu durumu yasayan varmi
BEn de sol kasığımın ağrısındn duramıyorum gerçekten sürekli hiç geçmeyen bir ağrı. Hiç dağılmıyor. Dış gebelik şüphem var benim kese görünmedi sizin görğndü mü Benm son adet tarihim 19 Nisan

Gerçekten çok zor Bi bir süreçmiş çift çizgiyi görünce herşey hallolacak sanıyordum hiç öyle değilmiş sürekli ağlıyorum değerim yavaş yüksliyor diye dış gebelik şüphesi var doktor sağa çevirdi sola çevirdi kese falan göremedi alttan muayene ettirmedim Çarşamba’dan önce göremeyiz dedi üstten

BEn de sol kasığımın ağrısındn duramıyorum gerçekten sürekli hiç geçmeyen bir ağrı. Hiç dağılmıyor. Dış gebelik şüphem var benim kese görünmedi sizin görğndü mü Benm son adet tarihim 19 Nisan

Şimdi anladım canım benim SAT 21 Nisandı 4+5 de keseyi karından çok rahat gördü ama senin beta değerin yüksekde değil ki dış gebelikte beta çok yükseliyor diye okumuştum. Benim betam 4+5 de 15000 lerdeydi. Bir kese gördü bilmiyorum 2. yi görür mü ilerleyen haftalarda benimde ağrım oluyor adet olacak gibi ama sağlı sollu değişiyor birde leklenme yok beim.

Kızlar beta hcg cumartesi 1900 çıktı 32 saat sonra 2588 çıktı sizce dış gebelikte midir şüpheleniliyor çok korkuyorum kese görünmedi . Sizin kese ne zaman görünmüştü hangi betabhcg değerinde göründü doktor sessiz kaldı birşey demedi endişe içindeyim
Canım beta 3000den sonra kese gözüküyor diye biliyorum benimki 5 haftalıkken gözükmüştü. Ama bazılarının 6 haftalık gözüküyo geç döllenme olduğu için. Belki öyledir panik yapma yemene içmene dikkat et kendini strese sokma yeterli. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşALLAH. 🤲🏻

Kızlar Merhaba bende hamileyim benim ılk degerım 175.89 su ıkı gün sonra 559 oldu çok mu hızlı bır yukselıs dış gebelıkte hızlı yukselır falan demıssınız kafam karıştı 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X