- 31 Mayıs 2019
- 227
- 432
- 18
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar... öncelikle hayırlı saglıklı gebelıkler dilerim... k.k. Aslında cok eskiyim ama şifremı unuttum ve yeniden kayıt olmak zorunda kaldımhikayem çok uzun kısa kendimden bahsedeyim 33 yaşımdayım 6. Gebeliğim saglıklı 7 yaşında bi kızım var
gebelik konusunda tecrübeli sayılırım
acı deneyimlerim var maalesef
neyse yeni umut yeni bebiş herşey güzel olucak inş
5.2 haftalık oldum
AMİN canım hepimiz Alalım inş kucagımızaRabbim inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar. O kadar darmaduman bi haldeyim ki size anlatamam.. kimyasal gebelik geçirmişim. Hastaneden geldim bütün tetkikler yapıldı şuan kendi kendime düşürüyorum kürtaja gerek yok dedi doktor. 5 haftalıkken ani gelen kanamayla gitti bebeğim böyle bi gündeAllah kimseye yaşatmasın
Amin Allah razı olsun inşallahHAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANINI ÇOK SIKMA MÜBAREK GÜNLERDE RABBİM İNŞALLAH TEKRAR NASİP EDER.
Rabbim sabrını versin inşALLAH. Kendini üzme düşük yapıp hemen arkasından hamile kalan arkadaşım var. İnşAllah Rabbim nasip eder ama sen kendini üzüp stresse sokma olur mu ? Çok geçmiş olsun tekrar.Merhaba arkadaşlar. O kadar darmaduman bi haldeyim ki size anlatamam.. kimyasal gebelik geçirmişim. Hastaneden geldim bütün tetkikler yapıldı şuan kendi kendime düşürüyorum kürtaja gerek yok dedi doktor. 5 haftalıkken ani gelen kanamayla gitti bebeğim böyle bi gündeAllah kimseye yaşatmasın
Geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar. O kadar darmaduman bi haldeyim ki size anlatamam.. kimyasal gebelik geçirmişim. Hastaneden geldim bütün tetkikler yapıldı şuan kendi kendime düşürüyorum kürtaja gerek yok dedi doktor. 5 haftalıkken ani gelen kanamayla gitti bebeğim böyle bi gündeAllah kimseye yaşatmasın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun zaten 7 aylık evliyim daha ilk gebelik bi de böyle olunca büyük travma yaşadık vallahi ama napalım kaderin önüne geçilmiyor. Allahım tekrarını yaşatmasın, kimseye de yaşatmasın . Evlat özlemi olan herkes sağlıkla kucağına alsın bebişlerini inşallahRabbim sabrını versin inşALLAH. Kendini üzme düşük yapıp hemen arkasından hamile kalan arkadaşım var. İnşAllah Rabbim nasip eder ama sen kendini üzüp stresse sokma olur mu ? Çok geçmiş olsun tekrar.
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun![]()
CAnım öncelikle geçmiş olsun... bence şükret iğnesiz ve kürtajsız giden bir bebek ne kadar üzüldüğünü tahmın edıyorum ama bi operasyon geçirmek zorunda kalsaydın daha üzülecektin ve şöylede mutlu ol korunmana beklemene gerek yok önümüzdeki ay yeni umutlarla kaldıgın yerden devam ben kimyasalın 2 ayında yine hamileyim şükür sende öyle olucaksınMerhaba arkadaşlar. O kadar darmaduman bi haldeyim ki size anlatamam.. kimyasal gebelik geçirmişim. Hastaneden geldim bütün tetkikler yapıldı şuan kendi kendime düşürüyorum kürtaja gerek yok dedi doktor. 5 haftalıkken ani gelen kanamayla gitti bebeğim böyle bi gündeAllah kimseye yaşatmasın
Yaaaa çok geçmiş olsun size de . Telkinleriniz için teşekkür ederim. Zaten kürtajdan çok korktum doktor uyardı sonuçlarım çıkana kadar bişe yeme anestezi verip kürtaj yaparız belki dedi ama şükür gerek kalmadı kendiliğinden düşüyor ddi. Vajinal ultrason denen şeyden dehşet korkardım. Ama onunla bakmam gerekiyor içerde doku parçası kaldımı dye dedi. Onda bile gerildim ama ilk muayenemi oldum. Bide şöle bişe. Eşimle duyduğumuz anda yıkıldık evet ama doktor bu durumlarda sahiden çok büyük rol oynuyor. Öyle güzel yaklaştı öyle güzel açıkladı ki bize her şeyi. 1 adet geçsin yine hamilelik için hazırsın sen dedi bak ne güzel muayene ettim seni bişeyin yok dedi. Demekki döllenme mevcut ama tutunamamış düşmüş dedi. Burda birsürü insanın hiç çocuğu olmuyo hamile kalamıyo dedi. Allah razı olsun doktorumdan yani. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallahCAnım öncelikle geçmiş olsun... bence şükret iğnesiz ve kürtajsız giden bir bebek ne kadar üzüldüğünü tahmın edıyorum ama bi operasyon geçirmek zorunda kalsaydın daha üzülecektin ve şöylede mutlu ol korunmana beklemene gerek yok önümüzdeki ay yeni umutlarla kaldıgın yerden devam ben kimyasalın 2 ayında yine hamileyim şükür sende öyle olucaksın![]()
Çok doğru. Başımıza gelen her şeyde hayır arayıp şükretmemiz lazımBende iki tane kalbi duran gebelıkten sonra kimyasal geçirdim aaa dedim bu neymişki çok üzüldüm yine agladım ama şükrettim bu kadar kolay ve başında atlatmakta kocaman bir şükür sebebi...
Vücut kendini gebelige hazırlıyodu bu saglıklı olmadı ve gıttı sımdı kanalların acıldı... dr dinle tabi ama bence korunma ben korunmadım zaten olmadı o ay ama kendini dinle ihtıyacın varsa dınleneceksen korun ama hazır isen bence hiç endişelenme sadece nacizane fikrim Allah gönlüne göre versinÇok doğru. Başımıza gelen her şeyde hayır arayıp şükretmemiz lazım
Aramıza hoşgeldin. canım hayırlı uğurlu olsun bende bır önceki bebeğimin kalbi durduğu ıcın kaybettim su anda bende 5 haftalık hamıleyım çok şükür bugün kesesini gördük darısı kalp atışlarını duymayaMerhabalar,
Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ve 10 ay bu günü bekledim. Bu gün kalp atışı duyduk 6+1 deyiz. Hemen aranıza katılmak istedim...
Gözün aydın ozaman mutlulugun daim olsunMerhabalar,
Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ve 10 ay bu günü bekledim. Bu gün kalp atışı duyduk 6+1 deyiz. Hemen aranıza katılmak istedim...