2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ultrasonda kese göründü Ama bebek hala görünmedi sende göründü mu haftaya tekrar gideceğiz kalp atışı varmı diye
Bende henuz gorunmedi malesef ☹ deger çok düşük dedi doktor gormek için şuan 670 en az 1500 olması gerekiyomus salı gunu inş gorcez senin kan değerin kaç

Çok tuaf bi duyguymuş doktorun soyledikleri yetmiyo sanki bişe olcak onu kaybedicekmişim gibi korkuyrm rabbi kimseye yaşatmasın korkusu bile çok kötü

Hayrlisi olsun cnm tek yumurta ikizi biraz zor bakalm sali gidince netlesicek
Yok ya zorluğu düşünme rabbim yardım ediyor benim görümcemin ikizdi şimdi kırşe başladılar oda fıldır fıldır geziyor😂

Bende henuz gorunmedi malesef ☹ deger çok düşük dedi doktor gormek için şuan 670 en az 1500 olması gerekiyomus salı gunu inş gorcez senin kan değerin kaç
Canim benim betam hizli gidior ikiz oldugu icin sanirim ctesi 595 ptesi 2063 tu sn son hizli yukselior

Merhaba, sat a göre 31aralıkta anne olacaktım ama doktor geç döllenme olduğunu söyledi, ben de ocak annesi olacağım inşallah bir sıkıntı olmazsa 2013 şubat doğumlu bir de kızım var herkese selam
Merhabalar. Gec dollenme nasil oluyor acaba, herhangi bir sakincasi var miymis. Dr unuz bununla ilgili birsey soyledi mi?

Benim tahmini dogum da insallah 12 Ocak gorunuyor. Kalp atisini da duyabilmek icin 7. Hafta icinde yani bu hafta gitmeyi dusunuyorum ilk kontrole. Sizler kacinci haftada duydunuz kalp atislarini?

MErhaba benim adetim de 3 gün gecikti hamile olduğumu sabah öğrendim. 26 Ocak beklenen doğum tarihi. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bir kızım var benim 5 yaşına girecek.

Hayirli olsun. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Hamilelikler nasil geciyor bu arada. Benim 6. Haftadan sonra bulanti, koku hassasiyeti, asiri uyku hali ve halsizlkler basladi. Kizimda 1 ay surmustu. Bunda da uzun surmez insallah.

MErhaba benim adetim de 3 gün gecikti hamile olduğumu sabah öğrendim. 26 Ocak beklenen doğum tarihi. Hayırlısı olsun hepimiz için. Bir kızım var benim 5 yaşına girecek.
[/QUOT

Hayirli olsun. Saglikla kucagimiza alalim insallah. Hamilelikler nasil geciyor bu arada. Benim 6. Haftadan sonra bulanti, koku hassasiyeti, asiri uyku hali ve halsizlkler basladi. Kizimda 1 ay surmustu. Bunda da uzun surmez insallah.

Hamilelik ağır geçmedi.. Her şeyi yapmıştım işe de gittim kursa da gittim 1,5 ay kadar sabah bulantısı olmuştu o kadar.. Fakat erken doğum yapmıştım preeklampsi nedeniyle. kuvöz süreci olmuştu. Korkuyorum o yüzdenn

Ankarada oturanlar gebelik takibine basladiniz mi? Hangi hastane ve dr a gidiyorsunuz acaba memnun olanlar paylasabilir mii

Merhabalar. Gec dollenme nasil oluyor acaba, herhangi bir sakincasi var miymis. Dr unuz bununla ilgili birsey soyledi mi?
Merhaba adet düzeni ayda bir olanlarda döllenme genelde 14-21 günler arası oluyor ben 45-50 günde bir adet olduğumdan bende 21-30 arası gibi düşünün bir sıkıntısı yok sadece sperm yumurta bir hafta sonra buluşmuş oluyorlar

Ankarada oturanlar gebelik takibine basladiniz mi? Hangi hastane ve dr a gidiyorsunuz acaba memnun olanlar paylasabilir mii
6 haftalık hamileyim kan testlerimi magnette yaptırdım. Ultrasona bu hafta gireceğim. Hâlâ hangi hastaneye gidip geri kalan kontrollari nerden yaptıracağım bilmiyorum

bende yarın gideceğim inşallah ikiz olur çok çok istiyorum kanda geçen hafta salı 290 perşembe 890 çıktı
Betana gore tek gorunuyor canm benim teki dustu bebisin tek olsun saglikli olsun cogul gebelik cok riskli hakkinda hayrlisi olsun dogcak bebisler olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X