2020 Ocak Anneleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar. O kadar darmaduman bi haldeyim ki size anlatamam.. kimyasal gebelik geçirmişim. Hastaneden geldim bütün tetkikler yapıldı şuan kendi kendime düşürüyorum kürtaja gerek yok dedi doktor. 5 haftalıkken ani gelen kanamayla gitti bebeğim böyle bi günde:KK43: Allah kimseye yaşatmasın
Çok üzüldüm arkadaşım😔 ama bozma moralini nolur beterin beteri var hep bunu düşünürüm. İnşallah gene hemencecik hamile kalırsın♥️ Herşeyde vardır bir hayır.

Merhabalar,
Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ve 10 ay bu günü bekledim. Bu gün kalp atışı duyduk 6+1 deyiz. Hemen aranıza katılmak istedim...
Hayırlı olsun😍 karından ultrasonla mı duydunuz? Biz de keseyi gördük kalp atışını bekliyoruz.

Vücut kendini gebelige hazırlıyodu bu saglıklı olmadı ve gıttı sımdı kanalların acıldı... dr dinle tabi ama bence korunma ben korunmadım zaten olmadı o ay ama kendini dinle ihtıyacın varsa dınleneceksen korun ama hazır isen bence hiç endişelenme sadece nacizane fikrim Allah gönlüne göre versin
Evet yaa zaten korunmak istemiyorum şu kanamaları bi atlatıyım eşimle yine bebek istiyoruz hem de çok. Sağlıkla inşallah bu kez. Kürtaj olmadım sonuçta kendiliğinden düşüyor. Annemdeydik evimize geldik böyle büyük büyük parçalar düşürmüşüm:( gördükçe içim cız ediyor resmen

Merhabalar,
Kalp atışı olmadığı için kürtaj olmuştum ve 10 ay bu günü bekledim. Bu gün kalp atışı duyduk 6+1 deyiz. Hemen aranıza katılmak istedim...
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al bebişini inşallah 🙏 hep böyle güzel haberler duyalım güzel haberler verelim inşallah

Merhaba kızlar... öncelikle hayırlı saglıklı gebelıkler dilerim... k.k. Aslında cok eskiyim ama şifremı unuttum ve yeniden kayıt olmak zorunda kaldım:110: hikayem çok uzun kısa kendimden bahsedeyim 33 yaşımdayım 6. Gebeliğim saglıklı 7 yaşında bi kızım var 🙏 gebelik konusunda tecrübeli sayılırım 🥴 acı deneyimlerim var maalesef 🙈 neyse yeni umut yeni bebiş herşey güzel olucak inş 🤲 5.2 haftalık oldum
Allah bu sefer tamamina erdirsin insallah canim. Cektigin tum acilari unuttursun. Kizina da saglik versin. Hepimiz saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi:emir_bebek:

Aramıza hoşgeldin. canım hayırlı uğurlu olsun bende bır önceki bebeğimin kalbi durduğu ıcın kaybettim su anda bende 5 haftalık hamıleyım çok şükür bugün kesesini gördük darısı kalp atışlarını duymaya 🙏🥰

Hoşbuldum :-)Çok sevindim sizin adınıza en kısa sürede kalp sesini de duyarsınız inşallah.

Merhabalar bende 6+3 üm. Kahverengi lekenmelerim oluyor. Suan var 3 gun önce de oldu acile gitmistim kalp atisini gordu vajinal ultraso ile. Umarim bir sorun yoktur. Herkese saglikli gebelikler diliyorum ❤

vaginal 6 haftada karından zor bir de benim rahmim ters 1 hafta
önce kese bile görmedik yine vaginal baktılar
Yaaa benimde rahmin ters şuanda çok mutlu oldum benim gibi biri olduğuna, benim doktorum vajinal bakmıyor. 7. Haftanın sonunda çağırdı sizce duyarmıyım?

Gittiğimizde çok erkendi bence o yüzden de bakmak istemedi.
benim reglim 1 gün bile geçmez saat gibidir 1 gün gecikince tespit ettim kendim 5+2 de vaginal ile kese gördük. Dün de 6+1 kalp atışı en kısa sürede duyarsınız inşallah

Günaydın kızlar... grup daha sessiz eminim ilerleyen günlerde yazmaya yetiştiremicez... şimdi herkes de stresten yazmıyo herkes rahatlayınca sohbetlerimiz bol olucak inş 🙏

Günaydın kızlar... grup daha sessiz eminim ilerleyen günlerde yazmaya yetiştiremicez... şimdi herkes de stresten yazmıyo herkes rahatlayınca sohbetlerimiz bol olucak inş 🙏
Günaydıın🤗
Gerçekten de öyle sanıyorum çoğumuzun ki daha 3 ayı tamamlamadı yeni yeni haftalardayız. Hala inanmış değiliz belki de 🙈

Bayramdan sonra randevum var. 10. Hafta oluyor. Her kontrolden mutlu ayriliriz insallah. Insan kucagina alana kadar tam anlamiyla inanamiyor zaten:)
Çin takviminde de rus takviminde de kiz cikiyor cinsiyeti. Kizima bir kiz kardes istiyorum ama saglikli hayirli olmasi en onemlisi tabi:)

Benimde kısmetse bayramdan sonra kontrol... benim de bi kızım var çok şükür artık ne olursa baş tacı 🥳yeterki güzel günler görelim 🙏 herkezin bayramdan sonra kontrol bakalım ozaman topik canlanır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X